Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pechowiec do ntej

Odór z muszelki...

Polecane posty

Gość pechowiec do ntej

Nie bede przeciagal, Mialem wpadke z dziewcyzna, fajna, zadbana , miła dziewczyna. Znam już ja trochę, no i po randce spontaniczny seks. Niestety tak jej po prostu waliło z cipki, że nic z tego nei wyszło. Grę wstępna, pieszczoty przerwałem cyzm predzej, udając ,z e tak mialo być. Mysle,ze moja reakcja jest normalna , kompletnie mnie odrzuciło. Mam taką bardzo dobra kumpelę, prztyjaciółke, mądra dziewczyana . Ona twierdzi, ze po pirwsze moja reakcja jest wzmożona bo to są początki, Po roku czy latach znajomosci partnerze nie dostrzegają juz w sobie na tyle "obrzydliwych " elementow. Po drugie,m wcale to nei znaczy ze dziewczyna nie dba o siebi. I tu mam pytanie czy to moze byc prawda, Dla mneito jakby smród kilkudniowy. Przyjaciółka uswiadomila mnie , ze niestety , ale ta dziewczyna mogla sie myc np rano czy w południe, a kobiecy intymny zapach jest bardzo intensywny i zalezy to jeszcze od fazy cyklu. Są dni , ze s"serek" i odór w cipce wytwarza się bardzo szybko, nawet po 2-3 godz od umycia. Co wy o tym sądzicie? Czy ta dziewczyna moze byc brudaską? Jak to jest naprawdę z fizjologią u kobiety? I co mam zrobić????Czy są tu mezczyzni , ktorzy maja podobny problem??

Gość albo albo
Jeśli dziewczyna nie spodziewała się sytuacji bardzo intymnej to być może faktycznie jest to kwestia tego, że myła się rano lub np poprzedniego dnia wieczorem... wtedy resztki moczu, śluz i zapach faktycznie mogą powalić, co jest też zależne od fazy cyklu. A jeśli mogła się spodziewać to znaczy, że jest brudaską. Kiedy wiem co się kroi podmywam się tuż przed wyjściem na spotkanie z ukochanym i dodatkowo zabieram chusteczki do higieny intymnej...

nie łam się. skoro był spontaniczny to pewnie ty też nie pachniałeś. to całkiem normalne i nie oznacza że dziewczyna się nie myje.

odór może być spowodowany zbyt dużym dbaniem o higienę.Tak niestety jest a to dlatego że pochwa zawiera kwas mlekowy który niszczy bakterie ,grzyby i inne świństwa \'zapachowe\" Dziewczyny krępują się charakterystycznego zapachu pochwy - kwaśnego i zaczynają myc pochwę i... wypłukują naturalne PH które niszczy ten zapach by po chwili (po godzinie) zaczynają sie namnażać bakterie gnilne które powodują smród więc one jeszcze bardziej skrepowane myją częściej i dochodzi do infekcji i trudności z pozbyciem się smrodu Nigdy nie myjcie pochwy tylko zewnątrz cipkę.Pochwa sama się oczyszcza - pamietajcie

Gość pechowiec do ntej
Kurcze, moze i nei pachnialem najlepiej , ale na pewno nei tak, Jak powącham rękę ktorą lapie za penisa nawet po całej dobie nie mycia to jest to zapach bardziej taki "spocony", natomiast cipka śmierdziała zgnilizną:(

niestety to prawda czasami zastanawiało mnie czy to normalne i widze to normalne..... i starsznie ejst to krepujace i rzeczywiscie jak zaczyna tak pachniec to jest tak ze chce sie to jak najczesciej robic.ale lepiej wyposazyc sie w husteczki do higieny inteymnej i uzywac płynu do higieny ;) a nawet jesli dziewczyna nie czuła sie swiexzo to mogła isc do łazienki i sie podmyc najzwyczajniej ja bym sie nie dała spenetrowac pierwzemu lepszemu facetowi i to jeszcze z nieswieza cipka;)

Gość mam ochotę na chwileczkę...
Jakiś tam facet,muszę się z Toba gościu zgodzic,podzielam Twoją opinię!

Gość mon123123
po pierwsze , jesli wiedziala co sie kroi to powinna byla jakos sie podmyc (pojsc do jakiejlkolwiek lazienki)- ja bym nie miala seksu jesli nie bylabym umyta od kilku godzin po drugie - mogla miec jakies zakazenie bakteryjne- wtedy smierdzi- nie powinna byla miec seksu tak czy inaczej...

Gość nnnnnkjkjk
ej, to nie jest tak, że każda tak ma!Ja po całym dniu nie mam zapachu. To raczej zalezy od feromonów, a nie higieny

Gość She83
nnnnnkjkjk - nie wiesz bo sie sama tam nie lizesz :P Pewnie ze to tez zalezy od higieny. Ale i pewnie tez od feromonow. A i faza cyklu ma tez duze znaczenie. Do tego jakies zapalenie bakteryjne itp. Wszytko po trochu sie na to sklada.

\"Nie będę przeciągał\" a jednak dałeś radę. Udało ci się zrobić z igły widły. Żadna laska nie pozwoli sobie na taki dyskomfort. Nie po to wydają tyle forsy na ryj by jakiś koleś mówił coś o zapachach jak rozłożą niogi.

Gość nie mogę
niogi-buchaaahahahahahahaahahahahahaahhhhhhhhhhhhhaaaaaa

Gość Joasia.90.
Możliwe, że ma jakiś stan zapalny... I dlatego śluz śmierdzi.. z czego wiem to drożdzaki mogą to pwoodować... w kazdym razie powinna isc do ginekologa, chyba ze rzeczywiscie sie nie myje.. ale ja przed wyjsciem nawet do szkoly czy kosciola biorę prysznic.. ;)

Gość ona na bank
się nie myje,chyba że rzadko! niemożliwe jest żeby aż tak śmierdziało z pipki!