Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna z pracownic

pomóżcie, macie zawsze tyle pomyslów

Polecane posty

Gość jedna z pracownic

Za 2 m-ce szef ma 70-te urodziny. Jest super człowiekiem, bardzo go wszyscy lubimy. nie jest to typowy starszy pan, ale krótko mówiąc świr w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Dużo by pisać. chcielibyśmy zrobić mu taką niespodziankę, żeby mu szczena opadła, żeby to pamietał, żeby wiedział że bardzo za nim jesteśmy, bardzo go lubimy i szanujemy. tu jest tyle młodych, świeżych umysłów, liczę że ktoś podpowie, co można wymysleć, kupić bądź zorganizować. będę wdzieczna

Gość ładną trumnę
:)

Gość karrera85
Najlepiej zorganizowac przyjecie z niespodziankami. Mozna wymyslic gazetke z jego zyciorysem na smiesznie, wklejajac zabawne zdjecia - jego i moze jego rodzinki. No i oczywiście jego zyciorys napisany z jajem. Zeby nie bylo to np pan Jan Iksinski urodzil sie tego i tego itd, tylko raczej. . pieknego popoludnia przechodzac przez lasek pan janek zobaczyl kamien ktory rozpoczal jego dzialalnosc zaczal zbierac ekipe itd. mozna wymyslic niezbednik szefa. Cos oryginalnego. Jakies kolorowe podelko i tam w srodku rozne bajery. Nie wiem parodia jakas, nie wiem jaki on jest i co lubi ale szlo by cos. Aktowka np z Kubusiem Puchatkiem lub z czyms co on lubi. Sami ja stworzcie... taka impreza to duzo zachodu i wiele poswiecenia i na pewno nie da sie zorganizowac z dnia na dzien. Zycze powodzenia

Gość musztarda
Nie mam pomysłu, zupełnie. :) Ale od dawna nie czytałam tak ciepłego postu. Miłe to bardzo. :)

Gość karrera85
mozesz tez rozejrzec sie za jakas osob ktora sie tym zajmuje. oze jakas firma kateringowa, ale jak sami wymyslicie to bedzie taniej i byc moze wiecej. Moze drzewo genealogiczne firmy ???

Gość jedna z pracownic
dziekuję za tak szybki odzew....a temu kto pisał o tej trumnie powiem jedno....chciałbyś być takim optymistą i mieć tyle energii w tym wieku. Szef nie wyglada na swoje lata, jest energiczny, pełen pomysłów, a przede wszystkim jest bardzo dobrym człowiekiem. Zawsze można na niego liczyć. w jego towarzystwie czujemy sie jak by był naszym rówiesnikiem. pomaga nam jak mamy gorsze dni, rozumie wszystko. Popełnisz bład w pracy - powie ci tylko, że stało się, nie myli się tylko ten kto nie pracuje. Pracę mamy bezstresową, co nie znaczy że mu wchodzimy na glowę, przeciwnie, staramy się właśnie przez to robić wszystko jak najlepiej, chcemy dzień w dzień swoją pracą pokazać mu że jesteśmy mu wdzięczni za warunki jakie nam stworzył. jedna z Was pisała o masażystce....kiedyś męska część naszego zespołu zaprosila go na striptiz przy okazji wieczoru kawalerskiego to trochę byl ponoć zawstydzony...no ale oczy mu błyszczały hehe jak wpadną wam jeszcze jakieś pomysły to skrobnijcie tutaj dzieki

Gość jedna z pracownic
no własnie już wczesniej mysleliśmy nad tym balonem, ale boimy się szczerze mówiąc o jego serce. Może ma lęk wysokości. zawał miał 12 lat temu, wszystkie żeśmy beczały, ale naszym kolegom też się blyszczały oczka. na razie spadam gotować obiad mężulkowi, wpadne później

Gość jedna z pracownic
dzięki za linki i za wszystkie pomysły, jutro w pracy jeszcze to wszystko obgadam z całą ekipą, dzięki za pomoc, trzymajcie się!