Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czmychatka

Lubie brzydkich facetow...

Polecane posty

Gość Czmychatka

Nie wiem dlaczego ale kreca mnie grubsi faceci(grubszych akurat uwazam za ladnych), lub po prostu brzydcy faceci. Oni znow mysla ze ja sobie chce z nich jaja zrobic i nigdy tak na prawde nie bylam z tym jednym ktory podobal mi sie od zawsze...

Gość wertam
ja mam męża który jest przeciętny z przeciętnych a mi się podoba najbardziej na świecie. :)

Gość Czmychatka
no wlansie ja nie lubie typu lalusia ktory dba o cere bardziej niz ja. Grubsi faceci maja cos takiego cieplego w sobie.

Gość njk
wiesz na tym forum panuje dziwny kanon piekna ladny to brzydki itp

Gość Czmychatka
moim ideałem jest np Ryszard Kalisz, grubiutki, cera pryszczata, ach ile on ma w sobie wdzieku na drugim miejscu pan Gosiewski :) a na trzecim pan Kaczyński ale mógłby ciut przytyć, oni wszyscy sa normalnie tacy męscy nie to co te wychudzone lalusie o gładkich jak brzoskwinia cerach :o

zle mowicie:) moze oni sa brzydcy wg jakis tam kanonow piekna ale dla was sa ladni i atrakcyjni skoro was pociagaja:D jak cos jest dla nas brzydkie to nas odpycha,np brzydki ciuch ktory ci sie nie podoba,przeciez go za boga nie zalozysz:) rude kobiety sa uznawane za brzydkie a wg mnie to piekny typ urody:) tak samo i z wami,pociaga was cos co nie jest uznawane przez wiekszosc za ladne,ale przez was owszem ,bo lgniecie do tego:) dam na przykladzie rzeczy.np buty glany,sa brzydkie wg wiekszosci a pantofelki jako sliczne buciki, a wg mnie wlasnie te brzydkie sa ladne a ladne sa brzydkie bo mi sie nie podobaja te "pantofelki":P :D:D:D:D:D

Gość wertam
mój Mąż ma 180 cm i 70 kg., Wszyscy mówią, ze jest chudy a ja uważam że szczupły. Ma wyraźnie zarysowane mięsnie brzucha, pleców, ramion,ud itd. Jest brunetem o zielonych oczach. Ma kształt twarzy w kształcie trójkąta więc mówią, że to go szpeci. Mi sie wydaje przystojny. Moja mama stwierdziła, ze jej zięć jet taki sobie a dla mnie jest bóstwem hihi P.s bardzo mi się podobają rude kobiety :)

a tak nawiasem to naleze do was:D podobaja mi sie chudzi,gejowaci mezczyzni ktorzy jak sie odezwa to jakby gadala kobieta albo chlopiec z nieprzeksztalconym glosem:P:D Ruscy sa uznawani za brzydkich a mi sie bardzo ich twarze podobaja,pociagaja itp:) lubie tez jak chlopaczyna jest na pozor delikatny,zamkniety w sobie,slodki i grzeczny a gdy sie go blizej pozna,ma zapedy psychola,wariata,agresora,perwersa:D jeszcze jak chodzi ubrany jak satanista...:) wiem,mam dziwny gust....:Dale to co mi sie podoba chyba nie jest uznane za piekne przez kreatora kanonow piekna:P:D lubie jak chlopaczyna ma biala cere,nieopalona(nienawidze opalenizny:D)

Gość sdfghj
i to jest w nas fajne - to, ze się różnimy gustami :) :) Nie jest nudno, nie mamy za dużej konkurencji w zalotach do ukochanego/ukochanej ;)

Gość Czmychatka
ktos sie podszywal... Tak sobie zdalam wlasnie sprawę(patrzac na tego ktory b mi sie podoba) to koles ten jest grubszy i niesamowicie madry. To chyba pociaga mnie jeszcze bardziej. Idealna kombinacja...

Gość gruby i mądry to sprzeczność
grubas jest zawsze głupi bo jakby był mądry to by się tak nie obżerał doprowadzając swój organizm do ruiny (miażdźyca, cukrzyca, niewydolnośc oddechowa, przebiegnie 10 metrów do autobusu i sapie jak lokomotywa a spocony przy tym strasznie) :)

hehe i powiedzcie same:) po co sa te okreslenia jako "idealny mezczyzna to..."w rozmaitych gazetach,forach,czasopismach:-O my jestesmy zywym przykladem ze lubimy osobnikow antyidealnych i oni nas szczerze pociagaja:) ten koles to byly klecha,dluugo ze soba romansowalismy,ma zapedy do satanizmu,gotyzmu itp ,nie wyglada jak ideal obecnej epoki a mimo to zajebiscie mi sie podobal:) : http://photos.nasza-klasa.pl/4021453/55/main/d9317852f0.jpeg

Gość mnbvc
łooo matkoo jaki brzydal :D ale faktycznie coś ma w sobie !!

Gość Czmychatka
Zderzacz...wiem o czym mowisz. Na poczatku tacy niesmiali a jak sie ich pozna to wariaci.

Gość Czmychatka
Ale musze przyznac ze ten ktorego zdjecie pokazala to calkowicie nie moj typ. Ja lubie jak facet jet duzy,ale boje sie miesniakow. Mimo to ze jestem bardzo samodzielna,chcialabym aby ktos sie mna tez poopiekowal, a moi poprzedni faceci liczyli na to ze to ja bede ich mamusia.

Gość Czmychatka
Wielki Zderzacz,sliczna dziewczna z Ciebie:)

Gość likouy
eeeeeeee :(

Gość fela j
co to za maszkaron

Gość Bez kompleksów..
;)

Gość suzi j
boski boski boski boski boski x 1000

Gość terwam
suzi on jest zajebisty !!! :)

Gość napalonaaaa
Siema dziewczyny! Doradźcie dziewczyny BRAC?! http://fundir.org/th/rkoyqj5,nr787r,q9eskejn%3D/brzydale.jpg Koleś podobno dobry w łóżku. Mały ale wariat ;p

Gość gość
Turpizm w modzie