Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grazyna..

czy slusznie sie wkurzylam?

Polecane posty

Gość grazyna..

ja lubie wiedziec kiedy przyjedzie do mnie moj facet, wyraznie mu powiedzialam, ze nie lubie niezapowiedzianych niespodzianek on nie moze zrozumiec, podaje argumenty typu a co jak zamieszkamy razem tez sie bedzie musial zapowiadac itp

Gość sia marta
z jedej strony masz racje z drugiej nie przesadzaj :classic_cool:

Gość sia marta
z jedej strony masz racje z drugiej nie przesadzaj :classic_cool:

Gość ma rację koleś

Gość grazyna..
no po czesci ma ale ja na niego tak wyjechalam ze on teraz boi sie przyjechac bez zapowiedzi i czasem jak ma ochote rezygnuje :( moze przesadzilam ale nie lubie i koniec

Gość ofgnhei
Tez bym sie wkurzyla, tym bardziej, ze prosilas zeby tego nie robil. Zreszta co to za problem zadzwonic wczesniej.

Gość grazyna..
no teraz musi sie zapowiadac ale czasem lubial przyjechac o tak spontanicznie a mnie to wkurzalo

Gość zolaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeee
i zastał cie nie zrobiona?:D w dresie bez make upu?:P moze specjalnie to robi zeby zobaczyc jak wygladasz bez wczesniejszego odpicowania ps.ja do domu bym nie wpusciła albo kazała poczekac kilka min:)

Gość mmnnjja
głupi argument - czy jak ze soba zamieszkacie, to sie bedzie musial zapowiadac.. jak ze soba zamieszkacie, to juz bedziecie tak blisko, ze blizej nie mozna, a na razie on ci sie po prostu laduje na twoj prywatny teren bez respektowania twoich zasad. slusznie sie wkurzasz.

Gość ofgnhei
Jak spontanicznie to przeciez tez nosi przy dupie telefon i moze zadzwonic jak sie decyduje do Ciebie wpasc.

Gość mmnnjja
poza tym - no sorry, ale jest XXI wiek, co on - na smsach oszczedza? co za problem jadac/idac do ciebie wyslac ci esa - slonko za kwadrans bede? juz bys sie czula z tym lepiej, a on by cie mimo wszystko uprzedzal w tej calej swojej "spontanicznosci". swoja droga, ja bym z takim spontanicznym cholery dostala. nie po to mam swoj swiat, swoje zajecia i swoje przyzwyczajenia, zeby mi sie koles narzucal, jak mu cos do lba strzeli.

Gość grazyna..
no kurde nie wiem i tak za pierwszym razem po prostu byl przejazdem wiec pomyslam ze wpadnie i bylam niezrobiona:( wtedy sie wkurzylam i omal nie zemdlalam postawilam warunek by wiecej tak nie robil ktoryms razem nagle dzwoni ze on juz jest w drodze do mnie i wtedy mu sie dostalo wtedy wlasnie padaly argumenty co jak bedziemy razem mieszkac itp ale obiecal ze nie bedzie wiecej tak.

Gość ofgnhei
Tez mu tak spontanicznie wpadnij. Raz w srodku meczu, raz jak siedzi na kiblu, innym razem jak akurat sie zdecydowal zdrzemnac albo jak wychodzi na piwo z kumplami. Zobaczymy jak dlugo bedzie za ta spontanicznoscia.

Gość grazyna..
tzn on dzownil ale zawsze w polowie drogi no ale to dla mnie malo czasu do odpicowania a akurat byl to dzien generalnych porzadkow i bylam spocona wlosy nieumyte i wszystko robilam w wielkim stresie zeby zdazyc. w sumie moglam swziac prysznic przy nim no ale wczesniej i tak by mnie zobaczyl

swinia;/ nie wpuscilabym do domu jakbym miała nie umyte włosy chama

Gość oczywiscie masz racje
a potem sie taki wkurza jak cie nie zastanie bo wyszlas do sklepu, tez mialam takiego

Gość ofgnhei
No to po to wlasnie te telefony - zebys mogla powiedziec, jezeli akurat Ci nie pasuje. Wiadomo, ze poinformowanie pol godziny wczesniej czesto wogole nie zmienia sytuacji. Mozna miec zwyczajnie inne plany i tyle.

Gość ofgnhei
Zreszta co on sobie wyobraza - Ty brudna i spocona bo sprzatasz, rozgardiasz w calym domu. Wszedzie jakies srodki czyszczace, szmaty do podlug itp, a Ty masz rzucac wszystko w polowie bo jemu sie zachcialo wpasc? Tak wogole to on musi byc strasznym egoista, ze wogole nie bierze pod uwage, ze mozesz akurat byc zajeta i sie wpycha na sile.

Gość ofgnhei
Podlog mialo byc.

rzuc go;)

Gość grazyna..
on sie wtedy tlumaczyl, ze nawet jesli mnie nie bedzie to nic sie nie stanie, posiedzi z mama czy siostra ale po moim tlumaczeniu wkoncu zrozumial. to dobry czlowiek tylko wyznaje zasade ze czasem warto byc wlasnie egoista, nie bac sie wielu rzeczy to gadanie akurat bylo w zwiazku z inna sprawa, kiedys tam mnie umoralnial

Gość grazyna..
ale do tego wszystkiego dodam, ze wtedy kiedy niespodziewanie wpadl a ja wlosy tluste, spocona itp powiedzial, ze nie przyjezdza do mnie dla moich wlosow, brudnych rak a dla mnie samej bo ja wtedy o malo sie nie rozbeczalam a on potrzasal mna i prosil bym sie uspokoila :p

Gość ofgnhei
Wcale Ci sie nie dziwie. Nie lubisz kiedy wpada bez wczesniejszego uzgodnienia, ze Ci to odpowiada i Twoj facet powinien to uszanowac. Swoja droga - ja bym go wtedy nie wpuscila.

jakbys go nie wpusciła byłby foch ze on tyle przejechal dla ciebie a ty niewdzięczna nawet na kawkę nie zaprosisz wiem wiem chociaz kuura wymaga wcześniejszego zapowiedzenia sie...ale co tam kultura;/ egoista

Gość ofgnhei
To niech sobie strzela i 50 fochow. Poobraza sie i mu przejdzie. Przeciez nie bedzie dziewczyna cale zycie robic wszystko tak, zeby jemu pasowalo. Jej nie odpowiada, ale ma pokornie schylic glowke i robic wszystko jak on chce bo sie cholerny pan i wladca przypadkiem obrazi. A w nosie z takim.