Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem dumną Europejką

kartoflisko

Polecane posty

Gość jestem dumną Europejką

Polska to wielkie kartoflisko z 38 milionami kartofli. Na tym zadupiu nic nie ma. Zero znanych na świeci marek, zero znanych na świecie muzyków, zero własnej myśli technicznej, nawet żadnych atrakcji turystycznych na światowym poziomie tu nie ma. Jest tylko wszędzie syf i smród. Ten kraj sięga już poniżej poziomu DNA. Jedno wielkie zadupie na pograniczu Europy i Azji, pełne homofobów, fanatycznych katolików i alkoholików... www.żal.pl :( Cieszę się że udało mi się z tond uciec i że będę mogła wychować swoje dzieci na prawdziwych Europejczyków którzy nie będą się musieli na świecie wstydzić swoich paszportów. Współczuję wam szczerze że musicie wegetować na tym kartoflisku i życzę Wam byście mogły tak jak ja wyjechać z tego bagna i zamieszkać w Europie.

Gość Wiesia Hanka Zosia Irena
też się cieszymy, że udało Ci się "z tond" uciec :D:D:D P.S. Nie wracaj :classic_cool:🖐️

Gość przynajmniej wstydu nam nie
przynosisz swoją ortografią :O

Cieszę się że udało mi się z tond uciec .....my tez sie cieszymy ze jestes dumna europejka ;) i ze z TOND ucieklas :)..... nie bylas nam potrzebna :classic_cool: