Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karmelkowa dama

tatuaż

Polecane posty

Gość Kochasz kwiatki i rabatki
wyjatko co siedzi i wyje-to naprawde Twoj tatuaz?

Ja mam tatuaż na łopatce zastanawiałam się kilka lat zanim go zrobiłam.W końcu zdecydowałam się i umówiłam na wizytę 2 godzinki kilka stówek i mam małe dzieło na sobie.Nie myślę teraz co będzie za 20 30 lat bo i po co?Powinnam myśleć też o pracy dzieciach i moich kumpelkach na stare lata jakiśmoherowych beretach. Chciałam mieć tatuaż i teraz się nikomu z tego nie tłumaczę.Ostatnio kolega powiedział że jemu się nie podoba ale to jego zdanie i mam je gdzieś wielu znajomych i mówi że jest fajny ale mnie ich opinia nie interesuje.Tylko tatuaże wkręcają i uzależniają ponoć.Mnie chyba trafiło bo już jestem umówiona na następny ale dopiero pod koniec sierpnia latem nie wygodnie z gojącym się wzorkiem.Teraz czas na kostkę a potem na pośladek i chyba starczy.Skoro masz ochotę zrobić tatuaż wzór jest przemyślany a Ty pewna decyzji to śmigaj do studia innych olej jedni mają kolczyk w uchu inni warkoczyki a jesszcze inni dramatyczny styl kogo to obchodzi?!pzdr

czasem obce osoby mogą bardziej pomóc niż blscy, wy jesteście obiektywni i własnie dlatego zapoczątkowałam temat. Kochasz kwiatki i rabatki - na pewno wstawię zdjęcie, ale tj napisałam poczkam jeszcze trochę, uzbieram kase bo dopiero kończę studia i szukam pracy i moze to będzie okazja- za pierwszą pensję zrobie pierwszy tatuaż.....a potem opowiem wnukom ;)

ja mam od 12 lat około 1/3 ciała wytatuowanego..cała ręka lewa od ramionka do nadgarstka, całe plecy i kilka pomniejszych w różnych miejscach na ciele.....mam wspaniałe wzory, nie żałuję ani jednego... dobrze każdy przemyślałam i zrobiłam we wspaniałym studio u profesjonalisty.. mam kilka osiągnięć ze swoimi wzorami... kilka wyróżnień czy czołowych miejsc na konwentach... nie powiem plecy bolały i to bardzo ..szczególnie na kręgosłupie i żebrach, ale efekt końcowy zapiera dech w piersiach... każdy kto się zastanawia powinien kilka razy przemyśleć swoją decyzję, bo później może być już \"za późno\"!!! ogólnie tylko w polsce jeszcze czasem ktoś mnie zaczepi i zagadnie a co , a gdzie a za ile i czy bolało.. wiele lat spędzonych za granicami Naszego kraju pokazało mi że tam to nie robi takiego wrażenia i ludzie traktują Cię normalnie.. dają równe szanse na wysokich stanowiskach w pracy.. to tylko polska to ciemnogród w pewnych sytuacjach, ale to się zmienia... na lepsze... każdy kto chce mieć wzorek.. polecam , ale dobrze się zastanówcie, żeby potem nie żałować jakiego mikro delfinka co wygląda jak dżdżownica... pozdrowulce....

Gość Kocham kwiatki i rabatki
Ja chyba wiem nawet kim sie inspirowalas przy wyborze tatu karmelkowa damo, zaraz wkleje linka tej pani:)

dokładnie, to moja inspiracja, ale nie osobą a samym tatuażem jest subtelny ale i wymowny, mój oczywiście miałaby inny napis, który towarzyszy mi od jakiegoś czasu i podtrzymuje na duchu kiedy zaczynam wątpić, ten to chyba po arabsku aja może hebrajski strzelę no i nizej na pewno będzie się zaczynać poniżej linii ramion :) ale dobry strzał, chyba musiał Cię zainteresować skoro szukałas ;)

karmelkowa dama to ci się przyda http://translate.google.pl/?hl=pl&tab=wT# choć przed tatuowaniem napisu po arabsku/hebrajsku/hindi skonsultowałabym się z kimś kto zna ten język . tłumaczem można sobie zawsze podglądnąć literki czy sam wzór się podoba.

o dzięki, zaraz sprawdzę linka, szczerze mówiąc tego się najbardziej obawiam, że ktoś mnie wpuści na minę i zamiast mojego tekstu wytatuują mi coś głupiego i nic nie znaczącego z błędem ehh dlatego muszę popracować nad tekstem, a moze ktoś z Was wie jak jeszcze można sobie sprawdzić tekst w sumie ten arabski ładnie wyglada ... no to teraz mam zagwostkę :)

Gość Tattoo Girl
Tatuaż to poważna sprawa i trzeba go dokładnie przemyśleć. Warto podejść do dobrego studia i porozmawiać z tatuatorem. U nas w Gliwicach jedyne godne polecenia studio to D3XS, gdzie pracują świetni artyści, zresztą sprawdźcie na d3xs.com Mnie powalają prace Antona, ale każdy ma inny gust ;-) Czekam na Wasze opinie