Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karmelkowa dama

tatuaż

Polecane posty

Kto na forum ma tatuaż? Dlaczego go sobie zrobiliście? Ja zamierzam sobie zrobić na kręgosłupie od karku w dół tak na około 10 cm, będzie to tekst po hebrajsku, juz wybrałam, tylko zastanawiam sie jak będę wyglądać w przyszłości jak będę mieć np. 40 lat.....

Mój chłopak ma kilka.Na pierwszy niestety ja go namówiłam i wyszedł banał,ale trudno :P Ja zbyt czesto zmieniam zdanie,żeby sobie zrobić,chociaż niedługo chyba do tego dojdzie i zrobie sobie wymarzoną czerwoną wstążkę. Kto myśli o przyszłości?W wieku 40 lat będziesz mieć też zmarszczki,wszystko się zmienia,najlepiej zabić się już teraz :classic_cool: Mając dobrze zrobiony tatuaż można być dumnym,że ma się na sobie takie małe dzieło sztuki.No ale napis i to w języku, którego się nie zna to już inna bajka :P

napis wiem co ma znaczyć, sama go wymyśliłam, tylko fakt, ze jak będę kiedyś na wysokim stanowisku bo taki mam zamiar i tak układam swoja edukację i dotychczasową karierę, czy nie będzie razic i czy będzie obojętny innym współpracownikom...

Gość trusski
ja mam motylka na ramieniu a teraz zrobie sobie cos na stopie :D marze jeszcze o malutkim napiscie na karku ale sie boje :P

Gość samodzielny pododdział
ja mam łapę mojego psa (niewielką, kiedy był szczeniakiem) na cycku, taka zakochana w nim jestem :classic_cool: nieprzyjemności żadnych nie mam, zadowolona jestem niesamowicie, a czterdziestki to pewnie nie dożyję 🖐️

taki tatuaż z grupą nic nie znaczy, bo na badaniach okresowych, pani doktor powiedziała , że trzeba mieć potwierdzenie, a więc w książeczce RUM nazwisko i imię i pieczęć z laboratorium

Gość mozart
ja chciałabym tatuaż może za jakis czs sie zdecyduję. Tylko nie wiem jaki motyw moze trupią czachę?Co myśłicie

bmblondyn No to nic innego , jak tylko wydziergać dane na drugim nadgarstku :D

trusski- a czego się boisz? ja tez chcę mniej więcej w tym miejscu i też mam obawy, bo nie należę do osób odważnych i zastanawia mnie fakt, czy za kilka bądź kilkanaście lat nie będę żałować...

Gość mozart
z jakim typem kojazycie faceta który ma na ramieniu trupia czachę?

Gość mozart
ten którego ja znam (z widzenia) raczej nie jest harlejowcem. Moze jakieś inne propozycje

Gość mozart
mnie sie źle kojazy nie potrafię dokładnie określić dlaczego, ale ogólnie tatuaże wg. mnie sa dla kryminalistów

Gość mozart
znacie ze swojego otoczenia osoby które mają wytatuowaną trupią czachę

mozart- z tandeciarzem. Mi się niesamowicie podobają tatuaże na szyji,ale nie zdecydowałabym się własnie ze względu na to,że nie dałoby się zakryć.

owszem, jest pewnie rodzaj tatuażu, który jest przeznaczony tylko dla kryminalistów, tzw tatuaż wiezienny, i nikt poza nimi sobie takowego nie wykona, ale to, że tatuaz kojarzy się z kryminałem to chyba tylko dziadkowie nasi uważają, sorry, ale taka jest prawda

Gość tatuaż będę mieć...już mam
ja mam chiński znaczek na prawym nadgarstku...po wewnetrznej stronie...

Gość Kochasz kwiatki i rabatki
Ja mam tatuaz i jest on czescia mnie. Nie mysl o tym jak bedziesz wygladala z nim za 40 lat bo...mozesz nie dozyc..

Gość mozart
kucyk ___ z tandeciażem :D:D

Gość tatuaż będę mieć...już mam
oznacza powodzenie (szczęście)