Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajdskhfg

jaK poznac nowych ludzi ??? nawiazac nowe znajomosci ???

Polecane posty

Gość ajdskhfg

chcialbym gdzies wyjsc, zabawic sie, poimprezowac, wziasc udzial w libacji alkoholowej :D szalec, bawic sie :) korzystac z zycia na maxa ale... hehe ale no kurvva nie moge :o niesmialosc zniszczyla mi zycie :o jezdze tylko bez celu przemierzam setki kilometrow iiii pozniej wracam do domu i komp, net i filmy :o mam juz dosc tego :( chcialbym cos zmienic to swoje zycie.... pytanie tylkko jak :| do tego ww domu mnie mamele molestuje ciagle > metafora taaka :P < ze marek ma juz dziewczyne.... ze bartek sie bedzie juz zenil, ze kamil tez ma dziewczyne, ze patrycja ma juz dziecko ze sie jakas baba pytala co ze mna czy ja mam itd :o no kurvva i tak ciagle :o najchetniej bym sie wyprowadzil w pi$$du ale wowczas to juz pomijajac aspekt finansowy , nie mialbym sie zywcem do kogo odezwac :o w sumie to na to jej gadanie nie zwracam uwagi ale no mam problem :( niesttey... zaczalem sie ostatnio zastanawiac nad soba i tak mysle ze normalny to ija nie jestem... ostatnio np w sobotni wieczor tydzien temu mialem na prawde ochote isc na disco :) ale pojechalem na aprking pod jedna z galerii handlowych i siedzialem kilka godzin w aucie sluchajac muzy :o i to juz nie raz mi sie takie cos zdarzylo :P :o do tego gadam sam ze soba :o :o zalosne wiem ale co zrobic.... :o :( eehh i jeszcze dlugo bym tak mogl pisac...

Gość sdbfkag
nie masz żadnego kumpla? a co porabiasz na co dzień, chodzisz do szkoły? pracujesz?

Gość mała MIIIIIIIIIIIIIa
aaaaaaa skąd jestes? I ile masz lat?

toś sie facet rozpisał

Gość kasdklsmflsdkfsd
Mam tak samo. Ile masz lat?

Gość ajdskhfg
wiem ze narzekaniem nic nie zmienie ale musialem sie gzies wygadac :p jak sie nie ma komu :P no wlasnie kumpla zadnego takiego prawdziwego to nie mam :( glownie dlatego ze w niemal wszyscy koelseie jakich znam lub znalem maja totalnie odmienne zainteresowania do moich a na dodatek z racji tego ze nie pale i nie lubie alkoholu raczej nigdy sie ze tak powiem nie zzylismy :P jak czasem widze kogos z nich to jedynie czesc i tyle czasem odpwoeidza z reguly nie.... mialem tez takich 2 blizszych przynajniej tak myslalem kumpli ale oni maja dziewczyny i z nimi spedzaja czas :/ zreszta to nawet nie wtym problem... problem w tym ze nikt nie lubi spedzac czasu badz przebywac w towrzystwie osoby malomownej spokojnej ktora nie ma tego przekletego sense of humor :o do tego doszedl jeszcze calkowicie stracilem pewnosc siebie :( czemu w sumie sie nie dziwie :o mam 21 wiosen :o

łer ar ju from?:)

Gość kasdklsmflsdkfsd
Mam zupełnie tak samo :D Mam 19 lat i też siedzę cały czas sama, bo nie dość, że nie lubię imprez to nie palę oraz nie piję. Moi znajomi też już mają chlopaków i dziewczyny, tak więc tylko siedzę i użalam się nad swoim losem ;)

Gość może masz
fobię społeczną?albo agrafobię?

Gość ajdskhfg
studiowalem ale studia przerwalem bo trafila mi sie oferta pracy w uk z ktorej nie moglem nie skorzystac.... zaluje ze wrocilem :o obecnie szuakm jakiejs pracy w pl ale w moim regionie kiepsko badzo kiepsko pod tym wzgledem jest :( studiow nie kontynuuje bo kierunek ktory studiowalem mnie nie intreresowal wiec musialbym sie zapisac na jakis inny :) za to zapsialem sie tez na 2 kursy angielskiego i informatyki ale najprawdopodobniej oba sie rozleca gdyz chodzi po 2-4 osoby :(

też mam 19lat pozdrawiam Was więc :D tylko,ze ja lubie dżamprezę

Gość ajdskhfg
fobia spoleczna... . calkiem mozliwe :( to jest tak chcialbym na prawde chcialbym gdzies wyjsc jak pisalem w pierwszym poscie i bawic sie szalec poznac nowych ludzi itd ale no wlasnie nie moge tzn nawet juz nie proboje nawizac rozmowy z kimkolwiek bo i tak podswiadomie wychodze z zalozenia ze nie mam o czym rozmawiac :o boje sie tez ze nie wiem osmiesze sie :o ze pwoeim cos glupiego :( ze sie jeszcze bardziej skompromituje :o dlatego tez unikam ludzi i calkowicie zamknalem sie w sobie.... idac ulica patrze w ziemie unikam wzroku innych przechodzniow a najczesciej to zakladam czarne okulary ;] to co mnie troiche dziwi to to, ze nie mam problemu podejsc do nieznajomego zapyatc np o godzine czy o droge :P czy w sklepie cos tam wypytac sprzedawce... ale dluzszej rozmowy przeprowadzic nie umie :P

Gość ajdskhfg
ostatni raz na dzamprezie bylem hmmm kiedy to bylo ?! ymm 3 lata temu chyba.... wtedy tez ostatni raz pilem alkohol :o

Gość kasdklsmflsdkfsd
Jak dla mnie to, że nie pijesz alkoholu jest wielką zaletą :)

Gość annika89
nie mam pojęcia jak i gdzie poznać nowych znajomych, stare towarzystwo rozpadło się, niektore kolezanki się przeprowadziły gdzieś daleko z innymi starciłam konatkt, w tym momencie nie mam ani jednej osoby do której mogłabym zadzwonic i umówić się na kawę czy imprezę, mam 22 lata i od 2óch lat siedzę w domu, chodzę do szkoły zajęcia mamy niby często 3 razy w tygodniu, ale jestem najmłodsza w klasie koleżanki mają już mężów i rodziny i nie mam z nimi o czym gadać poza tym praktycznie wszystkie są z innych miejscowości, zapisałam się na kurs angielskiego, modliłam się w duszy by były tam jakies mlode osoby, niestety jak zwykle wyszło inaczej same stare zgredy 50 letni faceci 40 letnia babka, no jest jedna dziewczyna młodsza ale po skończonych zajeciach biegnie do domu, a ja też nie jestem taka żeby kogoś zaczepić, nie wiem już co mam robić, mam wrażenie że tracę najlepsze lata mojego zycia na siedzenie w domu kiedyś myślałam, że tylko jacyś odmieńcy siedzą w domach i nie mają przyjaciół, że to tacy typowi outsiderzy z nieułożoną fryzurą, bez makijażu i w bezgustnie dobranym ubraniu, teraz wiem jak bardzo się myliłam...

Gość facet z klapkami na oczach
mam tak samo... . . . pewnosc siebie umarła, pojawila sie depresja. wlasnie przez to ze nie pije rowniez nie mam kumpli. tzn mam 3-4, ale 2ch na studiach w innym miescie a z drugim sie widze raz na tydzien....imprez unikam bo nie mam humoru zeby tanczyc.zalosne

Gość 1234567891011kvf
ja tez zanam ten bol

To skoro większość tu ludzi czuje się samotna to zorganizujmy sobie impreze:D

Znajdź sobie dziewczyne koleś. Ja to mam tak,ze dziewczyny mnie nie lubią. Więc koleżanek nie mam. Lubią mnie za to faceci,dogaduję się z nimi świetnie, ale, ze jestem w związku, to nie bardzo mogę się z nimi widywać. I ja to jestem w czarnej kropce. A. I facet tez ma mało czasu z racji pracy. Więc piona.

Gość dkjsnsjfksbfhsbhjfsk
annika89 skad jestes??

Gość tydsbgy
ja mam 18 i identycznie ;/

Gość pikneczasy88
noo cóż łatwo się mówi trudniej robi, mam ten sam problem mimo 23 lat każdy ze znajomych ma swoje życie inne priorytety itp. zakłamani, dwulicowi, lizidupy itp. ;/ wiec czas spędzam w pojedynkę raz na jakiś czas się z kimś wyjdzie pogada na neutralne tematy i tyle, a człowiek myślał w wieku 18 lat że światem zwojuje życie jednak potrafi rozczarowac ;/ ;)

Gość dyujhgfd249,,lo
super pomysl;))

Gość sdsdds
To jak? Robimy wspolna impreze? :)

Gość abb
Siema, widzę, że mamy podobny problem... Z tym że ja lubię sobie poimprezować, popalam na imprezach (jak się już na jakiejś znajdę) ale tak naprawdę moi znajomi się powykruszali, przyjaciele zostawili i nie mam nikogo... Też popadłam w depresję, jestem baardzo nieśmiała. Nie wiem o czym rozmawiać z ludźmi, mam z tym problem. Moi znajomi mają odmienne zainteresowania od moich, często słuchają innej muzyki. Ja chciałabym zrobić coś mega szalonego. Spotkania ze znajomymi zamieniły się w rutnynę, nic ciekawego się nie dzieje, tylko łazimy i nic. Często mamy chwile milczenia, co dla mnie jest krępujące. Zupełnie nie wiem, jak pokonać nieśmiałość, nie wiem, gdzie poznać nowych, ciekawszych ludzi, z którymi się dogadam, znajdę wspólne tematy... Potrzebuję kogoś, kto wesprze mnie w trudnych dla mnie momentach. Chciałabym poznać kogoś, kto ze mną zaszaleje (w granicach rozsądku) z kim nie będę się nudzić, otworzę się na ludzi.. Tak bardzo chcę odmienić swoje życie...

widzę, że nie jestem "sama" w tej kwestii chętnie poznam nowych znajomych pozdrawiam!

Gość calam
Hej! A skąd jesteście? :) Chętnie nawiążę nowe kontakty ;)

Gość Kornelcia
Hmmmm.... wiecie, nawet nie trzeba być nieśmiałym, żeby chcieć poznać nowych ludzi i czasem nie mieć z kim wyjść, mam znajomych, chłopaka, ale nie zawsze mają czas wtedy kiedy ja i wtedy pojawia się problem.... dziś jest sobota, poszłabym na imprę, ale nie mam z kim, chociaż jestem naprawdę zakręconą duszą towarzystwa.... ale dużo starych znajomych powyjeżdzało, pozakładali rodziny, mają dzieci i nie mają czasu... facet często wyjeżdza, ten pomysł wspólnej imprezy jest genialny :) to gdzie i kiedy???????????