yanisa88 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 tabletek antykoncepcyjnych wystepuje krwawienie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carrie7071 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 O jakim krwawieniu mówisz? Sprecyzuj troszkę. Miesiączkowym czy chodzi po prostu o krwawienie przy tabletkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spaghetti aldente Napisano Czerwiec 21, 2009 chodzi Ci o plamienie lub wydluzajacy sie okres? nie, nie zawsze. Mi nic nie bylo, nie odczulam zadnych zmian w organizmie po rozpoczeciu tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yanisa88 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 chodzi mi o plamienie nie o okres. czy zawsze przy pierwszym opakowaniu ono zawsze wystepuje ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasieniak104985 Napisano Czerwiec 22, 2009 a jakie tabletki bierzesz? ja biore jednoskladnikowe cerazette i w ich przypadku to sie zdarza, ale przy dwuskladnikowych raczej nie powinno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yanisa88 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 biore yaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasieniak104985 Napisano Czerwiec 22, 2009 hmmm..nie znam tych tabletek, a pisza cos na ulotce o mozliwych plamieniach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carrie7071 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 Idź do ginekologa. Byc moze masz zle dobrane tabletki a moze to tylko skutki uboczne. Krwawienia raczej nie powinny występować. Upewnij sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katis 1 Napisano Czerwiec 22, 2009 Plamienia przy pierwszych trzech opakowaniach są normalne. Diane 35 wzięłam w 1 dniu cyklu i plamiłam miesiąc Yasmin wzięłam w 5 dniu cyklu i uniknęłam plamień Cilest rozpoczęłam po 7 dniowej przerwie Yasmin i też nie miałam plamień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach