Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana hhhhhhhh

moj chlopak mnie klamie

Polecane posty

Gość Kasia19.......
a dlaczego jak mial ochote wyskoczyc na festyn nie zaproponowal ci zebys z nim poszla ???? ja bym sie naprawde mocno wkurwila :/

zachowal sie jak dzieciak, nie bede odbierac tel normalnie bysmy sie widzieli w srode, poczekam czy przyjedzie i kiedy przyjedzie, nie bede sie odzywac, niech pokaze teraz jak bardzo mu zalezy i czy mu wogole zalezy:(

no wlasnie dlatego ze my mieszkamy 50km od siebie i dlatego tez watpe zeby sie zjawil teraz pod moimi drzwiami, chociaz jak by mu bardzo zalezalo to by mogl

Gość Kasia19.......
ja z moim (3lata w zwiazku) bede sie widziec w czwartek ale postanowilam ze w ten czas pojde do kolezanki ........niech sobie rzemysli swoje zachowanie a jak nie bedzie okazywal zadnego zainteresowania to dobze ze ten zwiazek rozpadnie sie teraz niz pozniej np. po slubie

Gość no ale z kolei ....
Czy ty aby nie jesteś chorobliwie zazdrosna? Bo kto normalny usłyszawszy że facet jest u kolegi ŻĄDA, ŻE CHCE USŁYSZEĆ TEGO KOLEGĘ??? Może robisz mu takie jazdy częściej i facet odruchowo zaczyna wymyślać wymówki, by nie narażać się na kolejne pretensje?

zawiodlam sie kompletnie na nim, niech sobie teraz dzwoni, ja by mu zalezalo naprawde to najpóźniej jutro wieczorem by stal pod drzwiami z bukietem kwiatow i przeprosinami ale to chyba tylko na filmach takie cos sie zdarza:(

Gość Kasia19.......
i dobze nie odbieraj .bo jak odbiezesz i szybko ci przejdzie zlosc na niego koles nawet nie zrozumie swojego bledy tzn ze klamal i ze tak sie nie robi .......moj nie dosc ze mnie oklamal to jeszce mnie zaczol za to wszystko obwinac :/

Gość Kasia19.......
no ale z kolei ....-ja bym tak zrobila ;)i jak widac autorce na dobe to wyszlo bo wie ze ma faceta klamczucha .....

Gość misiek asg
Bądź twarda, i nie myśl za dużo o tym bo dziś nie zaśniesz... mówię Ci że będzie dobrze...

Gość no ale z kolei ....
No ale wcześniej też go już przyłapałaś na kłamstwie? Że od razxu wyskakujesz z tym kolegą? A telefonów można nie odbierać, nikt nie waruje przy komórce 24 h na dobę.

Gość Kasia19.......
zalamana hhhhhhhh- dobze zrobilas ,i o nic sie nie obwiniaj ze niby za bardzo zazdrosna jestes .... tylko teraz zrob tak zeby twoj facet zapamietal to ze tak sie nie robi ........

Kasia19....... dzieki za linka poczytam sobie:) misiek asg wlasnie staram sie byc twarda, teraz nie odbieram tel ale nie wiem co bedzie dalej, moje zaufanie leglo w gruzach

Gość learn cpp
Ja mam z kolei inny problem, bo nie mam dziewczyny i nigdy nie miałem ;/

Gość Kasia19.......
swietnie cie rozumiem :( faceci to naprawde swinie :(

Gość Izabelinda
Moj chłopak też mnie kłamie i to strasznie. Miał pojechać do pracy 2 tyg do niemiec bo zamieszkaliśmy razem i pieniądze są potrzebne a okazało się ze pojechał na wycieczke do Egiptu a mnie zostawił z niezapłaconymi rachunkami. Kiedy zadzwoniłam do niego i powiedziałam ze wiem to stwierdził ze on nie kłamie ze mówi prawde a jak przyjedzie to się przekonam. I wyłączył tel i od 3 dni się nie odzywa. Wiem ze kłamie i robi to w bardzo perfidny sposób bo mimo ze wszczystko jest czarno na białym to i tak się wsdzystkiego wypiera. Wiem ze jak przyjedzie to nie przywiezie zadnych pieniędzy tylko znowu coś wymyśli. Nie wiem co mam robić dalej dodam że bardzo i to bardzo go kocham i on mnie też cały czas mnire o tym zapewnia. Ale już nie mam sił ciągle prosić go aby mówił prawde i płakać POMÓŻCIE!!!

Mysle , ze jesli jedna polowka chce aby ta druga przestala klamac.. nie nalezy mu/jej tego wypominac i robic akcji.. najlepiej moim zdaniem sprawdza sie sposob wspolczucia. :) Zawsze pokazuje swojemu chlopakowi ze jestem zawiedziona a potem jestem dla niego dobra chociaz wciaz wie ze pamietam o tej sytuacji gdy mnie oklamal. Moj chlopak uczy sie ode mnie i widzi jak jest mi smutno i czuje zal i smutek. Wspolczucie go zrzera i uczy sie ode mnie dobroci. Moze mam za dobre serce ale mowie to czego doswiadczylam..Pamietajcie.. Zrobiloby wam sie przykro gdyby ktos na was nawrzeszczal ( byly byscie wsciekle i rozpoczely klotnie), czy gdybyscie wspolczuly drugiej osobie i czuly ze robicie jej przykros ?

Mój chłopak MNIE OKŁAMUJE! lub Mój chłopak MI KŁAMIE! okłamuje kogo? co? mnie kłamie komu? czemu? mi rażący błąd w temacie fuuuuu

Kłamie bo jesteś zwykłą histeryczką. Dowiedziałaś się, że jest na festynie i jaką borutę z tego zrobiłaś? Masakra. Od początku mu nie ufałaś a teraz wciskasz jakąś ciemnotę, że zaufanie legło w gruzach. Nas możesz okłamywać, ale że siebie? :o Tragiczne są takie laski jak ty. :o

Gość mkknkl
o jak przeczytalam w tytule ____mnie kłamie__ to juz nie chce mie sie tego czytac. :o z wielkopolski jestes??

Gość jaką borutę
? PORUTE CHYBA