Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhgghgh

Czy oddając telefon do naprawy można wyjąć kartę SIM???

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhgghgh

Mam samasnga u700 w Play. Mam zamiar go oddać do naprawy, bo naciskam na klawisze - nie reaguje, sam się wyłącza, zmieniają się kolory itp. Z tym, że w pamięci miałam zapisane różne swoje zdjęcia i zdjęcia rodziny i nie chce zeby obca osoba z obsługi je oglądała (a znając ciekawość ludzką jest to możliwe!!!) Czy mogę wyjąć kartę SIM, a oni na czas naprawy włożą jakąś inną, zastęoczą???

oczywiście że wyjmij. a zdjęcia prawie napewno obejżą...

Gość i9999
bo naprawdę ich obchodzi jakie ty masz zdjecia;/ moze gdyby Cie znali to by sie pokusili. A karte sim mozesz wyjac pewnie, ze tak co za problem? oni nie potrzebuja jej, ale chyba raczej na karcie pamieci czy w pamieci telefonu masz te zdjecia a na sim to mzoe zachowaja sie jedynie smsy, albo kontakty;/

Wyjmuje się karte! Zdjecia na pewno sobie pooglądają. Dlatego najlepiej zapisywać je na karcie pamięci i wyjmować ja tak samo jak kartę sim.

Gość hhhhhhhhhgghgh
a czym się różni karta pamięci od karty SIM???? bo ja się nie znam na telefonach niestety.... ja wyjęłam najpierw baterię (czy baterię też mogę wyjąć??) i tą malutką kartę z uciętym rogiem - to jest chyba arta SIM tak???? a co to jest karta pamięci???

Gość sprawdz czy masz to
w pamięci karty sim czy w pamieci telefonu ... Ja kupiłam na allegro telefon -bez karty oczywiście i kobieta nie wiedziała ze w pamieci tel są zdjęcia i potem je wszystkie kasowałam...oczywiscie przedtem je oglądając :P

Gość hhhhhhhhhgghgh
a to jest ta karta, którą się dokupuje zwykle zeby móc zapisywać na telefonie więcej danych,, np filmów, piosenek itp????? to ja jej nie kupowałam.

Gość hhhhhhhhhgghgh
a to jest ta karta, którą się dokupuje zwykle zeby móc zapisywać na telefonie więcej danych,, np filmów, piosenek itp????? to ja jej nie kupowałam. czyli wystarczy ze tylko wyjmę kartę sim??? P.s nawet gdybym miała kartę pamięci na przyszłość to gdzie się ją, wkłada, montuje w rozsuwanym samsungu bo ja jakoś na nią nie mogę znaleść miejsca zeby gdzies sie zmieścila, jakbym nawet miała zamiar ją kupić??????????????

Gość hhhhhhhhhgghgh
uppppp Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość naj naj naaaj
Masz takie otwierane wejscie na ladowarke? to karta pamieci ma podobne wejscie z drugiej strony telefonu. przynajmniej tak jest w moim samsungu

Gość jaaaaaaaaafgfb
tak, mam takie otwieranie po drugiej stronie i nie ma tam żadnej karty. czyli na bank wyjmę kartę SIM, karty pamięci nie mam - czyli zdjęcia są chyba w pamięci tel zapisane... czy skoro popsuł mi się telefon to mogę je jakoś usunąć czy coś??? a może i to da się jakoś wyjąć....?????? pomocy!!!! ja tam mam zdjęcia z plaży w kostiumie, wygłupianie - śmieszne minki, parę zdjęć z chłopakiem itp. Nie chcę żeby ktoś to oglądał....!!!!!!!! PoMOCY! - CO JA MAM ROBIĆ??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????

Gość mam radę
skocz, boś głupia jak nie wiem :o głupich nie sieją.sami się rodzą.

Gość jaaaaaaaaafgfb
skąd mam to wiedzieć skoro sie nie interesuję??? Przyjrzałam się przed chwilą karcie pamięci, czy może z nią jest coś nie tak - i rzeczywiście, oprócz specjalnych prostopadłych lub równoległych linii takich jak na tym zdjęciu - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f7/Sim_card.png tylko ma jeszcze jakąś zagiętą widoczną pod światło linię, jakby rysę. Czy to może od tego tel nie reaguje na naciskanie klawiszy, wyświetlacz się sam wyłącza, a po ponownym włączeniu telefonu czasem są zmienione kolory, a litery i obrazki są widziane jak w lustrzanym odbiciu????

Gość jaaaaaaaaafgfb
gdzie mam skoczyć??? do sklepu??? :classic_cool: a właśnie miałam ochotę na ulu. przysmak- malcheflowy pszysmak. chcesz trochęęęęęęęęęęęęęęę?????????????????????????????????????????? 🌼

Gość uppppppppppgcfgj
uppppppppppppp