Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAKRECONAA KORKA

facet mnie chyba nie kocha???!!!??? co myslicie???

Polecane posty

Gość ZAKRECONAA KORKA

jestem z facetem juz jakies 5 lat, tak 3 lata juz powaznie bez przerw bez jaj tylko ja i on. mieszkalismy razem przez rok sami. od roku znow mieszkay osobno ale z przyczyn niezaleznych od nas ostatnio weszlismy na powazny temat, mieszkanie nowe, czy robienie gory u rodziców, chciałam znac jego zdanie co on wogole mysli a on mi mowi ze jest dobrze tak jak jest i on narazie nie robi sobie zadnych planów ZE CO PRAWDA TERAZ MNIE KOCHA ALE NIE WIE CO BEDZIE POTEM , I CZY BEDZIEY RAZEM BO TO ROZNIE BYWA

Gość ZAKRECONAA KORKA
PRZECIEZ JAK SIE KOGOS KOCHA TO SIE NIE MYSLI O TYM ZE SIE KIEDYS POPSUJE I ZE SIE ROZSTAIECIE PRAWDA???

Gość ZAKRECONAA KORKA
MAM NADZIEJĘ,ZE NIE DOWIEDZIAŁ SIĘ O TYM,ŻE JESTEM PROSTYTUTKĄ...😭

Gość assassina
ojjj rozne moga byc mnostwo!! ile macie lat?? albo nie czuje sie dorosly,wystarczajaco,albo boi sie ze finansowo nie sprosta...albo,ale to juz najczarniejszy scenariusz-nei kocha. Aaaa i jeszcze-moze byc uzalezniony od mamuski

BO ROZNIE TO W ZYCIU BYWA A MIAŁ DZEWCZYNE Z KTORĄ BYŁO MU IDEALNI I JEJ ODWALIŁO PO ZARECZYNACH, WIECZNY FOCH ITP.... PEWNIE SIE BOI ZE I ZE MNA TAK BEDZIE

Gość assassina
to juz masz odpowiedz-ale,tak po 30-tce przycisnij,bo kiedys obudzisz sie i poczujesz ze zycie ci miedzy palcami przecieklo...

Mała menda - oj przepraszam, teraz lepiej?? assassina - no tylko mi sie nie chce czekac do 30stki zeby cokolwiek zaczac planowac tez nie chodzi i to zeby sie dzis ochajtac i juz bo ja tak chce tyko o akiekolwiek plany z przyszłoscia

he he, wolny związek... nieeee, nie to miałam na mysli. przez pierwsze dwa lata było cięzko, jego rodzice byli przeciwni, on wyjezdzał za granice i jakos nie bylisy w stanie ego wszystkiego pogodzic rozstawalismy sie, potem schodzilismy, nasze jedno rozstanie trwało nawet poł roku ale to było kiedys.... potem było juz normalnie, i juz sobie niewyobrazam takiego schodzenia i rozchodzenia z byle pierdoły