Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monia666

CIEŻKI PROBLEM OSOBISTY

Polecane posty

:( Nie mam z kim sie tym podzielić ..a przeżywam to wszystko i bardzo zle mi z tym od pewnego czasu..Otóż mój facet wyjechal pracować za granice do Danii.Kontaktuje sie z nim tylko przez internet tj przez poczte email td,dzwonimy do siebie .Jednak ostatnio odkryłam ze ma kogoś na jednym z portali społecznościowych duńskich...(On ma tam swój profil ). jestem zrozpaczona bo widze że on tam znalazł nową kobiete!! Chcę ich ze sobą skłócić,niesety jest problem bo ja nie znam duńskiego! Korzystałam juz z translatora i tłumacza ale nie wszystko da sie przetworzyć tak jak należy ..JEŻELI KTOS Z WAS POTRAFI PISAĆ I TŁUMACZYĆ NIEKTÓRE WYRAŻENIA W JĘZYKU DUŃSKIM TO PROSZĘ SIĘ ODEZWAC DO MNIE NA GG :795595 ..Ja z tą wredną dunska suką musze porozmawiać! Chciałam zapisać się na naukę tego języka ale nigdzie nie mogę znalezć żadnych ofert,chyba w Polsce jest on jednak b mało znanym jezykiem obcym ,wszedzie niemiecki i angielski,jedynie jeszcze mi pozostaje ten internet i translator ktory poprawnie nie tłumaczy ;(;( TAK WIEC PRZYPOMINAM JEZELI JEST TU NA FORUM OSOBA KTÓRA POPRAWNIE UMIE PISAC I TŁUMACZYC Z DUNSKIEGO NA POLSKI NIECH SIE DO MNIE ODEZWIE NA GG..to tylko kilka zdan potrzebuje zrozumieć. MAM DOŚĆ -nIE MOGE PATRZEC na to jak ze sobą romansują juz chyba od 3 MIESIĘCY! CZUJĘ SIĘ TAK PODLE WYKORZYSTANA !..pojechać tam nie moge bo nie znam adresu (mój ukochany pracuje w Ribe) ;(SERCE MNIE ŚCISKA GDY WIDZE ICH NA TYM PORTALU DUŃSKIM JAK PISZĄ DO SIEBIE :jeg elsker dig przykladowe -kocham cie itpd...NIE WIEM CO MAM ROBIĆ..:( wogóle zauważyłam jednoczesnie że jak ona loguje sie na profil duński to on momentalnie wychodzi z GG i robi się niedostepny ..Co za podły zdrajca..a ja go kocham.:(

Gość nie kumam.....
kurde co to za profil ze ty widzisz co oni piszą, wogole ie kumam. wiesz ze romansuja a ie znasz ich jezyka

Gość a czy mozesz mi wystlumaczyc j
Ty z facetem porozmawiaj a nie z ta "dunska suka" co ona Ci zrobila? Moze nie wie o Tobie tak jak Ty nie wiedzialas o niej. Zerwij z tym zerem.

Gość nie kumam.....
gdybym znała dunski pomogłabym ci ale nie umiem

a nie lepiej go zostawic? a nie wyzywac sie na jakiejs kobiecie? nie pomyslałas ze to jego wina? ze ona moze o tobie nic nie wie? ze moze on chce sobie tam zycie ułozyc? ze Cie zdradza? ja bym tam dupka olała i nawet z nim nie gadała (oczywiscie gdybym miala pewnosc ze oni ze soba kreca) tak wiec nie rob z siebie idiotki z tymi rozmowami po duńsku tylko zachowaj twarz i olej go!

Jest o serwis społecznościowy tak jak u nas Nasza klasa lub Fotka.pl Pod nazwą Arto - Friends, community & entertainment ..(tłumaczone z angielskiego.) wpisuje jego login w szukaj i wtedy pokazjue mi sie jego profil.Przez jakis okres miałam tam konta swoje profile z których podglądałam co sie dzieje mniej wiecej to ja wiem i rozumiem o czym gadają bo korzystam z tego tłumacza ale jak ja bym chciała tam wiecej napisać to nie moge bo nie znam tak w zupełności tego jezyka a to trzeba z polskiego na duński tłumaczyć to co chciłabym przekazać im i to są całe pełne zdania ..:(

Gość nie mam stałego
a da się to przekleić tutaj? mam b. dobrą kumpelę w Danii, wyjechała tam w weekend, sama nie zna duńskiego, ale mieszka u Rodziny, która osiedliła się tam dobre 8 lat temu także jak przekleisz, to postaram się pomóc :>