Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanillaaaal

uwazam z jestem jeszcze za loda na dziecko

Polecane posty

Gość vanillaaaal

mam 26lat i chce miec dzieci ale nie teraz bo jeszcze jestem za mloda, dziwie sie ludziom i innym dziewczynom ze kazdy day do bcia matka w tak mlodym wieku 20 i w zwyz toz to chyba nie zbyt madre to chyba te dziewczyny od razu po szkole sredniej juz chcialy dzieci, tak szybko, nie rozumiem dlaczego?

bo latwiej zlapac faceta na dziecko i miec problem z głowy niz skonczyc studia, znaleźć prace i zarobic sobie na mieszkanie.

JAk później będziesz mogła zajść w ciąże to se czekaj. Bo wielu zamiast w in vitro ze starą babą zainwestowałoby w młodszą.

Moze te 20 czuly sie juz wystarczajaco dorosle..nie zapominaj, ze kazdy jest inny.mozna miec, dziecko w 20wiosnie, pracowac, studiowac, zyc....o ile sie do tego dojrzalo.

Gość ewelekaaaa
idz stad deb... wczoraj zalozylas taki sam temat na forum ciaza,.... idz lepiej do psychiatry bo dziecko z matka ktora nie ma wlasnego zdania bedzie tak samo kalekie jak ty

Gość czarne kowboje
hmmm moja siostra ma 27 lat i wisi nad nią realna groźba tego, że jak teraz nie będzie miała biologicznego dziecka, to już nigdy go mieć nie będzie. co byś wybrała?

Wiek tutaj nie gra roli, musisz być w pełni dojrzała emocjonalnie aby zdecydować sie na dziecko.