Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrzaraz wybuchnę

pomóżcie mi ją ukarać

Polecane posty

Gość wrrrrzaraz wybuchnę

Mam koleżankę, znamy się od dziecka. Znana jest wszem i wobec z tego, że się zawsze i wszędzie spóźnia. Czasami czekam w samochodzie pod jej domem godzinę, czasami stoję jak debil na mieście dwie godziny. Dzisiaj miała do mnie przyjść o 17!!! o 17! Jest prawie 22!!! Jej nic nie rusza, ani proszenie ani krzyczenie. Zawsze się spóźnia! Raz w liceum autokar z wycieczką musiał po nią przyjechać pod dom, bo nie zdążyła! czujecie to?! normalnie się we mnie gotuje! nawet nie napisze smsa, ze sie spóźni! Strasznie mnie denerwuje to, że zmarnowałam pięć godzin! Pięć godzin na czekanie na nią! Mogłabym w tym czasie gdzieś wyjść, albo zrobic cokolwiek ciekawszego od siedzenia w domu. Co mam zrobić? Ona przyjdzie i będzie się z tego śmiać! Zawsze tak robi! Kurwa, krew się we mnie gotuje! Mam nie otwierać drzwi, olać ją, co mam zrobić?

Gość misca
Nie otwieraj drzwi, udawaj że cię nie ma w domu. jak zadzwoni to powiedz że poszłaś do kina bo myślałaś że już nie przyjdzie,

Gość kiepy_we_włosach
wpierw otwórz drzwi, trudno będzie ją olać przez wizjer :D

JAK TERAZ PRZYJDZIE TO POWIEDZ ZE NIE MASZ TERAZ CZASU DLA NIEJ BO JESTES STRASZNIE SPIACA A BYLYSCIE UMOWIONE NA 17

ja bym nie wytrzymala. albo sie z nia nie umawaj albo rob jej tak samo jak ona Ci. moze zrozumie

Gość Nie otwieraj drzwi

Gość wyjdź z domu
Po 15 min. czekania zajmij się swoimi sprawami - nie przyszła, jej problem.

Gość siedem siedem dwa
Moja przyjaciółka też nigdy nie przychodzi na czas, ale nie spóźnia się aż tak- zazwyczaj 15-30 minut, raz w życiu spóźniła sie 40. Może za bardzo tolerujesz to jej spóźnialstwo? Jakbyś raz zrobiła jej porządny dym to może by się wzięła w garść, bo tak to jest jej na rękę

Gość jaka chmówa
a moze po prostu zyje w swoim swiecie. Dokladnie nie otwieraj. I przez jakiś czas sie umawiaj z nia i nie przychodz w ogole.

Gość siedem siedem dwa
Powiedz jej następnym razem jak się umówicie, że czekasz na nią max 15 minut. I dotrzymaj słowa- cokolwiek by nie było, po 15 minutach się zmywasz.

Gość igaaaaa
Poczekaj na nią góra pół godziny, chociaż w dobie komórek to i tak za dużo, a potem zajmij się swoimi sprawami, zorganizuj sobie czas jakbyście nie były umówione, w końcu to ona zawaliła więc dlaczego ty masz czekać w nieskończoność. Poza tym skoro wiesz, że zawsze się spóźnia nie rozumiem dlaczego jeszcze na nią czekasz i jesteś z tego powodu wściekła. Olej to. Powiedz jej że następnym razem nie będziesz na nią czekać i dotrzymaj słowa. A gdy znowu nie przyjdzie już więcej się z nią nie umawiaj i po kłopocie :)