Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włanilia

co zawdzięczamy reklamom TV?

Polecane posty

Gość włanilia

Gdyby nie reklamy - nie wiedziałabym co to pory :P

Gość scarlet1976
Dla mnie reklama to-1 zrodło info o nowych produktach 2 czasem potrzebny przerywnik w filmie bo mozna np wyskoczyć po coś do kuchni :)

nerwice ,nadcisnienie i nadwagę bo w czasie reklamy robimy se przekąskę lub lecimy po 2 piwo

reklamom \"zawdzięczam\" to, że oglądajac późno w nocy ciekawy film (przeważnie fajne lecą późno) dzięki 15minutowej reklamie, zasypiam ;O i rano gówno wiem ;O a tekże "zadzięczam" to, że czasem dam się złapać w jej sidła i próbuje danego reklamowanego produktu np. niedawno reklamowanej lemoniady tymbarka, po ktorej zwymiotowalam;)

Gość scarlet1976
no nie zartuj ...moze na jakąs nieswieżą trafilas? Ja lubie napoje z Tymbarka i się jeszzce jakoś negatywnie nie nacięlam. Nie jestem taka zeby od razu testowac wszysko co widze,ale czasem się zdarzy coś wypróbować ;) Poza tym reklama to niezły sposób na wyciąganie kasy. Wiem z doświadczenia ze nie wazne czy prody=ukt będzie kosztował 5 ,20 czy 50 zł pod wpływem reklamy jest zaintereswoanie i to schodzi.Przytoczę taka zasłyszaną historię-"Przyszła starsza pani do apteki z receptami i farmaceutka mówi ze zapłaci tyle i tyle.No to wtedy owa pani nie wykupiła recepty po powiedziala ze ksy nie ma a na drugi dzień przyszła kupić tabletki co reklamowali i do najtańszych nie należały

data ważnosci jak najbardziej świeża ;) zawsze sprawdzam nie, no prostu mi nie podszedl smak lemoniady, jako tego tego napoju i tyle ;) też lubię napoje tymbarka, prócz lemoniady heh odbiło mi się i ... hehe

Gość scarlet1976
to lemoniada "out ":)

Gość scarlet1976
mi sie podobaja reklamy z Heyah zawszy z takim klimatem robili, niebanalnie i pomysłowo wiec miło było pooglądac

Gość scarlet1976
moja kolezanka z pracy to prawie nie zwymiotowala jak zobaczylato reklame pasty z wypadającym zębem....Mnie zniesmaczały troche reklamy domestosa z jakimiś robalami kiblowymi w roli głównj blee

ja dzięki reklamom mam czas na siusiu w trakcie filmu,na zrobienie kolacji,czy kawy albo herbaty - w 15 winut naprawde duzo mozna zrobic:) Nie ogladam reklam wcale,wiec nie wiem co innego moglyby mi dac:)