Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Engedentaa

Pomocy ! Mam lecieć samolotem

Polecane posty

Gość vivienne leigh
musialabym odswiezyc pamiec... w sumie zawsze latalam na paszport... hm... chociaz... no tak... przepraszam.. obslugiwalam rozne kursy, faktycznie UK wymaga paszportu...

Vivienne, zaintrygowałaś mnie swoją pracą. Możesz zdradzić gdzie, kiedy i jak długo pracowałaś? I dokąd latałaś? :)

Gość vivienne leigh
przez rok pracowalam w porcie lotniczym (nie chce mowic w jakim....). bylam agentem...czyli robilam wszystko co wiaze sie z obsluga naziemna lotniska... jestem studentka lotnictwa ale do cywilnego raczej nie wroce

Fajna praca. Ja zawsze uwielbiałam latać, myślałam o tym żeby pracować jako stewardessa, ale później poszłam na inne studia i jakoś to wszystko się rozleciało. :(

Gość jutyregr
mozesz spokojnie wziąc dowód. zadnych płynów, perfum i ostrych rzeczy nie wkładaj do bagazu podręcznego. W samolocie bedzie duzo polaków , mozesz kogos poprosic o pomoc,albo poprostu idz za nimi. Nie bedziesz miec zadnych problemów na lotnisku w Angli. Wiekszy problem mogłbys miec w drodze do Polski,ale tez niekoniecznie. Polskiego języka raczej się nie spodziewaj.Oni mówia" prawie tylko "po angielsku

Gość vivienne leigh
mnie nie krecilo nigdy lotnictwo cywilne... statki pasazerskie ( jak mowia sami lotnicy) to takie taksowki powietrzne...prawdziwa frajda to lotnictwo wojskowe :)))