Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 chOOlerAAAA

Czy istnieje taka dieta??? / /

Polecane posty

Go艣膰 chOOlerAAAA

Czy istnieje w og贸le jaka艣 dieta spalaj膮ca mi臋艣nie? Taka, 偶e si臋 je np. ma艂o bia艂ka, no nie wiem, musi co艣 by膰... :O chyba wszyscy, kt贸rzy si臋 odchudzaj膮, chc膮 utraci膰 t艂uszcz, bo to jest ich problemem, a o mi臋艣niach ma艂o si臋 m贸wi i s膮 tylko jakie艣 膰wiczenia, kt贸re raczej g贸wno dadz膮... :O Wiem, 偶e jest dieta spalaj膮ca (t艂uszcz oczywi艣cie... :O) no i taka, kt贸ra rozbudowuje mi臋艣nie, bodaj偶e dla kulturyst贸w... diet臋 powi臋kszaj膮c膮 tkank臋 t艂uszczow膮 艂atwo sobie skomponowa膰 - po prostu wcina膰 s艂odycze... :D ale o diecie redukuj膮cej mi臋艣nie nie s艂ysza艂am, nie czyta艂am i w og贸le! :( Wie kto艣 co艣 na ten temat? W ko艅cu na pewno istniej膮 takie osoby, kt贸rych zmor膮 s膮 mi臋艣nie i nie wiedz膮 jak je zredukowa膰, a przecie偶 wiadomo, 偶e t艂uszczu 艂atwiej jest si臋 pozby膰 ni偶 nadmiaru mi臋艣ni... :( Wiem, 偶e s膮 te pilatesy i w og贸le, wiem, 偶e to co艣 daje ale raczej na mi臋艣nie wyrobione, a nie takie, kt贸re ma si臋 od zawsze, ale takie odstaj膮ce i wisz膮ce jak flaki, kt贸re by si臋 chcia艂o przyp艂aszczy膰... :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 chOOlerAAAA
??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ytdfsz
Mysl臋 偶e jak nie b臋dziesz 膰wiczy膰, b臋dziesz je艣膰 du偶o poni偶ej swojego zapotrzebowania i g艂ownie w臋glowodany, a jak najmniej bia艂ka i t艂uszczu to mi臋艣nie te偶 powinny si臋 zacz膮膰 spala膰. Podobno 艂atwiej utraci膰 mi臋艣nie ni偶 t艂uszcz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chOOlerAAAA
ooo dzi臋ki! :) a czego bym mia艂a nie je艣膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chOOlerAAAA
tylko ja bym bardzo chciala spalic troche miesni na nogach, nie chce zeby mi zanikaly na tu艂owiu... :( no coz pewnie nie uda sie spalic tylko tych na nogach, zawsze na tulowiu tez ubedzie... a ja mam juz zbyt chudy tu艂贸w a te nogi... :O :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pierwszy
raz s艂ysz臋 偶eby mi臋snie wisia艂y jak flaki. Takie flaki to najcz臋siej daje zwi臋d艂a sk贸ra po maxymalnym odchudzeniu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to s膮 geny
na to nie ma rady

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chOOlerAAAA
ja sie nie odchudzalam nigdy... tzn. one "wisza" jak s膮 nienapi臋te a jak je napn臋 to s膮 twarde i pogrubiaj膮 nogi... chodzi o te mi臋艣nie zewn臋trze na ca艂ej d艂ugosci uda... one u mnie jakby odstaj膮, a jak sie je przycisnie do nogi to od razu jest korzystniej... :O

Udost臋pnij ten post