Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królowa marysieńka

Jaki jest pan Strzelec?

Polecane posty

Gość gość
Strzelcom trzeba dać dużo swobody nie naciskać to wspaniali mężczyźni. mają świetny kontakt ze swoimi dziećmi zgodzę się z tym że lubią towarzystwo kolegów i swoje pasje i to właśnie czyni ich jeszcze bardziej ciekawymi. Mieć strzelca w rodzinie to mieć dużo śmiechu i zabawy a jak już znajdą swoją wymarzoną druga połówkę to są wierni i nie ganiaja na boki dodatkowo mąż strzelec jest bardzo zaradny i potrafi zabezpieczyć materialnie rodzinę nawet wielodzietną tak jest w moim przypadku.

Gość gość
Nie są prorodzinni, są rozrywkowi. Wieczni chłopcy, ale samodzielni - przynajmniej jakiś plus.

Gość gość
Nie są prorodzinni!!! tyle o ile muszą... Kochają swoje pasje i wolność więcej niż obowiązkowość. Jeden z nich mówił, że nie może pracować jak inni, on nie chce mieć szefa, sam sobie będzie szefował... a kiedy są zazdrośni, to zgnoją tą kobietę do ostatka!

Gość NICcccc
Mówi,że jeseś jedyna i wyjątkowa, że jesteś do końca życia, później zostajesz sama z dzieckiem i to ty jesteś ta zła,sekutnica i zołza co mu świat w piekło zamieniła. A on nadal się bawi, hula tak jak gdyby nic się nie stało, nie było was nie było tej wielkiej miłosci.

Gość gość
18:04 A skąd ty znasz moje życie? Jest tak, jak napisałeś/aś. Właśnie tak.

Gość gość
Tak mówi każdy facet niekoniecznie pan strzelec... wszystko zależy od charakteru, kultury osobistej i klasy. Facet powie Wam to co chcecie usłyszeć byle tylko wiadomo co... zaliczyć bazę. Ja nie spotkałam jeszcze przyzwoitego faceta, niektórzy znajomi może i tacy są, ale wszystko i tak wychodzi w praniu zwanym życiem. Jeśli kobieta jest nastawiona na bycie w partnerstwie to zniesie fanaberię i fochy swojego partnera i będzie koniem pociągowym związku, ale czy warto. Dziewczyny żyjcie dla siebie, olejcie tych samolubów, korzystajcie z życia. WIELKA miłość jest tylko w filmach i na zdjęciach na facebooku, wszystko teraz jest na pokaz, my kobiety jesteśmy ciągle wykorzystywane i oszukiwane tylko wiele z nas tego nie wie!!! Żyjcie tak jak chcecie!

Gość gość
Taki jeden facet, wiem, że to zodiakalny strzelec próbuje mnie poderwać, trochę nieudolnie to robi i na dodatek niezbyt zapalczywie. Przeczytałam powyższe posty i coś jest na rzeczy. Facet jest po kilku związkach i ma dzieci. Nie jest to chyba człowiek ani wierny, ani godny zaufania. Pomimo, że jest pociągający, męski i strasznie przymilny to traci urok przez swoje życie lekkoducha.

Gość gość
nie przesadzajcie ja znam wierne strzelce znak zodiaku to nie wszystko

Gość Borba
Uważajcie na nich są cholernie milusińscy lecz to tylko pozór to niebezpieczni faceci, którzy chętnie porzucają swoje skarby.

Gość gość
Jestem panią strzelec i tak jak napisane jest w horoskopach mam zawsze uśmiech na twarzy, jestem optymistką, pomagam innym oraz za bardzo ufam. Nie uganiam się za facetami, nigdy nie zdradziłam (byłam zdradzona). Tak jak pan strzelec lubię "wolność" tzn. jak nikt mnie za bardzo nie ogranicza, ale dla tej wolności nie niszczę życia innych. Nie przeczytałam tutaj zbyt dużo prawdy o zodiakalnych strzelcach :( W większości strzelce to pozytywni ludzie.

Gość gość
Gościu 2016.08.20 , nieudolnie Ciebie podrywał bo już miał inną laskę, na bank, tak działają ci mężczyźni.