Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królowa marysieńka

Jaki jest pan Strzelec?

Polecane posty

Gość fazaaa
nooo to my starsi jestesmy bo '75 poznalismy sie w lutym tego roku , od kwietnia mieszkamy razem i tak juz zostanie :)

Gość lindika
fazaaa podziwam :P ja jestem spod barana (marzec) narzeczony strzelec i nie możemy już dalej ze sobą wytrzymać, na początku było ok, ale po pół roku nie dajemy rady się dogadać, dopiero teraz widzę większośc jego wad :O

Gość wika wika
Jakie te wady?

Gość Andzia100
Ja skorpionica,on strzelec,związek około roczny.Hmmm,kocham go pomimo że nie spełnia moich wielu wymagań dot,zachowania.Wiecznie dziecinny,ZA wrażliwy,płacze o bzdurę a w seksie skupia się tylko na sobie.

Gość fazaaa
My jestesmy bardzo do siebie podobni, wrażliwość, podejscie do zycia, do ludzi, uczuciowość , takie kloniki dwa. Troche zagubione w tej pokręconej rzeczywistości, romantyczne natury :)

Gość więcej wad

Gość panna z września
no mój strzelec z grudniato też taki duży dzieciak (rocznik 6.) wrażliwy, pierdołowaty ,że tak powiem ale ciepły, czuły, troskliwy, sex ok ale czasami bym chciała jego większej stanowoczości i siły , nie tylko zresztą w łózku ale w życiu codziennym, moj muchy nie skrzywdzi ale ja mogę go , wkurza mnie ,ze nawet pokłócić się z nim nie moge , bo on zawsze przyznaje mi rację a wiem, że nie zawsze mam

Gość to to nigdy
facetów spod tego znaku nie lubię to takie jak ktoś określił wieczne dzieci które trzeba zabawiać i im przyklaskiwać, lubią być w centrum uwagi i wiecznie uganiają się za nowymi zdobyczami natomiast panie strzelec niektóre lubię, bo są ciepłe , otwarte , towarzyskie

To ja mam taki bardzo \"niepolecany\" uklad: ja Ryby on Strzelec. Uklada nam sie poki co bardzo dobrze, ale horoskopy tak zle wroza temu zwiazkowi, ze az sie zastanawiam dlaczego?

Gość lelumpolelum1234
nie no moj strzelec jest wierny...

hmm ja mogę powiedzieć jaka jest pani Strzelec - bo to ja :D Wg mnie Strzelec powinien być ze swoim przeciwieństwem, żeby się uzupełniać, czyli z kimś spokojnym :P Jak dla mnie relacja Strzelec - Ryba jest super :D

Lilly - u nas jak widzisz, jest odwrotna kombinacja. Jesteśmy 6 lat razem. Jestem żoną Ryby, nie narzekam :D Nie ma co zwracać uwagi na horoskopy. Na to jakim się jest ma minimalny wpływ znak zodiaku :D To geny głównie.

Gość dedede
wrażliwy, czuły, inteligentny, choć czasem faktycznie troche dziecinny

Gość kongresmen z polodnia
Jestem strzelcem i przyznam, ze skurwusyn ze mnie :classic_cool:

Gość gość
Ponawiam pytanie: jaki jest pan strzelec? ale chodzi mi o strzelców około 40-tki? Potrafią kochać szczerze i zaangażować się w związek? Czy tylko polują na kolejną zdobycz?

Gość gość
Strzelec to myśliwy, zawsze myśli o zdobyczy nawet jak już nie jest głodny. A po cafe głodni chodzą znam jednego, tak jak siebie. Są też nieszkodli, kto chce niech ich czyta, słucha..

Gość gość
Ten, który mi się podoba wygląda na nieszkodliwego ;-), fakt ma problem z byciem w związku... ale wielu znanych mi panów w związkach ma tak samo (niestety). Nie jest nieokrzesanym gburem, bardzo interesujący facet z pasją. Wszyscy tak tu "jadą" po facetach strzelcach, że strach się bać ;-). Ten jest zaradny, inteligentny, ruchliwy, z głową pełną pomysłów, nietuzinkowy. Nie wygląda na kogoś kto ciągle poluje na laski, ale pozory mogą mylić, nie utrzymał swojego idealnego związku, który trwał prawie 10 lat, a taki był zakochany ;-). Jakie pozytywne cechy ma pan strzelec bo wg mnie jest szczery, ma mega poczucie humoru i bardzo serdeczny.

Gość strzelec tez kolo 40stki
Jezeli kocha,to mocno i szczerze.W wieku kolo 40stki szuka juz wiekszej stabilizacji i spokoju...bardzo dobrze dogaduje sie z kobietami,ktore wnosza do jego zycia energie,chec dzialania.Poza tym jest bardzo czuly i szczery nierzadko do bolu. Ale do tego wszystkiego trzeba pamietac tez ze kazdy ma inny charakter i nie ma co wszystkich strzelcow wrzucac do jednego worka ;) jezeli wiesz jak to zrobic bys byla dla niego ta jedyna to wygrasz najwieksze szczescie jakie moze sie kazdej kobiecie tylko marzyc ;)

Gość zwiazek skorpiona i strzelca
A ja bym strzelca nie zamieniła na żadnego innego. Mój mąż jest spod tego znaku, ja jestem skorpionem- wydawałoby się ogień i woda,ale jest nam cudownie razem. Mój facet ma także tę chłopięcą urodę i choć dobiega trzydziestki b.przystojny-:),poza tym świetny kochanek( a skorpiony mają temperamencik), przyjaciel, inteligentny rozmówca, facet pełen pomysłów i spontaniczności, lubi zmiany. Kocha wolność, nie ogranicza kobiety. Jako ojciec jest ciepłym facetem, trochę zbyt niecierpliwym. Jeśli miałabym pisać o wadach to za wadę można by uznać ogromną potrzebę wolności i posiadania 'swojego świta",ale dla mnie to akurat jest zaletą- jestem artystką, introwertykiem i także lubię mieć swój kawałek niezależności i czasem pobyć sama, zatęsknić. Mężczyźni spod tego znaku są często zbyt wspaniałomyślni dla obcych ludzi, dają się wykorzystywać i na to trzeba zwrócić szczególną uwagę. Generalnie gdy porównuję sobie moich poprzednich facetów to żaden z nich nie był tak świetnym kochankiem, z żadnym tak fajnie się nie czułam, żaden nie potrafił mnie tak rozśmieszyć, i jednocześnie zaskoczyć, żaden nie był tak ciekawie intrygujący i tajemniczy ( dla skorpiona to ogromy wabik- niezależność plus tajemniczość). Ze strzelcem czasem można się poczuć jak na roller coaster

Gość tez strzelec kolo 40stki
12.58...zgadzam sie z toba :) ... i naprawde sa stali w uczuciach :)

Gość strzelce to fajne chłopaki
Strzelce to fajne chłopaki, mój jest diablo przystojny, ale ma lekką nadwagę ponieważ lubi używać życia w każdym aspekcie ;-), a ponadto to wrażliwa, artystyczna duża, która mieszka w takim twardzielu. No i przyciąga kobiety jak lep muszki ;-)

Gość gość
często porzucają partnerki, zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany

Gość Romeo2016
fakt jak strzelec jest zakochany to świata poza tobą nie będzie widział i będziesz dla niego boginią i najbardziej rozpieszczaną i szczęśliwą kobietą na świeci ale jak mu przejdzie nie licz na sentymenty

Gość gość
Pan strzelec długo szuka partnerki na stałe. Czasem decyduje się na nią dopiero ok. 50 roku życia! Kocha kobiety jednak bardziej kocha wolność.

Gość gość
woli wolność niż odpowiedzialność, arogant, trudny człowiek, zostawi dziecko, żonę byleby był szczęśliwy ma tylko jedną zaletę: dobry finansista, potrafi zaoszczędzić, potrafi wynaleźć znikąd na wycieczkę... wiem, co mówię - mój były mąż kobieta strzelec to to samo ścierwo, niczym się nie różnią, takie dwie zakały mogłyby żyć razem!!!

Gość gość
niezdolny do miłości, po prostu dziwak

Gość gość
Kocha na zabój, szczery, spontaniczny, wariat, interesujący tylko że jak pojawia się dziecko to te wszystkie wspaniałe cechy gdzieś ulatują fruuuu

Gość gość
Kocha na zabój i jest szczery może jeden miesiąc...

Gość Rum111
Trzecie małżeństwo lub związek Strzelcowi zawsze wypala :-)