Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dośćććććććććććććć

czy ktoś może przerabiał coś takiego i da mi jakieś rady na zmiany ??

Polecane posty

Gość dośćććććććććććććć

z góry piszę że jestem z facetem 10 lat były wzloty i upadki ale uważam że pomysły i rady zostaw go nie są dla mnie bo nie jestem zwolenniczką rozwiązywania problemów przez zostaw go. a sytuacja jest taka: ostatniego czasu wcześniej bywało różnie: ja sprzątam ja robie jedzenie ja wychodze z psem i się nim opiekuję ja prasuję ja kupuję dla niego ulubione smakołyki ja mu ganiam do sklepu po fajki jak poprosi itd, a ostanio o co ja go nie poproszę to słyszę nie chce mi się począwszy od zrobienia mi kanapki na seksie skończywszy W***łam się już wczoraj strasznie bo ogólnie cała jego rodzina łącznie z nim wysługują się mną, zrobię jak o coś proszą a ja miałam wczoraj jedną prośbę i wszyscy mnie olali, pies zranił sobie łapę to mu robie opatrunki przemywam a ten dupek wyszedł z nim na dwór bez jakiego kolwiek bandazu bo mu sie założyć nie chciało, wyszłam z psem poprosiłam czy w tym czasie zrobi jedzenie :nie bo mu się nie chce" jak takiego hama i egoiste wychować a dzisiaj się mnie pyta czy wiem że mnie kocha myślałam ze mu ku**zaj**

Gość magika de czar
regres są jestem tego przykładem

Moj ex byl bardzo podobny, rzucal butelka w moje zwierzatko i jeszcze sie z tego smial :-( dobrze ze ex :-)

i co, czyja to wina, że mąz i jego rodzinka tak Cie traktują??? No jak myslisz??? masz to, na co sobie pozwalasz - proste. W zyciu niestety jest tak, że jak sobie pozwalasz wejśc ludziom na głowe, to oni to będą robic z zadowoleniem, bo taka ułomna jest nasza ludzka natura :) Nie oczekuj wspaniałomyślności od innych, bo z natury człowiek taki nie jest - musisz sobie sama wywalczyć swoje prawa i szacunek do siebie. Taka jest zasada i to nie tylko w domu, w rodzinie, ale wszędzie :)

Gość och ach
po prostu któregoś pieknego dnia przestań mu usługiwać, nie rób nic, o co cię poprosi i zobacz, co się będzie działo. wszystko z miłym usmiechem itd, wypachniona i w dobrym humorze zajmuj się sobą

magika de czar regres są jestem tego przykładem\" gdzie takie \"egzemplarze\" żyją ??? :D

no nie wierzę, że chciałbyś mieć taki egzemplerz" a kto powiedział ze bym chciał ?:P pojechał bym , nagrał bym na vhs-a i zapodał bym zjawisko do programu .... "nie do wiary " :P