Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hydroxyzina

zjebane urodziny

Polecane posty

Gość hydroxyzina

Dziś po raz kolejny mam zjebane urodziny przez mojego faceta. Umawialiśmy sie że weźmie sobie dziś wolne. Wczoraj coś zaczął kręcić że nie wie czy weźmie. I cóz? Oczywiście polazł do pracy. Trudno,jak nie chce spędzać ze mną moich urodzin to nie. Ale do cholery mógł mi powiedzieć o tym chociaż a nie udawać ze nie było tematu. Faceci to tchórze. Juz nie mówiąc o tym, ze gdybym wiedziała wcześniej to mogłabym jakoś miło spędzić dzisiejszy dzień np. zrobić imprezke dla znajomych. A tak o, jak kołek w domu. Dół.Tez myślicie ze sie głupio zachował?

Gość
zrob impreze, co ci szkodzi?;) wszystkiego najlepszego🌼

Gość czujna obywatelka
Sama jesteś głupia i zjebana. Co z tego że masz urodziny? Dzień jak każdy inny w roku, i jak każdy inny dzień w roku jest każdego roku. Spierdzielaj....

dzięki za życzenia. teraz za późno na organizowanie imprezy,gdybym im zapowiedziała ze 2 dni temu na pewno częśc by przyszła.moim zdaniem to brak szacunku z jego strony.mógł chociaż powiedziec

Gość
no i co z tego, ze pracuja? zapros ch weczorem na kolacje, ot tak. albo wyciagnij jedna kumpele i idzcie do pubu;0 sory, ale twoj facet z lekka rabniety jakis.

Gość wszystkiego najlepszegoooooooo
z okazji urodzin ale nie przesadzaj, to dzien jak kazdy inny. A impreze urodzinowa mozesz przeciez zrobic, ale to chyba planuje sie wczesniej niz w dniu urodzin?! Chyba jeszcze bardzo mloda jestes i nie masz zbyt wielu zajec w zyciu.

Gość
moim zdaniem wcale nie przesadza. przeciez nie chodzi o to, ze facet NIE WZIAL wolnego tylko o to, ze zwodzil ja do ostatniej chwili robiac nadzieje (no sory, to URODZINY W KONCU, DLA NIEJ TO NIE TAKI SAM JAK KAZDY, tymbardziej, ze takie okazje chetnie sie spedza we dwoje).

Gość widzialy galy co obciagaly
🖐️

Gość kanapka z jajkiem i pomidorem
wszystkiego najlepszego ;) faktycznie, faceci to często tchorze, głupio sie zachowal...

wiesz, jak urodziny wypadają w tygodniu, to można zrobić imprezę urodzinową w najbliższy weekend, kiedy większość ludzi ma wolne, a nie oczekiwać, że ktoś specjalnie będzie urlop wykorzystywał :O z facetem tak samo - mogliście sobie w weekend zrobić jakąś urodzinową kolacyjkę czy co... nie musisz się tak czepiać tej konkretnej daty, i tak każdy wie, o co chodzi :P