Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mincia27

temp 37,5 w pochwie.co to oznacza?

Polecane posty

Gość mincia27

nigdzie w necie nie moge znalezc info na temat temp w pochwie w poszczegolnych fazach cyklu. dzis mam 37,5 stopni. co to oznacza?zna ktos "rozklad" przyblizonych temperatur w fazach cyklu?pomocy

Gość yyyyyyyyyyyy
każda kobieta ma inne temp,na różnym poziomie.Ale 37,5 to jest druga faza (wyższych temp),faza lutealna.A może to być też juz ciąża

Gość mincia27
super bardzo bym sie cieszyla, ale dzis jest 13 dzien mojego cyklu.stad moje pytanie.czy podwyzszona temp oznacza owulacje?wolalabym ciazze:)

Gość yyyyyyyyyyyy
a masz wszystkie temp z całego cyklu,z tych 13 dni?jaki poziom temp masz w nizszej fazie?

Gość mincia27
właśnie nie mam. jestem poczatkujaca staraczka. wczoraj temp wynosila 37,2 a dzisiaj 37,5. tylko wiem. jest tysiace informacji na ten tamt i na tym forum i ogolnie w necie ale nigdzie nie ma skumulowanej jednej jasno wyjasniajacej definicji:(

Gość yyyyyyyyyyyy
:D bo nie ma tabelki temperatur.Kazda kobieta ma inne i dowiesz sie tego po kilku miesiacach obserwacji conajmniej.Najpierw masz fazę temp. niższych,potem skok temp i wtedy jest prawdopodobnie owulacja,tak ok 4 dni największej płodnosci,a potem jest faza lutealna która trwa do @ .To są wyższe temp a przed @ spada temp. Po zmierzeniu wczoraj i dzisiaj nie wiesz nic.Nie wiesz kiedy mógł być ten skok,który to dzień wyższych temp.Zabierz się do tego od przyszłego cyklu bardzo porzadnie

Gość mincia27
ok wielkie dzieki