Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cóż za hipokryzja

córka w mojej niewiedzy przebiła sobie ciało

Polecane posty

Gość cóż za hipokryzja

moja corka wie, ze nie toleruje zadnych kolczykow. z bolem serca pozwolilam jej na uszy - no ale coz, chciala to ma. zreszta duzo mlodych dziewczyn rowniez ma przeklute uszy. kiedys kiedy miała 15 lat) namawiala mnie, zebym pozwolila jej na kolczyk w języku - skończyło się to wielką awanturą i płaczem. kiedy podrosła trochę (nieskończone 17 lat) zapragnęła miec w brodzie. wybiłam jej ten pomysł z głowy. a dzisiaj się przeraziłam... weszłam na komputer, ona zostawiła otwarty folder z jej zdjęciami... a na jednym, ma przekłuty bok... taki jakby gorset... coś takiego http://trendz.pl/files/imagecache/new_295_230/files/uncool_621.jpg wystarczy wpisac w google gorset na ciele zeby zobaczyc wiecej zdjec... nei wiem co jej powiedziec jak wroci do domu, ani jak z nia porozmawiac. na razie jestem okropnie zła na nią. nie wiem kto je to zrobił, czy było sterylnie, nie mówiąc już o bliznach... poradzicie?

Gość hahahahaa
jasne :p

Gość a jaaaa
też mam zapisane jedno zdjęcie na kompie laski z gorsetem z boku (zapisałam je w wieku 17 lat jeśi to ma jakieś znaczenie) ale żadnych kolczyków oprócz trzech dziurek w uszach z małymi przebitkami, nie mam i nie planuję (dwa standardowe + jeden w lewym uchu)

Gość nie jestem z krakowa
hahah :D sorki, ale nie mogłam się powstrzymać :D

Gość nie przezywaj
jak skonczy 18 to dopiero ci sie wykloczykuje hehe za wszystkie lata xD

Gość 1234567........
zaraz widziałaś jakieś fotki w kom ale jesteś pewna że na nich jest Twoja córka widać ją całą ? dziwne żebyś nie zauważyła jak chodzi po domu z czymś takim ?

Gość cóż za hipokryzja
jak moglam zauwazyc? corka nie paraduje po domu w bieliznie przy innych :o

Gość a co cie opbchodzi co twoja
corka robi ze SWOIM cialem? ;)

to było logiczne, że córka dopnie swego jak ciągle tylko zakazy i zakazy były to i tak teraz postawiła na swoim i to dość odważnie jak taki gorset :) gdybym miała córkę to 100 razy pozwoliłabym jej na kolczyka w języku i brodzie...

bazienka co ty mowisz? wolalabys 20 czy 30 przekluc zamiast jednego? :o no to gratuluje :o

Gość cóż za hipokryzja
nie, nie ma 18 lat. skończy w grudniu. a jak będzie chciała się cała wytatuowac łącznie z twarza tez mam jej pozwolic, bo to JEJ cialo? juz nawet nie oto chodzi, ze kiedys bedzie zalowala, ale nie wiem jak to zrobila. zoltaczka, hiv, malo tego? poza tym chyba kazdy sie ze mna zgodzi, ze kolczyk w brodzie nie pasuje do uczennicy liceum. pomijajac fakt brzydkiej blizny.

coz jak bedzie miala 18 lat i bedzie chciala wysatuwac sobie twarz to mozesz co najwyzej poplakac w poduszke

Gość cóż za hipokryzja
tak, a potem jak będzie płakała i żałowała,to ją spowrotem przyjac i jeszcze dawac na operacje wybielania, usuwania blizn itd?

ale wiece, ja to zdjęcie widziałam gdzieś już na jakiejś stronce internetowej więc czy to jaka prowokacja nie jest to nie wiem... poza tym córka nie musi chodzić w samej bieliźnie żeby to zauważyć, przecież spod obcisłej bluzki widać dokładnie te kolczyki okrągłe a nawet tasiemkę ....

oczywscie ze przeciez musi zalowac i plakac, prawda? nie znam nikogo kto by zalowal ;P baaa jak sie raz zacznie z pierciengiem i atatuazami to ciezko przestac;P ale pocieszaj sie dalej ;)

Gość cóż za hipokryzja
to nie jet zdjecie mojej corki, tylko z internetu... chcialam wam pokazac jak to wyglada... nie nosi obcislych koszulek, tylko luzne... slucha metalu, taka troche chlopczyca jest...

w zyciu w zyicu w zyciu. wszystkie sa oblesne:o a gorset to juz trzeba miec naprawde nie pokolei zeby sobie zrobic :o ok sama mialam kolca w jezyku, ale zmadrzalam i teraz pukam sie w czolo:o poza tym w jezyku prawie nie widac. tak czy siak, to jest prowokacja 🖐️

Gość prowokacja Lidki znowu