Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam włosy do łopatek

Ma tu któraś dziewczyna długie włosy? Takie do pasa?

Polecane posty

Gość Prześliczna wiolonczelistka
Miałam na myśli takie około 120 cm :) Bo moje mniej więcej tyle miały przed skróceniem :) No ale faktycznie wszystko zależy od Twojego wzrostu ....siadasz na warkoczu o długości 70 cm ? wątpię ;-)

Gość siadam na warkoczu
zależy odkąd mierzysz :-D

Gość ja mam czarne dlugie
nie farbowane ale nie do pasa

Gość Prześliczna wiolonczelistka
Mierzyłam od czubka głowy :)

Gość poppap
jestem facetem włosy do pasa są rewelacyjne, chciałbym mieć dziewczynę która by miała takie włosy. Ale mało jest dziewczyn z takimi włosami Pozdro dla wszystkich długowłosych

Gość Justyna.
Od 2 lat zapuszczam włosy. Kilka cm brakuje mi do pasa. Jakoś szczególnie nie przeszkadzają mi w codziennych czynnościach. Długie włosy podnoszą atrakcyjność, są bardzo kobiece. Wielu mężczyzn woli kobiety z długimi włosami.

1. nie, nigdy ich nie układam- nie muszę i mi się nie chcę, związuję w kok lub noszę rozpuszczone, nie używam nawet suszarki 2. nie wiem, bo mam takie od daaaaaaaawna i nie wiem, jak by było bez nich, zwracają na nie uwagę niemal wszyscy 3. naturalna i farbowana blondynka, od czasu do czasu ruda

Gość gremliny8
1. Czasami tak, szczegolnie w lecie gdy jest upal, i czasami ludzie mysla ze jestem glupia bo blondynka 2. Nie widze roznicy, kiedys mialam krotkie, wiec bez zmian 3.blond , naturalny

Gość monique na pomarańczowo
1.czy przeszkadzają wam coś w życiu codziennym? 2.rzeczywiście aż tak podnoszą atrakcyjność? 3.Jakiego koloru je macie i czy są naturalne ad1. tak!!wszędzie ich pełno, plączą się, mycie i suszenie to udręka(nie mowiąc o prostowaniu...:O) ad2. podoszą atrakcyjność. to mogę potwierdzic w 100% ad3. kolor ciemny brąz, naturalne

Gość bLoNd AnIoŁEcZek
ja mam takie do połowy pleców naturalny jasny blond w życiu mi nie przeszkadzają jakoś za bardzo no chyba że przy myciu i suszeniu a robie to codziennie więć troszke czasu zajmuje... Czy podnoszą atrakcyjność?To zależy czy jesteś ładna bo ja miałam powodzenie takie samo z pocieniowanymi do ramion jak i teraz ....

Gość monique na pomarańczowo
w trakcie sexu tez przeszkadzają...:O ja juz nimi nie wytrzymuje wiec niedlugo chyba zetnę...:( no szkoda mi troche bo tak jak mowie, zachwyt jest!:D

ja mam dosyć długie, brakuje jakieś 10 cm do pasa, ale wcześniej nosiłam różne fryzurki i kolory, byłam już blondynką, zadziorną brunetką (super wygodne zwłaszcza latem), ale od kilku lat jakoś wygodniej mi jest w dłuższych, poza tym dosyć długo już farbuję na ciemne kolory, wcześniej brąz, teraz granatowa czerń... Na co dzień do pracy spinam, ale jak jest jakaś okazja, zawsze można sobie pozwolić na bardziej szaloną fryzurkę :)

Ja zauważyłam ze co za dużo to niezdrowo. Osobiście bardzo podobają mi sie długie włosy ale spójrzmy prawdzie w oczy-mało która ma na tyle gęste i zdrowe żeby wyglądało to ślicznie... Obracam się w kręgu facetów i zgodnie mówią ze nie lubią krótkich, ale i do pasa to też przesada...Najlepsze do połowy pleców i koniecznie lśniące-a najlepsze-więcej jest zwolenników kręconych niż prostych.

Gość kali z afryki
liliaaa daj swoj numer

Gość aktiplus znowu cos podjadam
do pasa fee moim zdaniem :o wieś tańczy wieś śpiewa :o najładniejsze są do połowy pleców :D

Gość ja mam takie do łopatek
ale mój mąż (28 lat) ma za połowę pleców.

Gość jastaXp
ja mam 13 lat i mam włosy do pasa i tak ściełam jakieś 25cm... Mam najdłuższe włosy w klasach 1 ... I nie uważam że to jakikolwiek zaszczyt czy coś :/ może jest to niepowtarzalne ... Ale nie czuje żeby to działało na chłopaków... Wolą blondynki ścięte na boba a nie dziewczynę która ma brązowe(właściwie średni brąz) włosy do pasa , kręcone.... Hm... Już dawno bym je ścieła ale mama mi za nic nie pozwoli. Uważam że te włosy to moje przekleństwo... A latem jeszcze bardziej... Długie włosy są bardzo uciążliwe ...

Gość pomidorzyca
ja mam długie, ale dopiero do talii, jak bym była niższa, to bym już dawno miała do tyłka, miałam równej długości wszystkie, ale pół roku temu wycieniowałam lekko, ale długość zostawiłam i czułam ogromną różnicę, jakie były ciężkie, teraz wyglądam lepiej, nigdy nie farbowałam,mam naturalny średni brąz. Plączą się tylko trochę jak jest wiatr, ale da się przeżyć, używam jedwabiu do włosów i jest luuz.

Gość SophieMaundrell
Ja mam włosy do pasa i w niczym mi nie przeszkadzają. Jedyne co z nimi robię to mycie i stosowanie odżywek.Są miękkie i dość lśniące. W najbliższym czasie zamierzam zafarbować na brąz bo naturalny mam ciemny blond. Czy podnoszą atrakcyjność ? Nie wiem,ale lubię gotycki styl więc pasują xD

Gość NieMamNicDoPowiedzenia
a ma ktoras wlosy ponizej pupy:)?

ja jeszcze niedawno takie miałam (teraz na szczęście zdecydowałam sie na skrócenie) i uważam ze z takimi włosami więcej problemu niż jakiejś szczególnej przyjemności :(

1.jakoś nie szczególnie, myje je codziennie i noszę rozpuszczone czasami gdy jest mocny wiatr zaplatam w luźny warkocz. 2.Tak mój facet lubi mnie za nie ciągnąc podczas seksu :P 3.brąz z rudymi refleksami- kolor i włosy naturalne :)

ja mam, nie przeszkadzaja mi w zyciu codziennyn mam swój kolor naturalny tylko trzeba o nie dbac: dzywki oraz podcinanie końcówek

Gość hfhfhf
1.Troche niewygodne jest to,że długo mi schodzi na ich umycie i zużywam dużo szamponu,ale zalet jest o wiele więcej :) Moge sie w nie wtulić,schować zarumienione od wstydu policzki,uwielbiam uczucie jak wiatr mi je rozwiewa 2.myślę,że tak,mnóstwo osób sie nimi zachwyca 3.Są naturalnie czekoladowe z złotymi i czerwonymi refleksami na słońcu.Nie zamierzam ich farbować bo kolor mają w sam raz a szkoda je niszczyć.

Gość maam do pasa ;) na styk hehe ;
mam do pasa włosy . podcinam je od czasu do czasu aby nie siadać na nie ;D i żeby były równe . mój kolor to ciemny bląd ;))

Gość 9292ona
A ja miałam już bardzo długie włosy, blond, bardzo gęste, ale nie mogłam z nimi wytrzymać... wszędzie fruwały, miałam je w ustach,a nawet grzały mnie xD W końcu ścięłam je i teraz wystają trochę poza ramiona. Wiecie co... JAKA ULGA! Narazie nie będę zapuszczać się aż tak bardzo ;P Z resztą szczerze powiedziawszy zbyt długie włosy wcale nie wyglądają ładnie (przynajmniej dla mnie) są jakby... zapuszczone i trochę zaniedbane. Twarz nie wygląda w takich ładnie, ale to moje odczucie ;)