Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam włosy do łopatek

Ma tu któraś dziewczyna długie włosy? Takie do pasa?

Polecane posty

Gość sdhgusd
mam dlugie do pasa, codziennie myje. dlugie sa atrakcyjne!

Gość ghrrrhhrr
Ja miałam do niedawna do pasa ale ścięłam do ramion i mojemu facetowi chyba bardziej podobają się krótsze. Jeżeli chodzi o życie codzienne to bardzo mi przeszkadzały. Strasznie się plątały, wszędzie lazły, przycinałam je kurtką, facet mi je "rwał" kiedy spaliśmy a on je przygniatał. To była męczarnia dlatego praktycznie przez cały czas miałam je spięte. Nawet musiałam spać ze spiętymi. Do tego były ciągle przyklapane ponieważ z racji swojej ciężkości trudno było aby były ładnie uniesione. Co do poprawy atrakcyjności to facetom zawsze się podobały ale nie zauważyłam spadku zainteresowania przez to, że mam je krótsze. Kolor naturalny, brąz.

Gość dfghjkl
ja mam do pasa, krecone. wiele lat zapuszczania- bo jestem wysoka, mam 178 + krecone wlosy tez traca na dlugosci przez to ze sie zwijaja w loki. wiele osob mi zazdrosci:) faceci na to leca to fakt. a kolory - miedziany blond najczesciej, teraz mam rude.

Ja mam :D 1. Nie przeszkadzają, najwyżej wiążę gumką :) 2. Nie wiem, nie mam pojęcia. Mój maż jednak przed każdą moją wizytą u fryzjera przypomina, żebym pilnowała fryzjerkę, by ta nie skróciła włosów za mocno :D 3. Nie farbuję, myję łagodnymi ziołowymi szamponami :)

Ja mam :D 1. Nie przeszkadzają, najwyżej wiążę gumką :) 2. Nie wiem, nie mam pojęcia. Mój maż jednak przed każdą moją wizytą u fryzjera przypomina, żebym pilnowała fryzjerkę, by ta nie skróciła włosów za mocno :D 3. Nie farbuję, myję łagodnymi ziołowymi szamponami :)

Gość fdfdfdfdfd
Długie włosy są super, ale takie do pasa to już wiocha ;) Szczegolnie zniszczone

Gość gość
Miałam długie i krótkie włosy, najdłuższe do pasa , w tamtym roku obciełam z powodu kojotoku skóry głowy. Muszę farbować bo zaczynam siwiec. Szkoda że córka nie ma po mnie włosów ładnych grubych tylko po teściowej taki puch

Gość gość
Ja miałam takie włosy, ale stwierdziłam, ze w pewnym wieku nie pasują już. Mam teraz do połowy pleców, są o wiele ładniejsze i zdrowsze. Doradzili mi tak w http://rezydencja-urody.pl/ i jestem bardzo zadowolona, w pelni wam to rowniez polecam:)