Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam włosy do łopatek

Ma tu któraś dziewczyna długie włosy? Takie do pasa?

Polecane posty

mam pytanie ;) bo zapuszczam. 1.czy przeszkadzają wam coś w życiu codziennym? 2.rzeczywiście aż tak podnoszą atrakcyjność? 3.Jakiego koloru je macie i czy są naturalne

chodzi mi o włosy z nosa ;)

Podnoszą atrakcyjność zdecydowanie. Jedna dziewczyna mi się kiedyś baardzo podobała, miała bardzo długie ciemne włosy, a gdy raz wyobraziłem sobie ją w krótszych to przestała mi się podobać. Co do innych pytań się nie wypowiem, bo nie jestem kobietą :P

Gość a grzeczny był
1. przeszkadzają mi tylko wtedy kiedy się opieram i je przytrzasnę, mocniejszy ruch głową i mam wrażenie, że ktoś mi w łeb strzelił z łopaty. i ciężkie są strasznie, więc żaden luksus. 2. nie wiem czy podnoszą, każdy facet z którym byłam je uwielbiał, nie ścinam ich od kilku lat, więc nie mam porównania. 3. farbowane na czekoladę, teraz w słońcu robią się rude, bo farba schodzi i robi się jaśniejsza 🖐️

ja mam długie,zeby były do pasa brakuje mi jakis 10 cm.mam czarne ,farbowane.myje je codziennie,ewentualnie co drugi dzien,dosc szybko mi sie przetłuszczaja,a szczegolnie grzywka.ale i tak za nic w swiecie bym nie scieła:)

no właśnie ja głupia pół roku temu je ściełam i mam takie postrzępione pocieniowane gówno, koloru blond... ale zamierzam je zapuścić na długie do pasa, bo w ciemnych mi lepiej

Gość ..help
ja se zapuszcvzam mam jusz gszywke do brody :classic_cool:

Gość ja miałam 20lat włosy do pasa
i nigdy mi nie przeszkadzały;) Długie, kasztanowe, z jaśniejszymi refleksami od słońca. Często słyszałam od chłopaków, że mam śliczne włosy;) Potem zaczęłam je farbować -przyciemniać, rozjaśniać, kombibować, aż w końcu zrobiłam se mega siano i musiałam ściąć:-O Od 10lat próbuję zapuścić i nie mogę, bo... zawsze mi coś kurna odbija, nachodzą mnie chęci na zmiany i co już sąa dość długaśne, to se je rozjaśniam, robi się wata i znów muszę śćiąć i przyciemnić:-O I tak w kółko :-O

zapuścić do pasa i zafarbować na ciemno*

ja mysle ze w jakis sposob podnosza atrakcyjnosc,moze nie w wielkim stopniu,ale tak.moi faceci zawsze podkreslali ze mam pięke włosy.choc na pewno nie one sie licza najbardziej.

Gość sylwka.__
ja mam prawie, że do pasa, są piękne , ale utrudniają mi życie , więc dzisiaj zamierzam je ściąć do brody :P i to sama :P może i podnoszą atrakcyjność, ale uważam, że jeśli ktoś ma gęste, grube, lśniące, zdrowe i zawsze UMYTE włosy, to nawet w krótkich będzie atrakcyjnie wyglądać... ;)

Gość dłuższe niżdo pasa są brzydkie
nie lubię monaliz z włosami za dupę :-O Wyglądają wstretnie!!!

Gość Prześliczna wiolonczelistka
Kiedyś miałam prawie do kolan, zdecydowanie skróciłam zaraz po ślubie i przez dwa - trzy dni głowa mi "leciała" do tyłu bo przyzwyczajona była do większego ciężaru :p Teraz mam do pasa. 1. W niczym mi nie przeszkadzają ( no może trochę w trakcie sexu;-) ) 2. Jeśli są czyste gęste i zadbane to oczywiście dodają uroku. 3. Mam naturalny brąz (taki trochę w kasztanowy)

Gość kasia24*
ja mam włosy do pasa i ciut. nI powiem ...faceci leca na takie włosy a kobiety zazdroszczą. sa ciemne, czasem dodaje im blasku szamponem ko,loryzującym, wie ufam feyzjerom wiec do nich nie chodzę. na codzieć związane wiec mi wogle nie przeszkadzaja . zawsze miałem długie włowy wiec nie wiem jak jest inaczej

bo najczęściej noszą obrzydliwe, wiejskie warkocze. bleeeeeee

Gość fddddd
jedyne co mnie denerwuje,ze jest mi w nich potwornie cieplo , zwlaszcza latem :/ mam strasznie grube wlosy..aha i oczywiscie ogarniecie ich troche czasu zajmuje. farbowane na ciemny prawie czarny

Gość do zazdrośnicy
wiejskie warkocze? warkocz to jedna z najpiękniejszych fryzur a teraz warkocz jest bardzo modny Nie znasz się, albo zazdrościsz:P

Gość POKAŻCIE FOTY WASZYCH WŁOSÓW

ja miałam do niedawna włosy do pasa :D jednak ścięłam teraz do łopatek, szybko niszczyły mi się końcówki i nawet specjalne odżywki na końcówki nie pomagały zbytnio. Mam farbowane na kasztanowy kolor :) uwielbiam długie włosy :)

warkocze są cudne i nie uważam tego za wiochę :) z warkoczy można wyczarować naprawdę wspaniałe fryzury :)

warkocz fajnie wygląda przy krótszych włosach (najwyżej do pasa). Laski, które mają włosy za dupę, albo co gorsza! prawie do kolan, naprawdę brzydko wyglądają:-O Zupełnie mi się nie podobają aż tak długie włosy.

Gość mi sie nie podobaja
ja mam krcone dlugie wlosy ale do polowy pleców a nie do pasa. Miałam kiedyś (do ok 4 podstawówki )takie do pasa włosy wydaja mi się dziecinne i ani trochę kobiece. Nie wiem czemu po prostu smiesznie wyglądają. A teraz chyba moda na takie już minęła i bardzo rzadko się spotyka nawet małe dzieczynki z takimi welami. Ale jeśli już ktoś lubi takie to muszą być zadbane i proste bo takie siano albo jakieś tam puszyste hehee tzn nie proste nie krecone to smiesznie wygladaa.

Gość siadam na warkoczu
'dłuższe niżdo pasa są brzydkie ' widzę, że masz jakiś powazny problem? współczuję ci :-P

nie, nie mam problemu;) wyraziłam tylko swoją opinię:)

tez mam do pasa 1.nie przeszkadzaja bo związuje 2. mój chłopak mówi ze sa śiczne 3. czarne kiedys farbowałam zeby były takie krucze teraz są naturalne a i tak czarne

Gość mi sie nie podobaja
ja tez tak mysle ze takie sa juz "na sile dlugie" ani ladnie to nie wyglada ani jest to wygodne. Bo w tym wszystkim chodzi zeby ludzie zwracali na Ciebie uwage chyba nie?

Gość Prześliczna wiolonczelistka
Trochę muszę przyznać rację koleżance "dłuższe niż do pasa...", faktycznie takie długaśne nie są już takie ładne. /dlatego skróciłam i nie żałuję/ ( a w dodatku bardzo ciężko je wyprać, bo o myciu to mowy tutaj być nie może:) )

Gość dziewięć
ja mam do pasa, może nie są jakieś zajebiście zadbane, lśniące i wiecznie wyprostowane bez zniszczonych końcówek, bo nie mam pierdolca na punkcie swoich włosów, ale są :o w krótkich czy chociażby średnich włosach wyglądam śmiesznie. nie mam z nimi problemu, jedynie mycie i rozczesywanie zajmuje mi kilkanaście minut więcej, zawsze noszę związane, więc żadne dylematy nie mają prawa bytu. mój facet je uwielbia, opinię reszty mam w głębokim poważaniu. a co do koloru, ciemny brąz.

Gość siadam na warkoczu
bez przesady - mycie moich włosów nie sprawia najmniejszych problemów widać że masz krótkie włosy skoro myslisz, że mycie włosów 50centymertowych a 70centymetrowych to jakaś róznica :-D

Gość ja mam prawie do pasa brakuje
mi paru cm wlosy sa rozjasnione zadbane lsniace myje codziennie pielegnuje do fryzjera raz w tygodniu na saune i maseczki