Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makafkakaklaka

Zgodziłybyście się na taką propozycję? Nie wiem co robić

Polecane posty

Gość Oj nie przesadzaj.....
miala byc najbrzydsza. Zjadlam litere

Gość atrakcyjna Irenka
10 tys minimum bym wziela

Gość Absolwent liceum
mój kumpel zgodzil sie na umieszczenie swoje wacka na opakowanie od prezewatyw wiec czemu nie twarz na podpaskach>? Jak ktos Cie zobaczy to zachce mu sie siku;p

Gość ityut
Daj spokój kobieto. dostaniesz te 5 tysięcy, a popdaski będą za toba chodziły do końca życia. Raczej nie warto.

Gość jesteś całkiem ładna
taka reklama obniża prestiż u niektórych pracodawców ,całe życie będziesz modelką????

Gość pieknie opalona
mysle ze nie warto nie jestes taka zla kobieto z wygladu ,to moze daj sobie spokoj, co innego w jakiejs reklamie telewizyjnej ale lidl?chyba zeby ci wiecej zaplacili, bo tobie to na waciki wystarczy...

Dziewczyno daj sobie spokój z podpaskami z lidla! szkoda Cie! ostatnie zdjecie z sesji jest super ;)

Gość whoever_knew
Ludzie... czytam to i ręce mi opadają, co za poziom w ogóle sobą reprezentujecie? Nie wiem skąd się tacy ludzie biorą... Do autorki wątku: 5 tysięcy to na pewno kusząca kwota, ale myślę że nie warto. Po pierwsze, ogólnie jak na taką jakby nie było poważną sprawę - tj. umieszczenie Twojej twarzy na produkcie, który będzie w dziesiątkach tysięcy egzemplarzy dostępny na terenie całego kraju - to te 5 tysięcy to moim zdaniem mało. Przecież Lidl to bogata siec i jak dla mnie to kpina, że proponują taką sumę. No i tyle bym miała do powiedzenia gdyby chodziło o jakiś tam inny produkt, no a jeśli w grę wchodzą podpaski... wydaje mi się, że możesz tego potem żałowac, wiadomo, że to jest coś takiego z czego można się śmiac - \"twarz podpasek\" itd, itp. 5 tysięcy to jest suma, jaką można zarobic przez parę miesięcy pracy w sklepie z ciuchami albo w restauracji, to nie jest jakaś astronomiczna kwota, której nigdy nie zobaczysz na oczy jeśli nie skorzystasz z tej oferty, a możesz stracic wartośc dla innych pracodawców, jeśli będziesz miec coś takiego w życiorysie. Tyle moim zdaniem, bo w sumie w ogóle się na takich sprawach nie znam. P.S. Nawet przez sekundę nie przejmuj się złośliwymi uwagami osób tu piszących. Daję sobie uciąc wszystkie kończyny że piszą tak z zazdrości. Jesteś moim zdaniem prześliczna, masz wcale niebanalną urodę i piękne włosy :) Na pewno czego Cię jeszcze wiele lepszych propozycji, pozdrawiam

wiecie co, wszyscy tu jesteście jacyś dziwni :O co niby jest takiego nadzwyczajnego w podpaskach? zwykły produkt, taki sam, jak każdy inny!!! co za różnica, podpaski, czy wata, a może opony zimowe czy chrupki kukurydziane - produkt to produkt. wielkie mi halo, że podpaski :O dziecinni jesteście i tyle.

Gość tu jest Polska
a wraz z tym polska mentalność,prezerwatywy też byś reklamowała???a najlepiej od razu z facetem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!