Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makafkakaklaka

Zgodziłybyście się na taką propozycję? Nie wiem co robić

Polecane posty

Gość makafkakaklaka

Jestem modelką i dostałam ofertę umieszczenia moich zdjęć reklamowych na podpaskach z lidla. Podpisując z nimi umowę mieliby prawo wypuścić w całą polskę moją twarz na swoich podpaskach o wszystkich rodzajach chłonności. Na zdjęciu byłaby widoczna tylko moja twarz. Żadnych dziwnych póz. Chcą mi dać za to 5 tys zł. Ale zastanawiam się czy jest to tego warte i czy to nie jest wstyd stać się "twarzą podpasek" pewnie nikt raczej na to nie zwróci uwagi, ale chyba przed znajomymi bym się spaliła.. poradźcie zgodziłybyście się na moim miejscu? Dodam że jestem też studentką a 5 tysięcy piechotą nie chodzi..

Gość
no nie wiem, z biedronki to bym sie jeszcze zastanowila, ale z lidla.... :classic_cool:

Gość butterfly flyy
mysle ze 5 tys to za malo..

Gość takr
5 tysiecy to duzo ja bym sie zgodzila

Weź pod uwagę, że za jakiś czas, jak już zdobędziesz wybiegi Paryża i Mediolanu, to jakiś życzliwy człowieczek odkopie te reklamówki z Lidla i nie będzie zbyt wesoło... :D

Gość makafkakaklaka
to są pieniądze za jednorazową zgodę na umieszczenie mojej twarzy na podpaskach, ale z zastrzeżeniem że na innych produktach już jej umieszczać nie mogą. A ona będzie tyle, ile będą się trzymać te podpaski na rynku, a że będą tanie to pewnie długo

Gość ko ka
na podpaskach to powinno być zdjęcie czegoś innego :D

Gość bjhkohpj
najpierw przeczytaj umoewe i dobrze se dowiedz tego i owego , zeby Cie w lolo nie zrbili, jakby bylowszystko ok to bym poszla na to a co tam :P a mozemy zobaczyc jakies zdjecie Twoje ???

Gość 1234567........
myślałam że za reklamy tego typu płacą więcej :) to Ty musisz sama podjąć decyzję na pewno 5 tyś to dla studentki dużo ....ale licz się z tym że długo będziesz twarzą podpasek :).....nie możesz wynegocjować przynajmniej większej kwoty ???

Gość makafkakaklaka
podobno i tak w mojej agencji modelek, coś takiego to duże wyróżnienie i poważna propozycja, co dali mi do zrozumienia przedstawiciele firmy na spotkaniu. A może ujeli to tak że jeśli ja nie chcę, to nic na siłę, znajdą inną modelką z "ładną buzią". Stąd nie wiem co zrobić.. może nie powinnam wybrzydzać i brać co mi się nawinie?

Trochę do zastanowienia jest. W końcu to nie always np :P Poza tym...nie wiesz ile to będzie trwać.... Rok ,może więcej. 5 tys. złotych...Hm ,jeśli swoje szanse oceniasz na wyżej,to może lepiej poczekać na lepsze propozycje?

Gość Za takie pieniadze....
to idz lepiej pozbieraj truskawek i malin

Gość uvbjn
a mozemy zobacztyc Twoja buzie ???

Gość rany
to upokarzajace

Gość makafkakaklaka
jejku ludzie zrozumcie że nie jestem jakąś kate moss i nie dostanę za zdjęcie 100tys. Jestem jakąś podrzędną modelką która pewnie nie ma szans zaistnieć, no chyba że właśnie na podpaskach. problem dla mnie jest bardziej natury moralnej. Czy bycie na opakowaniu podpasek to aż taka siara.; i czy w pewnym sensie się nie zeszmacam?

Gość Moja droga............
sama odpowiedzialas sobie na pytanie, jesli nie jestes Kate Moss i nie chcesz zbierac truskawek to bierz te podpaski bo i tak nic lepszego Ci sie nie dostanie

Gość rany
Tak kolezanko, uwazam to za "tania i upokarzajaca sprzedaz twarzy" jestem fotomodelka, mam wyjtkowa ladna twarz i mialam rozne propozycje, ale ze wgledu na to, iz nie byly one wystarczajaco "komercyjne" czy tez prestizowe, nie zgodzilam sie. Taka ofere uwazam nie za wyroznienie, ale za ponizenie. NIGDY bym nie przyjela...

Gość Zeszmacasz
A co obciaganie laski bedziesz reklamowac. W koncu okres ma, miala lub bedzie miala kazda kobieta.

Gość Biodra 59
Czy aby na pewno????????????????

Gość 5 tys. to..........
BARDZO MALO, nawet jesli nie jestes Kate Moss

Gość rany
a jakiego typu zlecenia platne mialas do tej pory? to tez wazne..

Gość skarbeńQ
pas 88, biodra 59? 😴

Gość makafkakaklaka
pomyłka, oczywiście jest na odwrót

Gość ALE RYJJJJJ
FUUU O BOŻE NIE DZIWIE SIĘ ŻE CHCĄ CIE TYLKO NA PODPASKI MAŁY KARLE

Gość Oj nie przesadzaj.....
nie jest moze najpiekniejsza laska w swiecie ale tez nie jest najbzydsza. Czemu piszesz ryj, fajna, subtelna ma buzie