Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AneczkAA_mądralińska

Polacy są słabi w łóżku!

Polecane posty

Mam chłopaka z RPA! Po prostu jest wspaniały! delikatny i nie chamscy jak Polacy! No i ma kasę oraz nie przeklina i czuły jest! Na Polaka już nie spojrzę! Czarnoskórzy są lepsi od nich ze 100 razy!

Na internecie go poznałam! Lubi czytać książki i dba o zdrowie!

Gość 49 i pol
gratuluje wspaniale. Dlaczego jednak o tym piszesz ? Czy maja wszystkie polki wyjechac do Afryki, czy Afryka ma przyjechac do Polski i wywalic Polakow po za granice ?

Wole zmieszać geny, ot tyle! Polacy mają słaba paletę genetyczną! dali sobie komunizm wprowadzić! Nie umieją walczyć! Mi trzeba walczaka mężczyzny!

Gość 49 i pol
no to chyba go juz masz ? Nie potrafie zrozumiec o co ci dokladnie chodzi, mam duzo do czynienia w moim zyciu zawodowym z genetyka molekularna, ale nie moge znalesc koleracji z Panami o innym kolorz skory niz ja.

Gość Ewa nie spod latarni
Mój mąż sprawdza się w łóżku :) i jest Polakiem. Wiele zależy od kobiety, jak się leży i niewiele robi to seks będzie monotematyczny, ale jeśli kobieta potrafi zachęcić i jest otwarta na nowości to pożycie jest o niebo lepsze... Mi nie trzeba żadnego makumby żeby czuć się spełnioną :D

Gość 49 i pol
ewa moja zona Polka jest tez ok. Kochamy sie i mamy udany seks kazdego dnia. Staramy sie oboje

Gość agnieszka242424
a moj facet powiedział ze mu sie zaczynam nudzic...a jestem otwarta na różne propozycje i sama tez wychodze z inicjatywa...on za to niebardzo :(

Mnie jak zapłodni jakiś to nie będę dzieciaka sama chowała tylko oddaję! Niech się marnuje jego gen! Chciał se pod00pczyć to niech teraz ma!

Gość lech czech
pojebana

To już było udowodnione w niejednym temacie. Takich, które myślą podobnie jak Ty są na pęki. Poszukaj po forum zanim założysz temat. Nie jesteś wyjątkowa a na pewno nie pępkiem świata.

a późníej płaczecie biedne kobietki,że biją ,dzieci wam odbierają ,źle was traktują i takie tam.Jestem zdania ,jeśli wam kobietom tak się podobają obcokrajowcy ,to wyjazd .Nikt was tu nie trzyma ,krzyż na droge

a późníej płaczecie biedne kobietki,że biją ,dzieci wam odbierają ,źle was traktują i takie tam.Jestem zdania ,jeśli wam kobietom tak się podobają obcokrajowcy ,to wyjazd .Nikt was tu nie trzyma ,krzyż na droge

Gość do autorki i podszywa
spierdalaj do RPA, huj ci na droge

"Wole zmieszać geny, ot tyle! Polacy mają słaba paletę genetyczną! dali sobie komunizm wprowadzić! Nie umieją walczyć! Mi trzeba walczaka mężczyzny!" :D

tak

pozniej wrocisz (jesli bedzie Ci dane wrocic) z pipą pod okiem i bedziesz plakac biedna kobitko .Jakie wy niektore jestescie żałosne ,że szkoda nawet słow !

Gość tylko to
"Wole zmieszać geny, ot tyle! Polacy mają słaba paletę genetyczną! dali sobie komunizm wprowadzić! Nie umieją walczyć! Mi trzeba walczaka mężczyzny!" Hehehe , widać waleczność czarnuchów ,najpierw byli sprzedawani jako niewolnicy , później zostali skolonizowani a teraz są bohaterami przy rozstrzeliwaniu dzieci i masakrowaniu kobiet w Afryce . Śmiech na sali :)

Za dużo nie mieli do powiedzenia. Tak to już jest jak się kultury mieszają bez zrozumienia. Nie mam nic przeciwko temu że ludzie się kochają chociaż by pochodzili z krańców świata. Gorzej jak w tym temacie, który nie ma na celu pokazania jak dobrzy są ci czy owi tylko że jesteś przegrańcem. Nie znam istoty ludzkiej, która tak swobodnie przyjęła że nie ma prawa żyć na tym świecie.

Gość Blizniak19
AneczkAA_mądralińska Mam chłopaka z RPA! Po prostu jest wspaniały! delikatny i nie chamscy jak Polacy! No i ma kasę oraz nie przeklina i czuły jest! Na Polaka już nie spojrzę! Czarnoskórzy są lepsi od nich ze 100 razy! ROzjebalbym Ci glowe jakbym Cie spotkal . i Naszczał w ten niewyparzony pysk . To Tyle na Twoj temat Aneczko :)

"Wole zmieszać geny, ot tyle! Polacy mają słaba paletę genetyczną! dali sobie komunizm wprowadzić! Nie umieją walczyć! Mi trzeba walczaka mężczyzny!" To sobie poszukaj południowego macho, który łaskawie podniesie nogi, gdy będziesz odkurzać, będzie Cię zdradzał na lewo i prawo, i latał do mamusi na skargę, bo mu nie wyprałaś skarpetek a on sam nie umie. ;)

Gość Polacy są
Pewnie że jest czuły i miły . Po tym jak pół życia ruchał koze