Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slubnaaaaa

To moja suknia, prosze o opinie SZCZERE

Polecane posty

Gość slubnaaaaa

Witam, krytyka mile widziana ale prosze o szczerą ocene sukni. Moja od tej na zdjeciu różnilaby sie tylko kolorem, gdyż ja chce snieznobiałą oraz tym, że nie chcę trenu bo slub biore w grudniu wiec tren bym tylko ubrudziła. Obiecalam krawcowej ze w piatek juz sie zjawie z wybranym wzorem... co o niej sądzicie?? Oto moj wybor http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4f843153f636566f.html

jak dla mnie za bogato ozdobiona a ja mam taką urodę że "im mniej ulepszeń tym lepiej" ale suknia sama w sobie jest bardzo ładna :)

Gość szafa_gra
Osobiście wolę proste sukienki, ale jak wolisz się w "strojniejszych" to oczywiście Tój wybór :) Wiec powiem tak: góra gorsetowa - ładna sam koronkowy dół - też ładny ale to to pośrodku jak bita śmietana to ni z gruchy ni z pietruchy ;) a wysoka tez jesteś?

Czy to jest któraś z sukien Demetrios? Bolerko i sposób wykończenia wygląda znajomo ;) Jak dla mnie suknia za bogato zdobiona, ale niejedna babka dała by się za nią pokroić. Zrobisz wrażenie, to pewne :)

Jak dla mnie to cudowna!!!Może dlatego,że miałam bardzo podobną na swoim ślubie tylko bez bolerka ale z gustami się nie dyskutuje!Dla jednych cudo dla innych kicz.

Gość JB20
Witaj, Suknia zupełnie nie w moim stylu, za dużo tych koronek, fiszbin, zdobień. Nie możesz wybrać czegoś skromniejszego?

Gość slubnaaaaa
szafa gra mam 170cm wzrostu, a to zdjecie znalazlam gdzies na allegro jakis czas temu jak szukalam sukien i zapisalam to zdjecie na dysku. Co do bolerka to jak dla mnie wlasnie jest najbardziej super i ten kołnierz... no chcialam tez poznac opinie innych... rzeczywiście jest bogato zdobiona, ale bardzo mi się podoba. Mysle ze do niej nie zakladalabym juz welonu tylko jakis diadem

Myślę że tak bo z welonem będzie już przekombinowane.Może suknia i bogato zdobiona ale przecież to ślub!!!!

Gość szafa_gra
no to moim zdaniem jak chcesz jeszcze to bolerko do tego układu zmieścić to już bez dwóch zdań bez tego środka śmisznego ! Naprawdę:) Bo wtedy będzie mega przesyt tkanin i fatur. A ja jeszcze dojdzie biżuteria to będzie kicz na maksa

Gość slubnaaaaa
wiec jaki proponujecie ten srodek zamiast tej bezy? Coś gładkiego moze... bo nie chce tez zeby cala spodnica byla taka jak sam jej dół

Gość patilllllllka
welon na pewno juz nie a diadem :( ble tandeta bedzie, i to cos na środku niełądne poza tym może byc chociaz mi sie nie podoba ale kazdy ma swój gust :)

Gość simran
ogólnie bardzo ładna tylko ta falbaniasta część mnie irytuje...

Gość slubnaaaaa
goooooooooooooo ta mi sie juz nie podoba jakos

Gość saseta87
a mierzyłas ta sukienke? .. bowiem sama po sobie ze w rzeczywistosci nasze ideały po przymierzeniu wywołuja łzy w oczach ze smiechu:D ... osobiscie w zyciu nie zgodzialabym sie na szycie jakiejkolwiek sukni bez wczesniejszej przymiarki takiej samej...

Gość szafa_gra
jak mam być szczera tak jak prosisz w temacie, to ja naprawdę nic w ten środek zamiast bym nie dawała, a jak koniecznie coś chcesz to ja ci nic nie poradze - bo to zaburzy moje poczucie estetyki ;)

Gość Caresiatko
No ładniutka tylko ta beza na środku ni teges ni oweges...;(

Gość jak ją zobaczyłam to sobie
przypomniałam o mojej wymarzonej. też demetrios, bardzo podobna: http://site.mawebcenters.com/victoriasbridalcouture1/catalog_i9795647.html?catId=282368 tylko własnie jakby ten środek mniej zdobiony. Przymierzałam ją by nigdy nie żałować, piękna była i pięknie w niej wyglądałam, ale nie wzięłam jej bo..była bardzo ciężka. ostatecznie wybrałam suknię bez trenu.

Gość 120619
Ta goooooooooo jest cudna :)

bardzo ładna góra dół troszkę mniej, ale możliwe że na żywo na Tobie prezentuje się super!