Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hinatka

Kafeteryjne emoty..

Polecane posty

zaczęły mnie prześladować :O chciały, abym używała ich na gg itp.. na początku nie byłam zadowolona, ale znalazłam sposób! ściągnęłam je sobie na kompa i teraz mam coola nawet na gg :classic_cool:🖐️

normalnie wzięłam, pobrałam coola i mam go w obrazkach i wysyłam na gg tak jak foty czy inne obrazki :) tak, ostroniks zasypię Cię dziś coolami :P

spermorożku witam 😘🖐️ aktualnie uskuteczniam akcję wakacje z kafe :) słyszałam o tym, ale nie martw się, ja jestem waszą mediatorką :) co u Ciebie? opowiadaj!

Gość
aa emoty sie muutują 😭 i mają coraz szerszy zakres działania wchodze na Twój top a te wysłaly odpowiednie sygnały i Internet Explere wywalił mnie stąd :O ale juz wszystko okey 🖐️ na szczescie nic mi sie nie stało :)🖐️ aledobrze że posłuchalas mojej rady o załozeniu topa juz jest o niebo lepiej :) 🖐️

Gość śliczniotko
:) :( 👄 😍 😭 :-o :-p 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 😍 :classic_cool:

pochwalić się chciałam przebłyskiem geniuszu. zdarzają mi się niesamowicie rzadko :O:classic_cool: idźcie za moim przykładem! (jee-zuu, zaczynam gadać jak Barteeek przykład cośtamcośtam) :D cool na gg czuje się bardzo dobrze ;) przerwa, z mojego topa? :O tak mi przykro :( Twoja rada dla mnie jest nieoceniona :) :classic_cool:🖐️

Gość Dawno dawno
temu były sobie dzieci, które nie wiedziały co to jest kafeteria, przyszedł Mędrzec, wyjaśnił wszystko , zaczęła się zabawa.