Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lilly Sophie

Czy Wasze znaki zodiaku pasuja do siebie...?

Polecane posty

Tak sie zastanawiam, bo moj przyszly maz to Strzelec, ja jestem spod Ryb. Wszystkie horoskopy sa na \"NIE\" dla takego zwiazku, ale my swietnie sie rozumiemy i bardzo kochamy. Mam pytanie: jakie zodiakalne pary stanowicie i jak sie dogadujecie ze soba? W czym sa plusy a w czym minusy?

Gość LaleczkaKoteczka
MY: - ja: byk on: waga tez niby nie pasuje ale sie tym nie przejmujemy.

MY: Skorpion i Baran namietnosc ale i wiele klotni....;) Ale to ja nosze spodnie w tym zwiazku.

Ja Wodnik, a mój chłopak Bliźnięta - wg horoskopów pasujemy do siebie idealnie. Zobaczymy jak będzie później :)) Kiedyś trafiłam na taką stronę z dopasowaniem imion i sprawdziłam z ciekawości :) Wyszło idealnie hehe

ja: koziorożec on: byk Wg horoskopów połączenie idealne. Na razie się sprawdza :)

Gość kotka222
ja rak; on ryby

Widze, ze jest kilka zwiazkow na zasadzie podobienstw, ale tez kilka na zasadzie ogien-woda. Slyszalam ze najlepsze sa zwiazki jednego zywiolu: Ogien: Baran, Lew, Strzelec Woda: Rak, Skorpion, Ryby Powietrze: Wodnik, Bliznieta, Waga Ziemia: Koziorozec, Byk, Panna

no my tez niby nie pasujemy, ja jestem Raczek a moj Mis to Lew... Ale to tez zalezy od Ascendentow. My na przyklad dobrze pasujemy numerologicznie :)

ja: strzelec on: strzelec wg horoskopu: "To bardzo wybuchowy, ale niezwykle udany duet. Seksualne przyciąganie jest bardzo duże. Ale łączy ich nie tylko erotyka. Zawsze mają sobie wiele do powiedzenia i nigdy się w swoim towarzystwie nie nudzą. Są niestrudzeni w poszukiwaniu nowych przygód. Ich związek urozmaicają zajęcia, które wymagają ruchu i zaangażowania. Strzelce nie są nawzajem zazdrosne o swoich przyjaciół. Ich wzajemne relacje nie są jednak zbyt głębokie. Niechętnie rozmawiają o uczuciach. Romans dwojga Strzelców jest zawsze gorący i pełen przygód. Kiedy zabraknie emocji i ciekawych wydarzeń, Strzelce rozstają się, ale zawsze pozostają dobrymi przyjaciółmi. Jako małżonkowie są wobec siebie tolerancyjni. Oboje ponad wszystko przedkładają nieskrępowaną zabawę i wolność." Hmmm pierwsze 5 zdan jest prawdziwe jesli o nas chodzi ale reszta zupelnei sie nie zgadza jestesmy piekielnie o siebie zazdrosni, jestesmy dla siebie przyjaciółmi, kochankami, najblizszymi osobami, powiernikami, oparciem, wszystkim. I nie potrzebujemy silnych emocji i ciekawych wydarzen by byc ze sobą, tak jak jest to napisane w horoskopie, my poprostu potrzebujemy siebie zeby zyc:P no i oboje jestesmy raczej domatorami, oczywiscie lubimy wyskoczyc gdzies na wakacje, do pubu do znajomych ale lubimy i cenimy sobie czas spedzony tylko we dwoje (jak córcia juz spi) przy lampce wina przy dobrym filmie dobrej kolacji, lubimy sobie wieczorem porozmawiac o tym co bylo co jest jak bedzie o planach hmmm i czasem jak patrzymy na inne pary jak sie kłócą o takie rzeczy które nam nawet do głowy by nie przyszły wtedy cieszy nas to ze sie spotkalismy, ze jestesmy raze, ze mamy siebie no i jedno co nas różni : mąż nie lubi okazywac uczuc w miejscach publicznych jest to dla niego krepujące dla mnie zupelnie odwrotnie:P

ja bliźnięta on koziorożec Według horoskopu nie pasujemy do siebie:) Ale jak dla mnie pasujemy idealnie:)

Gość ......ja baran on byk...
podobno cięzkie połączenie:) ale ja jakoś tego nie zauważyłam:)

Gość kkukukukuu
OMG dziewczyno czy Ty naprawde nie masz innych problemow? zastanawiac sie czy facet pasuje do Ciebie znakiej zoodiaku? moze pomysl lepiej o tym, czy jest dobrym czlowiekiem, czy odnosi sie z szacunkiem do Ciebie, rodzinny, znajomych, czy jest zaradny, czy jest odpowiedzialny ... a nie ... czy on raczek czy byczek ... sorry, ale dla mnie to jest zenujace

ja strzelec On panna wg horoskopów taki związek nie ma szans horoskopy wszytskie są zgodne....czy to chiński ja wąż, on nie pamiętam....czy w numerologii - no nie pasujemy do siebie tez sie tym nie pzrejmujemy, dobrze nam razem, kochamy się, jesteśmy ze sobą szczęśliwi ;) i oby tak dalej ;)

Gość ale wy sie nakrecacie
ja rak on byk pasujemy idealnie do siebie tak w życiu jak i w każdym horoskopie

Gość evvvunia
bialo-czarna u nas dokladnie te same znaki co u was

Gość strzelcem jestem też
biało czarna, a ja jestem strzelec, miałam dwóch facetów panny, bardzo się na obu związkach przejechałam, było pięknie,a potem zostalam perfidnie oszukana. i jeden taki, co strasznie mi w pracy koło tyłka robi - też panna.

Gość evvvunia
widocznie zle trafilas! moj narzeczony jest panna i jestesmy razem juz duzo lat i wiem ze niegdy mnie nie skrzywdzi

PANI RYBY i PAN WODNIK To para, którą połączą wspólne zainteresowania. Pani Ryby zafascynuje partnera swoją tajemniczą urodą i wdziękiem. Pan Wodnik zaimponuje partnerce swoją rozległą wiedzą z pogranicza nauki i religii. Połączą ich wspólne marzenia i pragnienia. Mogą nawet mieć takie same sny, nie tylko wtedy, kiedy spać będą w jednym pomieszczeniu. Nie ma reguły i jednej recepty na ich związek. Połączą lub rozdzielą ich niewyjaśnione przeczucia, prorocze sny czy dla nich tylko widoczne i zrozumiałe znaki. Pani spod Ryb zawsze musi być traktowana delikatnie i z wyczuciem. Partner spod Wodnika nie może zapominać o kwiatach i wspólnych rocznicach. Pan Wodnik natomiast potrzebuje dużo wolności i swobody, partnerka więc nie może trzymać się go kurczowo i wszędzie z nim chodzić.

A my: Wodnik i Skorpion, to znaczy: ja jestem skorpion. A ja mysle tak: znaki zodiaku duzo nam mowia o osobowosc czlowieka, natomiast horoskopy partnerskie to bzdura...

Gość nie wiem czy pasuja
a my oboje z pod znaku Lwa, nie wiem czy to dobre polączenie ???

ja; baran on; waga wg horoskopów jestesmy jak CZERŃ i BIEL hehehehe jest wybuchowo dzieki mnie bo ja baranica ale za to jesteśmy ze soba ponad 7 lat ślub za 3 miesaice :) a co poźniej zobaczymy :D

Gość fbhg
ja byk i on byk, jesteśmy identyczni pod każdym względem, mamy podobne poglądy, gust itp, bardzo rzadko się kłócimy w ciągu 4 lat , chyba raz..

my jestesmy 2 blizniaki. Nie jest to najlepsze powiazanie. W sumie to zawsze we 4 jestesmy w tym zwiazku.....:/ale i tak mamy to gdzies:)

Gość tez10
ja skorpion on ryby wg horoskopu pasujemy do siebie ,ale w rzeczywistosci tez pasujemy do siebie jak ulal :D

Gość Nicolka.....
Ja bliznieta on koziorozec Wedlog horoskopu zupelnie do siebie nie pasujemy. W realnym swiecie tez tak mysle ale kocham go i chce byc w tym zwiazku. Jak to mowia przeciwienstwa sie przyciagaja ;)

Gość tysia123
ja skorpion, on baran Wszystkie horoskopy mówią , że połączenie jest beznadziejne, a nasz przypadek to chyba wyjątek. Razem juz prawie 8 lat, od ponad roku małżeństwo, 0 kłótni.