Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataszkaa

zmiana koloru z czarnych na platyne P

Polecane posty

Gość nataszkaa

hej mam pytanie, czy jest tu ktos kto zmienil kolor wlosow z czarnych na jasny blond, jak wam to wyszlo, co ile musialabym farbowac wlosy zeby odrosty nie byly bardzo widoczne i czy wlosy beda rzezczywiscie az tak zniszczone?? bo wszyscy mnie strasza... i czy to wogole bedzoe pasowac bo mam naturalnie ciemne wlosy, taka czekoladai ciemna oprawa oczu

Gość czacza111
jeżeli myślisz,że z czarnulki zrobisz się na blondynkęi że odrosty będa mało widoczne to sie bardzo mylisz.

Gość nataszka ty pokemonie
NIE, nie będzie ładnie waglądać pryszczata blondi, tak samo jak teraz pryszczata czarna:D

Gość nataszkaa
ale ja chce zmiany, cale zycie mam czarne kudly, ile mozna?? na brazowe nie zafrabuje bo mi sie nie podobaja, zadne rude mi nie wyjda, a blond zawsze chcialam, moze nie bedzie tak zle?? jestem ladna wiec jak chodzi o to czy mi bedzie ladnie to nie bedzie chyba tragedii, bardziej sie martwie o te odrosty...

Gość nataszkaa
nataszka ty pokemonie NIE, nie będzie ładnie waglądać pryszczata blondi, tak samo jak teraz pryszczata czarna nie jestem pryszczata zazdrosnico :PPP

Gość Moń.
Oj, to strasznie niszczy włosy, już lepiej poczekaj, aż Ci farba zejdzie i przemęcz się z odrostami. Ja czekałam i teraz po roku mam swój brąz...myślę o farbnięciu na czerwień bukową.

Gość nataszkaa
Moń a ty mialas tez tak ze ze swoich czarnych na jasny blond?? i jak zadowolona bylas, pasowaly ci??

Gość no to pasztet
19:32 [zgłoś do usunięcia] nataszkaa przecieraj spirytusem, a na noc posmaruj pasta do zebow albo jakas maseczka antubakteryjna, ale lepiej chyba pasta 19:33 [zgłoś do usunięcia] nataszkaa przeciezraj spirytusem a na noc naluz paste do zebow 19:35 [zgłoś do usunięcia] nataszkaa aha i nie wyciskaj dobrze ci radze, wlasnie mam okres i zaczelo mi sie robic to samo jakis tydz temu, zaczelam to oczywiscie tlamsic i wyciskac ale tylko sie papralo bardziej bylo czerwone i ogolenie ochydneee teraz dopiero mi schodzi oblechaaa :D

Gość nataszka masz okres
powiadasz. lepiej w czasie okresu nie farbuj, bo ci nie wyjdą:D

Gość nataszkaa
ile ty masz lat trolu, ze pryszcza ani okresu jeszcze nie mialas??

Gość kotka222
mysle ze najlepiej bedzie jak pojdziesz do dobrego fryzjera, taka zmian jest mozliwa, ale musisz potem pilegnowac wlosy odpowiednimi kosmetykiami

Gość nataszka masz okres
na tyle dużo nastolatko, że pryszcze mi nie wyskakują a głowy na platynę w życiu nie zafarbowałabym i nie zafarbuję ( i to jeszcze z czarnych:D) :p

Gość nataszkaa
nataszka masz okres na tyle dużo nastolatko, że pryszcze mi nie wyskakują a głowy na platynę w życiu nie zafarbowałabym i nie zafarbuję ( i to jeszcze z czarnych ) czyli umyslowy niedorozwuj, to jeszcze gorzej...

Gość nataszka ty pokemonie
wypieeeerdalayże stad:D🖐️

Gość nataszka masz okres
a po czym wnosisz, że jestem "umysłowym niedorozwojem" nataszko? po tym, że nie wyskakują mi pryszcze (a tobie tak) czy po tym, że w życiu nie zafarbowałabym włosów z czarnego na platynę (tak jak ty)?:classic_cool::D

Gość nataszkaa
po tym ze jestes prymitywnym trollem, ktory zachwuje sie jakby mial 12 lat ale skoro masz wicej niz 19 to niedorozwoj masz na bank, przykro mi

Gość nataszka masz okres
No to w sumie nic nie powiedziałaś:p Biedne dziecko. Wakacje już się zaczęły a za oknem deszcz...:p

Gość czerwony kapturekk
nataszko ja miałam zawsze ciemne włosy ale ostatnio zrobiłam sobie czarne z platyną musiałam 3 razy rozjaśniać aby wyszła platyna:) (za pierwszym razem to chyba wyszedł karmel:D ) włosów nie mam zniszczonych ale dbam o nie jak się tylko da:) może zacznij tak samo jak ja - od refleksów platyny a póżniej dopiero całą głowe:)

Gość oj nataszka chce się
skrzywdzic to niech to zrobi. zaden człowiek przy zdrowych zmyslach by tego nie zrobił. Ale jezeli chce miec pomaranczowe siano na głowie to bardzo prosze :)))) powodzenia!!!!! po pierwsze kolor ostateczny na włosach zależy od koloru wyjściowego a ty masz czarny!!!! po drugie blond wyciąga z włosów cala wodę, skutek? twoje być może zdrowe włosy przy tak drastycznym zabiegu staną się tragiczne po trzecie syfy nie znikną i tak :P po czwarte odrosty będą bardzo widoczne, nie tylko te różnice w malowaniu ale i twoje naturalne pojawia się po 2 tygodniach po piąte będziesz wyglądała sztucznie jak cholera, platyna do ciemnej oprawy oczu-ciut jak peruka i to brzydka biorąc późniejsza ich kondycje po szóste nie chce mówić ale będziesz wyglądać raczej dziwkowato po siódme nie wrócisz już do czarnego bo jak pofarbujesz z powrotem to po 3 myciach ciemny sie będzie spłukiwał. a tak to powodzenia, napisz jak wyszło.

Gość tego chyba nie chcemy już
wiedzieć jak wyszło:D:D:D

Gość kaarrolinaa
odradzam

Gość katrinkaaa
lepiej troche poczekac az sie kolorek jeszcze bardziej wyplucze i dopiero myslec o tym blondzie,wiem bo sama tez kiedys mialam taki sam problem,a ty nataszko chcesz taki bardzo jasny blond?

Gość timko
Witam!! Ja schodziłam z bardzo ciemnego koloru do blondu jasnego. Trwało to ponad pół roku. Fryzjeka odradziła mi ściaganie i zaproponowała pasemka jaśniejsze i tak coraz gęściej w sumie trzy wizyty u fryzjera . A efekt, hmm. Musiałam w końcu obciać włosy bo były bardzo zniszczone. Od tego się nie uchronisz, włos się strasznie niszczy. Używam profesjonalnej maski zakupionej w tym zakładzie i po niej jakoś te włosy wygladają. Ale gdyby nie ona to mam matowe i wysuszone włosy do tego lekko się kręcą , mam okropne siano. Teraz wiem że w życiu nie zafarbuje na ciemny kolor. Pozdrawiam i powodzenia:)

Gość timko
I dodam jeszcze że zanim był to blond były odcienie rudości ale nie było tragicznie. Teraz myję też profesjonalnym szamponem neutralizującym żółte odcienie i są włoski platynowe, ale swoje wycierpiały.

Gość nataszkaa
katrinkaaa lepiej troche poczekac az sie kolorek jeszcze bardziej wyplucze i dopiero myslec o tym blondzie,wiem bo sama tez kiedys mialam taki sam problem,a ty nataszko chcesz taki bardzo jasny blond? ale ja mam naturalnie czarne wlosy, nigdy nie farbowalam, dlatego nie mam pojecia jak z odrostami, a chcialam na taki jasny blond , nie wieme czy to wyjdzie wogole z takich czarnych??

Gość timko
Włoski będziesz miała żółte , nigdy jasny bardzo blond. Ja jestem naturalną blondynką fakt ciemniejszą ale dało się. Moze jaśniejsze pasemeczka zrób, będą ładnie wygladały i odrostów nie będzie widać.

Gość nataszkaa
timko Włoski będziesz miała żółte , nigdy jasny bardzo blond. Ja jestem naturalną blondynką fakt ciemniejszą ale dało się. Moze jaśniejsze pasemeczka zrób, będą ładnie wygladały i odrostów nie będzie widać. ok dzieki, szkoda jeszcze popytam fryzerki co o tym mysli ogolnie mi odradzaja, ale ja tak bym chciala jasny blond chociaz raz :((((( szkoda nawet by mogly sie zniszczyc bo mam mocne i szybko odrastaja

Gość timko
Ostatnio ogladałam program o gwiazdach dokładnie chodzi mi o Cher tą piosenkarkę , jest czarna i zrobiła sie na blond , wyglada okropnie. Może na necie znajdziesz fotki to zobacz że nie wygląda to za efektownie. Ale popytaj , zobaczysz co Ci doradzi fachowiec.

Gość katrinkaaa
Naturalne to co innego..zakrecona jestem:))a ja mysle ze nie wyjda ci żolte moja siostra robila sobie na czarnych jasny baleyage i wyszedl jej super kolorek jasny blond..ja obecnie tez mam jasny baleyage i nie chce nigdy ciemnych juz raz mialam..