Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaszyfrowana KK

Czy podoba wam sie moja beza...

Polecane posty

do mnie te suknie nie trafiaja, przerost formy nad treścią, takie troche rynkowe, bez urazy... Jeśli chcesz suknie bogatą, nieskromną przejrzyj suknie demetriosa i atelier diagonal-sama miałam suknie AD, pieknie zdobiona, z długim trenem,ale bez przesady. pozdrawiam i udanych wyborów zycze!

Gość Zszyfrowana KK
oj olaaaaaaa chyba zazdrościsz....;p albo idziesz do ołtarza w przescieradle, no chyba ze nikt Ci nie chce i wogole nie pojdziesz...;p

Gość Zszyfrowana KK
a co do karamby to proponuje czytac tematy, a nie pisac referaty co one zancza i KOCHAM BEZIACZKI;P a nie przescieradła...;p ALE MNIE ZARAZ WSZYSCY ZJADA;P

Zszyfrowana KK ,ale nikt się nie gani dlatego,ze chcesz beze, ja tez miałam obszerną suknię i wygladałam ok, rozchodzi sie tylko o to jaki model chcesz sukni,a nie fason.Bo moze byc beza kiczowata, wiochoa i beza z klasą, np księzniczki demetriosa. Na tych kiecach,które wkleiłas za duzo jest wszystkiego,jakby projektant nie mógł sie zdecydowac-i golf, i podpiecie i rózyczi, szok!Od razu widac,ze nie sa to suknie zgórnej półki. Porównaj np z ta : http://www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=70 to jest "beza" z klasą, a nie kicz i tandeta.

autorko mi podoba się ta druga :) ta pierwsza owszem także bardzo ładna ale jakoś druga bardziej mi w oko wpadła :) wolę bezy niż szmaciane "prześcieradełka" do ślubu...

Gość Zaszyfrowana KK
Kochania na taką to mnie nie stac;p

Gość Zaszyfrowana KK
i skromna taka...

Czyżbyś kochana szyła suknię w myszkowie??? Jest ładna, ale jak dla mnie ta pierwsza ładniejsza ;-) Bo właśnie w tej moja dobra koleżanka brała ślub ;-)

Gość Zaszyfrowana KK
nie z kujawsko -pomorskiego jestem:) niedaleko Bydgoszczy:) mam jeszcze pytanie odnosnie tej sieteczki nad biustem bo tak nie za koniecznie mnie sie ona podoba...hmmm tylko nie wiem czy poszerzy ona moje barki czy zmniejszy...bo dosc barczysta niestety jestm:( i nie wiem czy to pomoze czy zaszkodzi??

Gość tjaaaaa....
przeładowana kiczem tandetą ale to tylko moje zdanie, a sama jestem fanką "prześcieradeł" z klasą mogę wyglądać codziennie, zwłaszcza na swoim ślubie

Gdyby tak się pozbyć tej pierwszej warstwy czegoś tam z tej sukni, tych kwiatkow etc. i zostawic tylko sama ta koronke z tymi plisami to byłaby sliczna:)

zaszyfrowana, z ta skromnościa to dobry żart ;) a na serio, jesli demetrioski sa dla ciebie za drogie (amniemam,ze to styl o który ci chodzi) dlaczego nie wypozyczysz? albo nie kupic uzywanej? przejsc sie do lisy ferrery, zmierz kilka księżniczek-zobaczysz ,ze to suknie do których do pięt te szyte w jakis podrzednych salonach nie dorastają, naprawde... popatrz, niby beza, ale z klasą: http://www.allegro.pl/item666788892_suknia_slubna_demetrios_896_krakow_dla_niskiej.html http://www.allegro.pl/item660983356_krolewska_demetrios_933.html http://www.allegro.pl/item661979539_suknia_demetrios_model_896_welon_warszawa.html http://www.allegro.pl/item664259032_krolewska_suknia_slubna_demetrios_933_zdjecia.html

Gość gosiaku21
sliczne sukienki mialam podobna i wszyscy chwalili, mowili ze wygladam jak ksiezniczka i ty napewno tez bedziesz tak wygladac

Gość granatttttt
a co Ci mieli w zywe oczy powiedzieć ?? że ładnie? chyba, ze na slubie miałaś same towarzystwo solaryjno-tipsowe więc moze się i zachwycały, ba! nawet zazdrościł :P

te linki z allegro piękne :) wolałabym kupić używaną firmową niż tandetną nową z tych co autorka topiku wkleiła

gosiakuu a co mieli powiedzieć że brzydko wyglądasz wiadomo jakich słow panna młoda oczekuje i goście mówią miłę rzeczy no ale myślą coś innego

Gość onlyyoucod
jezu poprostu ja nie jestem w stanie sobie wyobrazic jak komus moze sie to podobac

jesli ci sie podoba to super! to ma być twój dzień i twoja kiecka, i nikomu nic do tego :) osobiscie podoba mi sie gora tej sukienki :)

Gość Zaszyfrowana KK
CUDNA MUTKA też sliczne te sukieneczki..jezuuuniuu ja sie chyba nie zdecyduje:( jakbym mogła to nałożyłabym na siebie wszystko co jest mozliwe a na drugi dzien chce isc ze slonecznikami w wianuszku i skromnej sukieneczce.... O MATULO...:)

Gość dredre
zaszyfrowana, moze po prostu najpierw pomierz i zobacz w czym dobrze wygladasz.. często jest tak,ze suknie które sobie z netu czy katalogu wypisujemy w realu okazuja sie takie, ze mierzyć sie nie chce, a te na które nie zwróciło sie uwagi super leża i do nas pasuje.W ciemni bez sensu cos oglądac. Trzeba mierzyc, mierzyc ijeszcze raz mierzyc,i sprawdzic co pasuje do figury i naszej osobowosci. no i uazam,ze na sukni nie ma co oszczędzac-sunia nie jest na jeden wieczór, jak niektórzy mówią, suknia ślubna jest na całe zycie :)

Gość ZASZYFROWANA KK
Kurcze i właśnie tu jest problem bo ja jestem z małego miasteczka ostatnio jak pytałam w kilku salonach to babki mówią ze jak che szyc to w styczniu juz musze im przyniesc gotowy projekt:( W STYCZNIU dla mnie to był szok i spanikowalam troche. Wkurza mnie tez moja glupia robota bo siedze w niej do 18 a we wszystkich wiekszych miastach salony sa własnie czynne do tej godziny i nie mam mozliwosci wyjazdu:( wiec zaczełam szukac w necie...

dajcie spokój autorce jak komuś się nie podobają te sukienki to niech się beznadziejnie nie wypowiada... tylko plucie złośliwością i jadem, bezsensu to... takie panienki potrafią pokazać "klasę" na forum tylko ciekawe czy w życiu codziennym są tak "idealne" jak piszą :O

Gość masaA
w tym dniu każda kobieta powinna wyglądać przepięknie niczym księżniczka uważam że dobrze wybrałaś obie suknie są śliczne :))

Gość a po co szyc
zaszyfrowana nie szyj, te szyte kiecki do piet nie dorastają oryginałowi, poszukaj po ogłoszeniach, na allegro, na bank cos znajdziesz, tylko nie bierz tych bez z pierwszego linku...........

Gość sssffff
straznie tandetne i wiesniackie te sukienki ble w zyciu bym sie nawet na bal przebierancow w taka nie ubrala ;/;/;/;/;/;/

Gość gadfdsa
Ta druga sukienka jest PRZEPIEKNA!!!! Pierwsza nie za bardzo mi sie podoba