Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kilka chwil

Właśnie oglądałam Slum Doga milionera... i Ciekwy przypadek Benjamina Buttona

Polecane posty

I jestem pod wielkim wrażeniem oba filmy są świetne. Bardzo polecam. Slum dog jest bardzo ciekawy i ma niekonwencjonalną fabułę, za to Ciekawy przypadek... może i odrobinę jak tasiemiec ale skłania do wielu refleksji. POLECAM!! Obejrzycie coś ciekawego zamiast tu siedzieć bez celu. A może oglądał ktoś jeszcze i chce sie podzielić wrażeniami, albo pogadać ze mną o tym?

Gość szurMarcheweczka
oglądałam tego torturowanego milionera i nawet e tańce na koniec nie otarły mi łez

Gość oglądałam oba filmy w KINIE
a nie pirackie kopie na kompie :P

i jak żółty kwiatuszku? podobało sie? Wcale nie za ambitny, te filmy sa dla wszystkich wystarczy obejrzeć.

Gość
widzialam oba i nie wiem jak je skomentowac:O

Gość filmoznawca to ty nie jestes
Straszne "hollywoodzkie" gnioty. Nie masz zbytnio wyrafinowanego gustu filmowego.

Gość kilka chwil ciekawe zesaiwnie
ostatnio się ciezko z kolezanka zastanawialam czy obejrzec Milionera czy Batona:P

Gość oglądałam oba filmy w KINIE
obejrzyj se Wojnę polsko-ruską to dopiero jest wyzwanie :D

A i jeszcze ostatnio oglądałam 30 dni mroku i powiem wam ze średnia we. Ani mnie grzeje ani ziębi. Jak ktoś lubi krew to polecam. Z tym ze jak dla mnie ma niecodzienny koniec.

A gniot, który ostatnio oglądałam to "Idealny facet dla mojej dziewczyny" czy jakoś tak. Porażka.

Gość szurMarcheweczka
co do Indii --- to wiadomo brud i syf ,ale co do starości to .....muszę się oswoić z myślami -żeby w końcu obejrzeć kogoś kt o się nie starzeje :)

Gość
bo takie fajne ot nic dodac nic ujać ani mnie nie zachwyciły specjanie ani nie odrzuciły ciekawe w miare i tyle :)

polsko-ruską bym sobie obejrzał, bo o dziwo znajomym się podobał. Ostatnim polskim filmem jaki widziałem były 33 sceny z życia i całkiem całkiem to wyglądało. A te dwa filmy w wątku głównym? Cóż bajka z pittem, nie rozumiem zamieszania, dlaczego ten film miałby być lepszy od Ratatuj, albo Kaczora Howarda. No i orient w pigułce, ale w tym wypadku taki film był potrzebny zachodowi i chociaż jest cukierkowy, bardzo łagodnie przedstawia tamtejsze napięcia społeczne, to i tak gorąco zachęcam ;) filmoznawca to ty nie jestes, Ty z kolei masz problem z tym, że to forum ogólne, a nie rozmowa z Kieślowskim nt. filtrów używanych w Golemie, czy sposobie filmowania Fassbindera.

fetyszysta wiem ze nie jestem i nawet nie chce nim być. Ja po prostu polecam to co zaciekawiło mnie i tyle.

kilka chwil, niestety nie przepadam za szybko zrobionym polskim filmem. A "facet dla " to typowy przedstawiciel tego kina. Nic ani ciekawego, ani zabawnego.

Gość szurMarcheweczka
nastwaiam się na komedie z inspektorem clusoe -to mó j idol komediowy