Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eewwaaa

Singielki szukacie milosci, czy czekacie az was znajdzie?

Polecane posty

Gość BlondBooom
alez to idiotycznie brzmi... to juz jakas obsesja, nie chce zostac stara panna z błonką w nogach...

Gość eewwaaa
Do "jgchgchcghg "----- w jaki sposob szukasz??

Gość on do wziecia
dziewczyny to co piszecie to o pomste donieba to cos zwami jest nietak piszecie ze tyle mieliscie i nic albo wy przepraszacie albo kolesie jak sie wam koles niepodoba to poco 2 miesiace znim byc zeby go przepraszac i wychodzicie na jakies puste lalki barbi ktore zmnieniaja chlopakow co 2 miesiace czyli zwami cos nietak jest

Gość lat28ona
no do mnie od kilku dni uderza facet ale nie w moim typie:(

odnoszę wrażenie, ze nastawiacie się tylko na branie. Ale by stworzyć cos poważnego, związek na partnerskich zasadach obie strony muszą sie w jednakowym stopniu zaangażować, zawalczyć i tego po prostu chcieć

Gość BlondBooom
ja z nimi nimi nie jestem.. spotykam sie.. a nie moge po 1 randce kogos odrzucac, to nie fair.. nie tylko wyglad jest wazny. chlopaka takiego naprawde nie mialam nigdy.

Gość lat28ona
ok moze nie jestem fair ale ze mna 3 facetow tez sie spotykalo po 2-3 miesiace....zaurocczeni,wpatrzeni a potem mnie przepraszali:( ja zawyczaj szybciej koncze, 2-3 tyg i wiem czy cos bedzie czy nie i staram sie nie ranic...

Gość też mam...
ja z Sympatią miałam taki numer,że nawet mi się nie śniło że tak może być.Ktoś się odezwał,maile później sms-y w końcu decyzja o spotkaniu.Wiedzieliśmy że mieszkamy blisko siebie,ale dzień przed spotkaniem szok...okazało się,że pracujemy w jednej firmie,tylko w innych miejscowościach.Oboje ok.6 lat i nie znaliśmy się.Mogłam zrezygnować ze spotkania,ale tego nie zrobiłam i to był chyba mój największy bląd.Facet wywrócił moje życie do góry nogami.Drogo za to zapłaciłam i chyba do tej pory płacę.

Gość BlondBooom
co znaczy ze nastawiamy sie na branie?

Gość on do wziecia
to pewni eniezle laski jestescie jak tak sobi eurzywacie chlopakow ja bym wolal dziewczyne ktora niemiala tyle przygod he ale napewno wkoncu znajdziecie swoiego maczo:)

Gość eewwaaa
jezeli od poczatku znajomosci nie ma tej wielkiej chemii/iskrzenia miedzy dwoma osobami, to nie ma na co czekac, tyllko jak najszybciej konczyc, zeby pozniej tej drugiej osoby nie zranic, im predzej tym lepiej.

Gość lat28ona
tylko nie myslcie ze spalam z kazdym...nie chodze do lozka po miesiacu a nawet po dwoch

Gość BlondBooom
ja sobie nic nie uzywam... i nie jestem "przechodzona", fakt, calowalam sie z wieloma, ale nie uprawialam zadnej formy seksu... a co do wygladu nie mam sobie wiele do zarzucenia, podobam sie chyba...

Gość eewwaaa
o czym tu mowisz, kto tu mowi o uzywaniu??? Rozumiem, ze gdybym zalozyla topik pt. "Singielki, czy szukacie facetow na jedna noc" to moglbys wyrazic jakies obiekcje, bo to rzeczywiscie bylo by na temat. ale tak to chyba nie bardzo :o

Gość lat28ona
no ja mam 28 lat i spalam z dwoma...to uwazam i tak porzadnie jak na moj wiek

Gość shy-women
widzę, że jest tu parę osób w podobnej sytuacji, ja mam 36 lat i też jakoś trudno mi znaleźć faceta. I nie mogę powiedzieć, że zamykam się w domu. Próbowałam szukać nawet w internecie i rezultatów brak. Zastanawiam się czy nie dać sobie spokoju i czekać. Może miłość znajdzie mnie. Muszę dodać, że nie mam wygórowanych wymagań. A niestety czas mija i coraz więcej wiosen :)

Gość Przeźroczysta dla facetów
Ja nie szukam, zawsze będę już sama.

Gość BlondBooom
odmroziłam sobie wlasnie konto na sympatii.

ja nie boje się tego, ze mogę być stara panną. Po tylu ciosach w samo serce z zaskoczenia.. nie zaangazuje sie już.. bo po prostu strach mna kieruje. Zreszta nie ma faceta, ktory by mi odpowiadał, chodzi mi głównie o psychikę i duszę. Sorry, ale moze i potrzebuje bardzo milosci i bliskości ale ileż można upadać, powstawać, upadać etc. Jestem zbyt wrażliwa na cios. Także na pewno nie szukam.. Ani tez również nie czekam, az mnie ktos znajdzie, bo zawsze mnie ktos pierwszy znajdywał, byl dobry dla mnie, a potem? jakbym tego czlowieka nie znala.. jakby mu z dnia na dzien mozg wymieniono i serce.. za bardzo pękło serce.. jest pocięte. Jak to Malenczuk powiedzial ostatnio w Sopocie- milosc nie jest najwazniejsza w zyciu, jakby sie moglo niektorym zdawać. Potrafi wiele namieszac w czyims zyciu. Ja straciłam 3 lata swojego zycia. Przez ten okres czasu nie bylo dnia zebym nie plakala. Nie chcę już ufać. Mam nadzieje, ze zlo i dobro wraca kiedys. Wierzę w to. Musiałam to z siebie wykrzyczeć! Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Gość on do wziecia
sorki ale tak napisalyscie i tak to wygladalo ze mialyscie wieli ze spotykalyscie sie z 4ma 3 miesiace a po 2 czy 3 tyg z 10cioma i ze ciagle ktos jest jesli was urazilem to sorki ale tak odebralem to wsumnie zycie jest tylko 1dno i trzeba zniego korzystac :)ale latwo mozna je zchrzanic :)

Gość eewwaaa
shy-women....mi nie trudno znalesc faceta, chodz mam juz 32 lata, ale jak nie chce byle jakiej znajomosci. Postanowilam sobie, ze albo przezyje wielka milosc (nawet gdyby nie miala trwac wiecznie) lub zostane sama.

Gość lat28ona
Opole czy Sopot...co za roznica, wazne przeslanie:P

Gość BlondBooom
a ja bym chciala zaufac i przezyc jakakolwiek milosc, chociazby i bez happy endu:(

Gość eewwaaa
rzeczywiscie, mnie te wzloty i upadki tez juz zmeczyly, powoli nie mam juz ochoty, to naprawde smutne:(

Gość eewwaaa
Blond Boom, jesli nazywasz to "jakakolwiek miloscia" tzn. ze nie chodzi tu o milosc, lecz zauroczenie. Milosc jest naprawde czyms wielkim, mialam okazje przezyc taka raz w zyciu. Moze na nastepna nie zasluzylam;(

Mam lat 22 i nigdy nie byłam w związku . $ lata temu zdarzyło mis ie porządnei zabujać. Ale cóż chyba facet to wyczuł i się zdystansował. Teraz będzie miał dziecko z taką jedną. Poznaje ludzi starams ie wysłuchac każdego, jestem osobą otwartą ale nic sie nie dzieje . Nawet jak sie jakiś gość pojawai to opanowuje mnie paniczny strach żeby sie tylko w nim nie zakochać....i na ogół zrywam kontakt. mMoż e z samotnościa też da sie żyć. W kaźdym razie trzymam kciuki za Was

Gość BlondBooom
Latwo powiedziec ze milosc nie jest najwazniejsza komus kto ja przezyl... Zauroczenie.. Zauroczenie to te motylki w brzuchu osławione? Tez bym chciala. Chociaz raz.

Gość shy-women
lubelskie