Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lexusss

czy moge to przeżyć???????

Polecane posty

Gość lexusss

iporel(250tabletek)+cloranex(15tabletek)+litr wódki=czy przeżyję???? jesli moge przeżyć to co dorzucić???? mam jeszcze 250szt APAPU w domu

Gość ghg
kilo rozumu.

Gość lexusss
nie mas zrady to nie pisz!!!!! ja chcę umrzeć, co do rozumu to mam jedną, upośledzoną szarą komórkę

Gość draj
mam nadzieje, że to podpuszczanie!!! powiedz dlaczego takie myśli

Gość lexusss
a na torach to może boleć...... ja chce bezbolesnie dlatego tabletki, po prostu wypić wódkę z tabletkami i zasnąć by się juz nigdy nie obudzić...........

Gość lexusss
podpuszczanie nie, wiesz ile się o iporel starałam, cloranex każdy idiota zdobedzie a żeby iporel zdobyć to była jazda.................

Gość draj
tyle wysiłku by się poddać?? wiem, że życie dołuje ale nigdy nie ma sytuacji bez wyjścia

Gość lexusss
tyle wysiłku by umrzeć bezboleśnie, by zostawić list a w nim opisać całą orawdę, nic juz nie zrobię bo nie moge, miłość mojego zycia bierze za tydzień ślub a ja chcę ze sobą skończyć i tyle............. orzezyję czy nie????? co dodać do koktajlu????? APAP, Ipubrom????? moze znacie coś bez recepty fajnego???? chciałam zdobyc zastrzyki z adrenalina ale nie stać mnie..................

Gość lexusss
może denaturat??? ale on chyba niesmaczny jest :( myslę i nie wiem co dodać, ja nie mogę przeżyć..............

Gość draj
z powodu faceta przestań...nie masz nikogo kto mógłby Cię wyciągnąć na miasto?? poczytaj sobie historię dziewczyn, które przeszły to samo i spotakłay jeszcze lepszych facetów GŁOWA DO GÓRY

mam radę ;] i to dobrą. jak to zjesz i zaśniesz na torach to na milion % już się nie obudzisz. Z powodu laski zabijać się, kretyństwo. Chyba faktycznie twoja ostatnia szara komórka jest upośledzona.

ups nie doczytałem- oczywiście z powodu faceta... ale to jeszcze gorzej.

Gość bfbvvufgvfhivjf
wiesz co szanuj zycie, niektorzy nie maja takiego szczescia jak ty.....

Gość lexusss
ale chce ładnie w trumnie wyglądać!!!!! usta na czerwono, rozpuszczone włosy i czerwona sukienka, a tak to co???? w kawałkach mnie maja chować????? facet to powód żeby umrzeć, z tą uposledzona komórką zartowałam bo średną na czerwony pasek zawsze mam

Gość Arnawi
po takiej ilości tabletek to musi koorewsko wątroba i żołąd napierdalać

Gość popij mlekiem
to bedzie bezbolesnie, jesli popijesz wodka to bedziesz miec torsje. a po mleku po prostu zasniesz

Gość Arnawi
rus1- śmierć na torach też jest niepewna. znam takiego jednego co go odratowali. teraz żyje sobie bez nogi, bez ręki i bez 3 palców u drugiej. trza wymyśleć coś lepszego. nie wiem, może pociąć się żyletką? najlepiej załatw sobie, autorko, szocheta, oni to robią szybko i sprawnie. co z tego, że z krowami i drobiem.

Gość draj
idioci jakie bzdury o tym mleku itp piszecie, dziewczyna ma problem myślę, że szuka pomoc by dalej żyć bo inaczej by się nie pojawiała na forum

Gość lexusss
chce umrzeć i mam 17 lat, broń boze nie chce żyć i nie chce przeżyc, chce na 100% umrzeć, zastrzyki z adrenaliny byłyby pewne ale ciężko to zdobyc, cloraneź+wódka to mnie odratują niestety, iporel obniza ciśnienie a dawka 250 szt moze być wystarczająca, z żyletką juz próbowałam, guzik nie sposób, to było przyjemne ciąć się, myślałam tez o przebiciu tętnicy udowej ale gdzie ona dokładnie jest to cholera wie, tak myślałam nożem kuchennym się podziabać(nogę), chce smierci, chce umrzeć, ja jestem za delikatna, wrazliwa itp żeby zyć, nawet nie chcę bolesnej smierci więc widzicie, chcę po prostu to wybic, połozyc się do łóżka i usnąć jak gdyby nigdyy nic........................i rano się juz nie obudzić.

w tym wieku jeszcze nie wiesz co to zycie i z powodu jednego kretyna chcesz je konczyc....to oddaj jeszcze nerke i inne narzady - przynajmniej uratujesz komus zycie

Gość lexusss
może te narządy wyjma???? cholera wie.........chce umrzeć i prosze abyście pomogli, konkretne nazwy leków itp. jakbym chciała zyc to bym do psychiatry poszła

Gość draj
dziewczyno 17 lat to uwierz niewiele przeżyłaś i nie zdajesz sobie sprawy, że na swoją prawdziwą miłość dużo czasu. Nie wiem jak długo byłaś z tym chłopakiem ale miłość rodzi się latami przy ogromnej pracy obu stron.

Gość lexusss
nie pier**l głupot, chce umrzeć, koniec i kropka, idę jutro po jeszcze 5 opakowań APAPU i kupię tabletki nasenne, z 6 opakowań(w kilku aptekach oczywiście), może uda się, może nie odratują.............., moze będę szczęliwa i uda się

Gość draj
i popieram vitamina c dużo spaceru nowe miejsca nowi ludzie