Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AguśśŚ...

Szukam Przyjaciółki...

Polecane posty

Gość Rimini
Kurcze ja tez pluje bo narazie....nie skaczą sobie do gardeł:) Ostatnio mama M powiedziała, że jakby mi tylko jakąś krzywde zrobił to ona go wydziedziczy...tak fajna i kochana jestem a do tego sliczna - dokładny cytat:)))))

a to jakos mi umknelo. no moj cos planuje chyba na urlopie nad morzem, bo wie, ze ja kocham morze i zachody slonca nad morzem. no ale ja udaje, ze nic nie wyczulam ani nie zauwazylam. a jak mnie zapytal jakbym chciala zeby sie oswiadczyl i czy chcemy je wspolnie zaplanowac czy ma to byc jego dzialka, to mu powiedzialam, ze chcialabym by sam to zaplanowal, zebym mogla z wypiekami na twarzy opowiadac, jaki to z niego romantyczny czy tez niesamowity facet... trzeba bylo podniesc jego ego:) a gust pierscionkow juz obadalam i ma podobny do mojego wiec nie powinnam marudzic ze mi sie nie podoba i ze nie bede chodzila

ja jadlam psa:O dowiedzialam sie o tym co prawda tydzien pozniej ze to nie byl kurczak a pies, no ale bylo to straszne:O

a co do tesciowych to moje byla niedoszla uwazala mnie za zlo wcielone. a dzieki mnie jej dzieciak sie usamodzilnil, obronil magistra na 5, i zalozyl wlasna firme, ale ona i tak uwazala, ze ja go na zla droge sprowadzam. a wynikalo to z tego, ze mialam zawsze swoje zdanie i nie pozwolilam nikomu wejsc sobie na glowe. aktualna uwaza mnie za corke, jak teraz zalatwialam jej wizyte u specjalisty, to poprosila mni, zebym z nia weszla do gabinetu bo ona mi ufa i chce bym byla przy rozmowie, bo ona sie boi.

Moi teściowie są w porzadku, nie moge narzekać, mamy naprawdę dobry kontakt. Podobnie jest z moją żoną. grunt to mieszkać w innej miejscowości i nie mieszkac razem z rodzicami.

Gość Rimini
No rozgadałaś się:))))) Oj aj to Ci powiem, że te całe pierscionki to w ogóle nie mają dla mnie znaczenia - zadko chodze w pierścionkach...co innego kolczyki..jakieś wisiorki..abransloetki..ale pierścionki?:)...ale M..to odrazu 5 karatów by chciał...a ja to chyba w rekawiczkach bym musiała chodzić, żeby mi palucha nie odcięli:)W ogóle jakos mało romantyczne stworzenie ze mnie ostatnio:) Czasami mam wrażenie, że wystarczyłoby mi jakby poiwedział babo..zostan moją zoną:) - póxniej bym sie pogniewała , że tak ze mną sie brzydko obchodzi - przewrotnosć taka mało wrazliwa się zrobiłam na piękno:)

Gość Rimini
A co do jedzenia - jadłam karalucha smazonego:)w Grecji byłam:)ło Mtako....ale miałam mocne postanowienie, że będe próbowała wszystkiego - także mam za soba slimaki, małże homary raki - i pszczoły albo osy w miodzie:P

Widzę, że wszedłem Wam w paradę i rozmawiam sam ze somą. Pozdrawiam, miłego weekendu.

Gość Rimini
No co Ty opowaiasz..kazdy wymienia się swoimi dośwadczeniami a jesli liczyłeś na całkowite poświęcenie naszej uwagi Tobie - przykro:)

Nie dlatego uciekam. Wychodzę zaraz do domu. Wrócę tu w poniedziałek.

Gość Rimini
W takim razie czekamy i miłego weekendu:)

troche zaginelam, bo mi panowie przyszli do biurka powcinac czeresni, wszyscy powcinalismy czeresni z bialkiem. mozna powiedziec, ze nawet mnie prawie to przestalo brzydzic, ze wcinam robaki, ale to tak dlugo jak ich nie widze

Gość Rimini
Oj ja juz obiadu sie nie mogę doczekać:)nic jeszcze nie jadłam dzisiaj:) jakoś...wyleciało mi jedzenie z głowy w ogóle:)a teraz taki mi zaburczało w brzuchu:)ale poczekam juz do obiadu:)

no ja sie przed 15 dowiem, czy jem z N czy musze do drugiej pracy pojechac i tam cos na szybkiego zjesc, bo zadzwoni do mnie szefowa przed 15 i powie, czy sie wyrobi z wprowadzaniem, czy jednak nie.

Gość Rimini
No ja na obiad i tez do drugiej pracy smigam:(((ale tylko na chwilkę..póxniej masaż i impreza babska:))) jeszcze tylko dzisiaj i jutro już wolne:)Boże wyspie się nareszcie..bo snu to mi brakuje:)

no ja sie nei wyspie w ten weekend, jutro na 9:30 fryzier, a w niedziele to bede po weselu zdychala. nogi do gory, bo z N kochamy tanczyc i z parkietu schodzimy tylko jak bardzo jestesmy zmachani, albo jak orkiestra nie gra:) na szczescie kupilam buty do tanczenia i mnie nie obcieraja a jedyne bomble jakie mam to na malym palcu, ktore po przekluciu znikaja w 2 dni:D

Gość Rimini
A to ty się na weselu bawisz:))))Nio to udanej imprezy:)))))Faktycznie wspominałaś:) Nio ja sie powoli żegnam...bo bilans zrobie i uciekam:)jakbyśmy sie juz nie "spotkały" to miłego weekendu:) Pozdrawiam.

witam,cóż to moje piękne oczy widzą,dorobiłyśmy się miłego rodzynka w naszym babskim gronie,powitać,powitać :),ciekawe czy dzisiaj ktoś tu będzie,w ostatni weekend tak pusto i cicho było,no zobaczymy...

Witam! Zakładam że pewnie tu nikogo nie ma... Ale dawno mnie nie było to postanowiłam się odezwać, chociaż przywitać... Dziś miałam ciężki dzionek bo maleństwem się zajmowałam, a ona potrafi mnie wykończyć... Witam serdecznie naszego rodzynka :) Idę coś zjeść... Miłego wieczorku!

A miałam wczoraj na wieczór zajrzeć,czy ktoś jest,no i psiakrew sobie odpuściłam,jakby co,to ok.21 jeszcze będę

Gość ponownie-zakochana
hej. ja tez sie chetnie przyłączę. przyjaciółki nie mam. mam tylko przyjaciela. ja mam 22 lata od prawie 5 lat jetsem z chlopakiem, dzieci nie mamy. kiedys bylam dla niego zla i niedobra, nawet go zdradzilam. teraz gdy jestem starsza wiem ze to ten jedyny. niezaleznie od ilosci klotni, raniacych slow potrafimy wrocic do siebie i walczyc o t druga osobe. teraz to doceniam,. jak to mowia czlowiek uczy sie na bledach ja sie nauczylam : pokory,panowania nad emocjami, jezykiem, teraz tylko mi na nim zalezy. moze jest tu ktos kto potrafilby mi doradzic co zrobic z moja przeszloscia. on o niczym nie wie i nie chce by wiedzial, bo wtedy pewnie bysmy sie rozstali. teraz moje serce nareszcie wie co to znaczy kochac

Cześć wszystkim,sippelsweg,zaparz sobie zieloną herbatkę,tylko dużo,bardzo mi pomaga na takie wyczerpanie :D Witamy Ponownie zakochana,na twoje pytanie raczej nie ma jednoznacznej odpowiedzi,możesz mu powiedzieć i liczyć,że zrozumie,a możesz też milczeć i liczyć na to,że się nie wyda,hmmmm,w obydwu przypadkach ryzykujesz,że zostaniesz sama,nie jest to proste

opislam sie wczesniej ale mi zezarlo:( to teraz w skrocie zakochana - ja bym nic nie mowila, ale jakby mnie zapytal to bym nie klamala. uwazam, ze najslodsze klamstwo jest gorsze od najgorszej prawdy. ale przemilczenia sa czasami lepsze niz prawda moj N mowi na mnie Jozio albo Jozefina, od Stalina, ze niby wladze absolutna uskuteczniam, a wszelka opozycje rozwiazuje i zwalczam zanim urosnie w sile... nie ma to jak czule okreslenie ukochanej...

sippelsweg to ty BABA HEROD jesteś,rządzicielka znaczy,a u mnie pół na pół,mój R.jest lew,chyba tak jak i ty i lubi,żeby było na jego,ale ja jako bliźniak,wcale gorsza nie jestem i też lubię postawić na swoim i są wtedy iskry,ale nie na długo,mój mąż,mówi o mnie,że to ja się kłócę,fakt,on na mnie jeszcze nigdy nie podniósł głosu,to ja krzyczę,a on czeka,aż wywalę całą serię i trochę się uspokoję,a potem dopiero zaczynamy normalne omawianie problemu :D

capslok-- u nas nie ma krzyku. ja lew on ryby. wiec jak ogien i woda. ja mam wyuczony spokoj i wiem, ze spokojem wiecej osiagne niz krzykiem, ale jak mnie bardzo wnerwi, to mu mowie, zeby mnie nie irytowal, bo to sie zle skonczy. i wie e to sie zle skonczy bo bede chodzila jak furia z zacieta mina i nic nie mowiac albo tylko mowiac co zma zrobic. jak oboje jestesmy doprowadzeni na skraj wscieklosci to idziemy kazde do swoich zajec, a pozniej jak emocje opadna to dopiero ze soba rozmawiamy. jak jakis temat jest bardzo drazliwy to piszemy doo siebie, np listy coby druga strona mogla najpierw na spokojnie wszystko przeczytac a pozniej na spokojnie odpowiedziec. bo emocje sa najgorszym doradca.

no to ty tak samo robisz jak i moje szczęście,każdy lew tak chyba ma,a ja muszę się wykrzyczeć,nie umiem chodzić z zaciętą miną przez tydzień,u nas nie ma tzw.cichych dni,nie wiem co to nawet jest,grunt,że on to akceptuje,ot krótka burza z mojej strony i rozmowa po wszystkim,ja się wykrzyczę i zanim się uspokoję to i jemu nerwy miną,a potem się przytulimy i pogadamy.Oboje mamy ciężki charakter,on uparty ja nie lepsza,ale powiem ci,że we wczesnych latach naszego związku,jak chciał mi dokuczyć,to spokojnie wyciągał ciężką artylerię,dokładnie celował i precyzyjnie wbijał szpilę tam,gdzie wiedział,że najmocniej zaboli.Wcale nie musiał się bardzo wysilać,żeby mnie zabolało i to mocno,teraz też mu się zdarzy,ale już bardzo rzadko