Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chrzan z majonezem

Mam cichego wielbiciela i zaczynam się go bać...

Polecane posty

Gość Chrzan z majonezem

nie wiem po co to pisze, ale ja juz normalnie boje sie wyjsc z domu, popadam w obłęd. zaczelo sie niewinnie, nieznany numer napisal mi na gg krótki wierszyk, chyba sciagniety z neta, wychwalajacy moja urodę. zapytalam kim jest, odpowiedzial ze ksieciem z bajki. rozwazalam 2 mozliwosci - kolezanki robia sobie jaja albo jakis kolega faktycznie flirtuje. pisalismy chwile, ale nie chcial sie przedstawic wiec zablokowalam mu mozliwosc wysylania wiadomosci. po chwili dostalam sms, ze to nieladnie bo jeszcze ze mna nie skonczyl. i sie wtedy zaczelo... od tej pory conajmniej 2-3 razy w tygodniu dostaje pocztą jakiś upominek lub kwiaty. Musze przyznac, ze zawsze sa w dobrym guscie: moje ulubione słoneczniki opakowane u skrzydlewskiej, ostatnio storczyki w doniczce, kolczyki w etnicznym stylu (takie jakie nosze), płyta red hotów, książki, dostałam koszyk truskawek itp. To było naprawdę miłe, ale do czasu.. Zaczęłam dostawać sms-y w typie: "Czy aby ta spódniczka nie była za krótka? Nie chce żebyś mi się rozchorowała", "Ten chłopak mi się nie podoba, chcesz żebym był zazdrosny?", "Wyglądasz na zmęczoną, myśle, że potrzeba Ci troche rozrywki. Zabierz dziewczyny do 70, dobrze Ci to zrobi"... To jakiś wariat, on mnie śledzi.. Myślałam, żeby iśc z tym na policje, ale co ja im powiem? Że dostaje mile smsy i kwiaty? On zna mój nr telefonu, adres zmieszkania, pracy.. To chore!!! Boje sie z dnia na dzien coraz bardziej.

Gość idź na policje
i tyle :o

Gość Chrzan z majonezem
a oni wezma to na powaznie? mysle, ze mnie wysmieja...

Gość idź na policje
czemu maja cie wysmiać? normalnie składasz zeznania i jak cos ci sie stanie to przynajmniej bedzie wiadomo kto jest sprawcą.

Wolisz ciagle zyc w strachu czy isc na policje i przedstawic sytuacje jaka jest!!!! Idz, wez kolezanke jak sie obawiasz ...wysmieja czy nie wysmieja to nie wazne.....uwazam,ze Cie nie wysmieja.....powodzenia!!!!

Gość Chrzan z majonezem
no to pójdę... ale glupio mi strasznie. no bo jak beda brzmiec zeznania? "oh, no bo dostaje smsy i kwiaty, a on nie chce powiedziec kim jest" - grozil pani? "nie, ale mowil, ze sie pogniewa jak jeszcze raz wróce tak późno do domu"

Gość idź na policje
powiesz że jakiś obcy facet wie gdzie mieszkasz ma na ciebie wszystkie namiary twoje dane itd i cie przesladuje a ty sobie tego nie zyczysz i sie go boisz. Niech cos z tym zrobia i tyle. Namierzą go po numerze czy cos bedziesz przynajmnien wiedziała czy to nie głupie kawały.

spotykałam sie z policjantem i powiem ci tylko ze zaden policjant nic z tym nie zrobi, bo tam przede wszytskim nie ma zastraszania i nie ma gróźb. Możesz iśc na policje i ewentualnie zapytac co by w takim przypadku zrobili. ja zostałam napadnietya i mnie prawie wyśmiali bo świadków nie miałam :(

Gość Chrzan z majonezem
:(:(:( mi to jak zwykle musza sie dziwne historie trafiac.. zebym ja chociaz byla jakas piękna, sławna, albo bogata to moglabym uznac, ze to po prostu konsekwencje tego jaka jestem i ze tak musi byc. normalnie nie mam facetow, a tu trafia sie jakis czubek...:(

Gość idź na policje
no to naścimniaj coś że cie straszył niech sprawdzą ten numer!!!!

Gość Chrzan z majonezem
no tak tez pomyslalam, ze przeciez on nie robi w praktyce nic złego.. zna mój adres i telefon? 100 innych osob tez zna i co z tego? oni nie maja zadnych powodow aby cos z tym zrobic. dlatego ta sytuacja jest chora. a ja mam czekac az on cos odjebie? nie mam pewnosci ze cos zrobi, ale przeciez taka mozliwosc istnieje...

Gość idź na policje
oczywiście że mozna naściemniać, tez składałam zeznania nie raz i nie na wszystko trzeba mieć dowód, bez przesady. A jak sie troche podkoloryzuje dla własnego bezpieczeństwa to nic sie nie stanie przeciez :o :P

Gość znajomy...............
Jest miły - nie zakladaj od razu najgorszego - a poza tym pomyśl skad ma tyle informacji o tobie ;) Moze napisz mu skad cie zna ?

Gość idź na policje
no własnie może to jakiś znajomy po prostu albo koleżanki sobie jaja robią z ciebie.

ten facet wie doskonale co robi...wie ze nie może napisac nic ostrego,czy groźnego bo pójdziesz na policje. napisz mu ze idziesz na policje i juz. ja tez miałam takiego tajemniczego adoratora na gg,który mi groził, jak go postraszyłam policją to sie odczepił. Pamiętaj nie ulegaj strachowi przed takim idiota bo jemu o to chodzi.

moze sobie Ciebie na profilu na nk upatrzyl?dlatego ma Twoje dane nr tel itp.?idz na policje,bo to moze byc jakis psychol!!!jeszcze Cie kiedys napdanie i zgwałci!!!

CZemu mu nie napiszesz ze sobie nie zyczysz kwiatow itd ? Z jednej strony go lubisz a z drugiej sie boisz :o

Albo wynajmij detektywa :classic_cool:

Gość Chrzan z majonezem
Pytam sie go ciągle kim jest, skąd mnie zna, a on odpowiada ogólnikami np. (książe z bajki, cichy wielbiciel, po prostu cie znam) albo unika odpowiedzi. Nie chce sie przedstawic i kropka, za dlugo to trwa. Kolezanki przez tyle czasu by sobie jaja robily? Znudziloby sie im...

to mu napisz, ze nie bedziesz na niego reagowac jak sie nie przedstawi i ze zmieniasz numer tel.

Gość Chrzan z majonezem
No przeciez pisalam mu, ze nie chce tych jego kwiatów!! Ale on napisal, ze grzechem byloby nie adorowac kobiety z taka urodą. Pisalam tez ze pojde na policje, bo to byla pierwsza mysl, a on odpisal tylko w ten sposób ":*"

ja poprostu mysle ze zostałas sprzedana przez jakąś kolezankę bliską , bo skąd facet byw wiedział tak wiele, drugie wytłumaczenie to jest takie , ze to moze jakis Twoj niby przyjaciel jak go odrzucisz to zacznie sie jazda bez trzymanki ps. POPIEPRZENI faceci to znak naszych czasów, to samo tyczy sie kobiet, też są nachalne jeszcze bardziej

Gość Chrzan z majonezem
Ignorancja nic nie daje, a numer mam na umowie jeszcze 1,5 roku.

Detektyw - jedyne wyjscie - a moze znasz wielbiciela ?

Gość Chrzan z majonezem
Chociażby się okazało, że to młody grecki bóg z willą z basenem i 15 porshe to mam go w dupie. Psychol to psychol. Też mi sie wydaje, ze ktos musial mnie sprzedac... Nie mam przyjaciol w facetach, a koledzy raczej wiedza, ze nie jestem zadnym zainteresowana...

Sprawdz swoje informacje jakie udzielalas na necie z tymi co wie i juz bedziesz wiedziala czy cie mija na ulicy........