Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

met4x4

!!!!!!! Wakacje !!!!!!!!

Polecane posty

Szukam wakacji i nie potrafie sie zdecydować gdzie wyjechać na urlop bo pogoda w polsce mnie dobija chciałabym wyjechać w jakieś ciepłe kraje ale wiadomo zeby cena tez była w miare niska :) chciałabym sie dowiedziec jakie sa wasze opinie gdzie naprawde warto wyjechać i co ciekawego jest w tych miejscach z jakiego biura skorzystać i czy opłaca się czekać na oferty z last minute......

Gość duszyczka nieczysta
jak chcesz balowac do bialego rano w tysiacach klubow , z super towarzystwem ,a w dzien smazyc sie na plazy przy super sloneczku i cieplej wodzie w morzu to jedź do Złotych Piaskow :D raj na ziemi!

tak tylko ze cena tez gra dużą role :) no wiadomo jedzie sie na wakacje zeby w dzien opalac sie a w nocy balować :P a nad ranem spac :)

Gość kolec kaktusa
m.e.t.a.x.a "tunezja, hiszpania, chorwacja, myslałam tez o majorce" majorka to hiszpanska wyspa :)

wiem :P ale jak sie ogląda oferty to majjorka jest przeważni\e traktowana odrębnie..

OOoo takie cos by mi sie podobało a niewiesz moze ile płacił ??

a mam jeszcze takie pytanko czy myślicze że opłaca się jechać bardzie z zagranicznych biur ?? bo słyszałam ze w niemczech last minute wychodzą jeszcze taniej niz u nas