Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nielubiąca bólu

Znieczulenie - Szczecin

Polecane posty

Gość Nielubiąca bólu

Dziewczyny czy macie pojęcie jak można załatwić zzo w Szczecinie? Ja ciągle słyszę, że to niemożliwe, że brakuje lekarzy, że wydziwiam, bo kiedys kobiety nie miały tak dobrze, a i tak rodziły... i inne takie pierdoły. A ja boję się bólu, chcę znieczulenie i nie uważam, że wydziwiam!!! Ostatecznie mamy 21 wiek, wiek postępu. Płacimy plastikowymi kartami, tel. i Internet są wszędzie, są możliwe przeszczepy organów i hodowaniem organów z komórek macierzystych, wysyła się ludzi w kosmos, etc. Więc zzo powinno być normą, a nie przywilejem nielicznych. To tak na marginesie. Pytanie jak w temacie.

hey,ja rodzilam w szczecinie na uni przyjechalam do szpitala z 6cm rozwarciem,wiec na znieczulenie juz bylo za pozno... tez nie dostalam. takze powodzenia w walce o swoje prawa:)

Gość Nielubiąca bólu
Zastanawiam się nad porodem w Zdrojach lub w Szpitalu Wojskowym. Ale ja chcę zaplanować poród na tyle na ile to możliwe. Nawet moja gin. mówiła, że nie ma szans na zzo w naszym mieście. Ale może ktoś zna jakiegoś anestezjologa, który przyjeżdża do porodów. Liczę się z koniecznoscią zapłaty z własnej kieszeni. Po prostu chcę ograniczyć ból.

szpitalu wojskowego nie polecam,najlepiej w zdrojach.chociaz ja bylam zadowolona z opieki na uni mimo koszmarnych warunkow:)

Gość Nielubiąca bólu
A pozwalają tam coś podjadać podczas porodu? Jakieś ciasteczko czy woda min.? Można chodzić po sali czy trzeba leżeć? Informują o wszystkim? Pytają się o nacięcie krocza?

w Policach jest zzo płatne 500 zł. Ale teraz jest tam remont i podobno we wrześniu mają otworzyć porodówkę. W wojskowym nie ma znieczulenia. Jest jeszcze (wg strony rodzić po ludzku) w Zdrojach i na Unii

Gość MonikaKow
Polecam szpital w Pyrzycach. Sama bede tam rodziła. Jezdze tam na usg. Widziałam cały oddział. Jak dla mnie jest super :). Moja znajoma ostatnio tam rodziła, była bardzo zadowolona :)

Dziewczyny czy wy umiecie czytać? Dziewczyna chce znieczulenie- w Pyrzycach nie ma go w ogóle, nawet odpłatnego.