Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę skołowany

Do wszystkich pań

Polecane posty

Gość Trochę skołowany

Drogie Panie.. Co pomyślałybyście o facecie który napisał te słowa kobiecie, poniewaz nie jest w stanie już życ w niepewności, a bardzo pragnąłby z Nią być, tylko że ona ma już partnera? Czuję to we krwi, a i to miasto, żadne z nas nie śpi Nie chodzi mi o to czy się ze mną prześpisz Może też nie możesz zasnąć, proszę cię, uśmiechnij się Może też stajesz do walki, ale upadasz na deski Może czujesz to co ja i za czymś tęsknisz Wszystkie myśli, uczucia, których nie masz gdzie pomieścić I nie możesz znieść ich, masz dosyć substytutów Może możesz iść ze mną za rękę i skończyć na bruku Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek Móc zawsze i wszędzie, móc polegać na sobie I gdybym nie miał kilku cech o których wiem Pewnie podszedłbym do ciebie w ten smutny szary dzień Czułem, że czujesz to co ja, może się mylę Czułem tak, gdy spojrzeniami spotkaliśmy się przez chwilę I w moim innym świecie jesteśmy blisko Ale tu bałem się, że mi pozwolisz spieprzyć wszystko W moim innym świecie jest inna prawda Tu ciebie nie ma, to tylko wyobraźnia I może dobrze, że los nie postawił na nas W tym czego szukam nie ma nic prócz rozczarowania Chodź w moim innym świecie jest inna prawda Tu ciebie nie ma, to tylko wyobraźnia I nawet jeśli miałem rację to już poszłaś I nigdy się nie dowiem, bo nigdy cię nie spotkam W moim innych świecie możemy gadać do rana I rozumiesz mnie bezsprzecznie i jemy wspólne śniadania I należysz do mnie, choć to nie kwestia posiadania I czujemy się bezpiecznie jakby cały świat był dla nas W moim innym świecie nawet gdy jest ciężko Tylko razem zawsze lądujemy miękko I łączy nas namiętność, z której mogą szydzić Lecz dopóki jesteś ze mną nie mamy się czego wstydzić W moim świecie jesteś ze mną nawet wtedy gdy mamy kryzys Bo pamiętasz tak jak ja, że to jest kwestią decyzji Spotykam ciebie znów, patrzysz na mnie i widzisz, że Czuję to co ty albo któreś z nas się myli Palę papierosa i patrzę w twoje oczy Myśląc, że to piekło w mojej głowie nigdy się nie skończy W moim innym świecie planujemy przyszłość Ale teraz nie ma cię, chyba właśnie wyszłaś Jest to cytat, ale myśle podobnie..Prosze o kilka zdan, bo juz sam nie wiem czy dobrze zrobilem(może dlatego, że darze ja duzymi emocjami)

Ja czułabym się niezręcznie gdybym dostała taki \"cytat\" będą w związku - już nie mówie o tym gdyby to przeczytał mój chłopak. Osobiście jestem za konkretnym wyrażaniem uczuć... Z teo co napisałeś trzeba się wszystkiego domyslić - nie lepiej powiedzieć prosto z mostu? Z drugiej strony jeśli jest to osoba zajęta myślę ze powinienes dac sobie spokój...

Gość Trochę skołowany
Rozmawiałem z Nią, kokietowałem, adorowałem, zapewniałem....całowałem, tuliłem i tak naprawdę już nie wiedziałem, na czym stoję. A ona nic, tylko powtarzała,że jednak nie może, i że jej chęci nie maja tu nic ważnego...

Gość Trochę skołowany
A te słowa, ich znaczenie jest chyba jednoznaczne, że zwyczajnie w świecie rezygnuję...

Gość powiedzialabym ze sluchasz
pezeta musiales to wkleic? serce mi staneło kuzwa

Gość *Sami* ....
Nie wiesz że zajętych kobiet sie nie rusza? daj jej spokój a nie zawracaj głowy żenującymi wierszami

Gość Trochę skołowany
Przecież napisałem, że to cytat....a nie moje słowa,,,

to nie wiersz sami tylko tekst piosenki ,w moim innym swiecie ,ja bym zrozumiala o co chodzi skolowany

Gość *Sami* ....
niewazne co to jest ale cel jeden odbić kobietę innemu dla własnego widzimisie :O

Gość Trochę skołowany
Cholera dziwny ten świat...Mnóstwo kobiet chodzi po tej planecie, a mnie akurat ta urzekła..Dziwne...

ile masz lat skolowany?

Gość *Sami* ....
nie dziwne tylko całkiem normalne wydaje Ci sie inna bo zajęta

Gość Trochę skołowany
Ja 25, Ona 29...I tu nie chodzi o to czy jest zajęta, czy nie...Po prostu jest chemia i już, a może nawet coś więcej, choć boję się nazywać tego uczucia po imieniu...

Zapomnij o niej, bo będziesz coraz bardziej cierpniał, nie rozmawiaj z nią nie pisz, nie odzywaj się do niej Po prostu ZAPOMNIJ, z tego co piszesz to ona niestety nic do ciebie nie czuje..

no ja cie rozumiem po prostu czasami jest zestaw pewnych cech ktore sprawiaja ze dana osoba jest wyjatkowa ,a co do pezeta musialaby sluchac zeby wykminic o co ci chodzi bo jak widzewiekszosc tutaj nie rozumie slów tej piosenki ale lac na to

Gość Trochę skołowany
Tamari A ty jakie zachowanie byś doceniła? Milczenie, obrazę, izolację....czy jednak szczere słowa, autentyczne choć nie napisane moję reką...

a ty byles z nia/ czy dawala ci jakies nadzieje?

Gość *Sami* ....
powiedz jej szczerze mam ochotę Cie przelecieć a tutaj masz żenujący cytat byś nie pomyslała ze nie mam uczuć :O

Gość Trochę skołowany
powiedzialabym ze sluchasz W sumie z tymi kobietami nigdy nie wiadomo;) Może gdyby nie ten jej piekny usmiech i komplementy, ze jestem zabojczo przystojny, to moze wogole bym nie mial tyle odwagi, ale z drugiej strony, życie jest tylko jedno. Tylko zwyczajnie w świecie chciałem, żeby jakoś nie skończyło się to zwykłym na razie, zeby choć zapamiętała i była świadoma, że jest mi bliska i zawsze będzie, a te słowa wydały mi się odpowiednie...

Gość *Sami* ....
jaki Ty jesteś głupi :O

jesli kiedys nie bedziesz załował tego to wyslij ,wiesz nie mowi sie przynajmniej moim zdaniem facetowi ze jest zabojczo przystojny jesli nie chce sie go pokokietowac wiec laska cos tam nawijala do ciebie jak widac ,wyslij i zobacz jak sie rozwinie sytuacja,moze jej zwiazek tez nie jest do konca udany skoro flirtuje z innymi

"zeby choć zapamiętała i była świadoma, że jest mi bliska i zawsze będzie, a te słowa wydały mi się odpowiednie..." no fajnie, tylko po chuj Ci to? :P Lubisz ckliwe/efekciarskie zakonczenia?

Gość *Sami* ....
dla mnie głupi ,ale zaraz sie zlecą romantyczne kafeterianki ,które zachwyci romantyzm pana przystojnego z cudzym cytatem i kobietą :O

Gość Trochę skołowany
Tamari Rozmawiałem ... Natomiast te słowa, to dowidzenia, tylko ze w troche smutniejszej formie, Myslalem, ze moze poczuje sie wyjatkowa i choc nie bedzie ze Mna, poczuje ze byla mi bardzo bliska, Ot tyle..coż mogę rzec więcej, może zintepretuje to tak jak ty, ale już nic na to nie poradze.