Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę skołowany

Do wszystkich pań

Polecane posty

Gość powiedzialabym ze sluchasz
powodzona jak sie cos rozwinie skrobnij skolowany na topie czasem

"Zapotrzebowanie na te plyte bylo olbrzymie juz przed premiera,Ograniczona liczna egzemplarzy stad, ze byla to jego osobista plyta, katharsis i cos intymnego" Moze wy macie jakies inne pojęcie intymności... Ale ja nie sprzedaje jej na allegro...

Gość Trochę skołowany
powiedzialabym ze sluchasz dziekuje za rozsadne opinie.I zgadzam sie calkowicie, ze zawsze trzeba postepowac zgodnie ze Soba.Pozdrawiam

no dziekuje było miło ,komicznie to ze ktos jest ekstrawertykiem a ktos introwertykiem to juz jego sprawa ,i czy potrzebowal oczyszczenia z tego zrobil w taki czy inny sposob natomiast wnioskuje ze nie sluchasz hh albo opierasz swoje opinie na paru tekstach ktore uslyszales,proponuje otworzyc sie na cos nowego i czasmi posluchac chocby z tego powodu zeby miec jakąkolwiek wiedze do dyskusji a nie tylko uszczypliwosci bez znajomosci tematu

\"komicznie to ze ktos jest ekstrawertykiem\" chyba mylisz to pojęcie z ekshibicjonizmem :D

Gość tu jest nasza historia
chyba jestes zboczony albo niedorowinety turlaj dropsa bejbe albo sobie obciagnij ,jestes ewidentnie głupi paaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość Trochę skołowany
Odpisala: Piekne, to choc niepotrzebne. Nie wiedzialam, ze zabrnales tak daleko>prosze cie daj sobie spokoj i przepraszam za wszystko> Nie komplikujmy niczego wiecej I co wy na to???

no to wspólczuje ale przynajmniej wiesz na czym stoisz

Gość Trochę skołowany
Nic sie za tym nie kryje myslisz?

mysle wybacz szczerość ze byłeś chwila zapomnienie i wyrażnie daje znać ze nie chce kontunuować głebszej znajomosci

Gość Trochę skołowany
Rozumiem i choć chciałbym nadal walczyć..coż..Odpisac coś czy zostawić tę wiadomośc bez odpowiedzi- dziekuje.

Heheheheh. Dostałam link do tej piosenki nie dalej niż pół roku temu od faceta, kazał się wsłuchać w słowa. Jak dla mnie to był syngał "lubie cie, ale spadaj, bo jestem babiarz"

Gość Trochę skołowany
powiedzialabym ze sluchasz zadalem pytanie czy odpisac czy zostawic bez odpowiedzi?

podziekuj za wspólne chwile i zycz sczescia w zyciu tak chyba najlepiej wycofac sie z klasa

mała czarna to zadziwiwjące moze to moj eks był z toba :p dziwna zbieznosc:)

nie wiem, to był mój facet przez jakieś pół roku, fajny był, taki lowelas, aż sie kisiel w majtach robił. ale trzeba było powiedzieć adios:) on ma takie zwyczaje ze przysyla mi linki do piosenek "o nas", po dziś dzień. ale mozliwe ze z toba byl rownocześnie:D

buehehhee to teraz nastepnej wkleja bo widzialam na gg :p

mowil do ciebie moze kotku? bo to tez staly gryps

no ten tez ale odpada widze ze kotku leci do nastepnej chyba w nałóg mu weszło

Gość Anoanim
http://www.youtube.com/watch?v=14cyV9qqOyo&feature=channel_page "Cos dla Panow" Oni nie patrza na uczucia tylko na dupy i mysla ze za kase moga miec kazda panne.. dla nich jestes pusta lalka czy to wytrzymasz?? on kocha tylko Ciebie gdy wage swa trzymasz zmiesza Cie z bagnem, w glowe wprowadzi zamet.. na Twoim miejscu Mala bym je***la tego chama.. baw sie nimi bo oni bawia sie Nami.. zasada nr 1: gardzmy facetami!! Oni niby wszystko moga..o Nas zazdroszcza.. maja Nas za dzi**i a co noc inna biora, na Nas pier**la ze to jest Nasza wina. a ta wina to jest tylko ich zagrywka.. Jedna sytuacja i slowa, ze zadzwonisz do Mnie.. doszlo do tego ze czekalam wciaz nieprzytomnie i tak cie nie widzialam bo Mi powiedziales: "sory Mala ale ja wybralem inna nara!".. Bedziemy teraz Ladies bawic sie facetami, tak jak oni .. bawia sie Nami jestesmy tylko dla nich tanimi dzi***mi za plecami zwykla sz**ta brak szacunku bez granic.. Siema maly jestem twarda sztuka a slyszalam ze faceci wlasnie takie lubia.. niby jestem ta co bawi sie chlopakami, tak jak zwykla gowniara swymi barbie lalkami zrozum koles, jaka jest Moja intencja udowodnie ze faceci nie maja serca. wpierw rozkocha w sobie, pozniej zrobi nadzieje, nastepnie Ja rzuci potem go to j**ie Bawiles sie na wiec teraz ja tobie pokaze tak jak ty kiedys Mna ja sie toba zabawie.. bede zwodzic cie kochanie zrobie tobie siare.. a na pozegnanie powiem slodko "masz malego chamie!" wiec wiesz koles, nie, lepiej Mi nie podpadnij bo zachowam sie jak s**a i wyrzuce cie za drzwi.. jestes jak pozer i sie tylko garbisz, nienawidze takich jak ty, wiec lepiej sie ogarnij!! Faceci moga, wiec My tez mozemy ranic.. ! "Cos dla Panow" Oni nie patrza na uczucia tylko na dupy i mysla ze za kase moga miec kazda panne.. dla nich jestes pusta lalka czy to wytrzymasz?? on kocha tylko Ciebie gdy wage swa trzymasz zmiesza Cie z bagnem, w glowe wprowadzi zamet.. na Twoim miejscu Mala bym je***la tego chama.. baw sie nimi bo oni bawia sie Nami.. zasada nr 1: gardzmy facetami!! Oni niby wszystko moga..o Nas zazdroszcza.. maja Nas za dzi**i a co noc inna biora, na Nas pier**la ze to jest Nasza wina. a ta wina to jest tylko ich zagrywka.. Jedna sytuacja i slowa, ze zadzwonisz do Mnie.. doszlo do tego ze czekalam wciaz nieprzytomnie i tak cie nie widzialam bo Mi powiedziales: "sory Mala ale ja wybralem inna nara!".. Bedziemy teraz Ladies bawic sie facetami, tak jak oni .. bawia sie Nami jestesmy tylko dla nich tanimi dzi***mi za plecami zwykla sz**ta brak szacunku bez granic.. Siema maly jestem twarda sztuka a slyszalam ze faceci wlasnie takie lubia.. niby jestem ta co bawi sie chlopakami, tak jak zwykla gowniara swymi barbie lalkami zrozum koles, jaka jest Moja intencja udowodnie ze faceci nie maja serca. wpierw rozkocha w sobie, pozniej zrobi nadzieje, nastepnie Ja rzuci potem go to j**ie Bawiles sie na wiec teraz ja tobie pokaze tak jak ty kiedys Mna ja sie toba zabawie.. bede zwodzic cie kochanie zrobie tobie siare.. a na pozegnanie powiem slodko "masz malego chamie!" wiec wiesz koles, nie, lepiej Mi nie podpadnij bo zachowam sie jak s**a i wyrzuce cie za drzwi.. jestes jak pozer i sie tylko garbisz, nienawidze takich jak ty, wiec lepiej sie ogarnij!! http://www.youtube.com/watch?v=14cyV9qqOyo&feature=channel_page