Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę skołowany

Do wszystkich pań

Polecane posty

Koleś, teksty pezeta to mogą zaimponować małolatom, ale nie prawie 30 letniej kobiecie (chyba, że babka ma niezłe siano w głowie)...

Gość *Sami* ....
Po wierszyku olałabym Cie na amen ale jak byś sie nie odzywał warknął na mnie lub poszukał innej,to po głębszej analizie spróbowałabym z Tobą a ofiarę 5 letnią zostawiła:P

Gość powiedzialabym ze sluchasz
no to milego melanzu

Gość Trochę skołowany
Sami* .... A widzisz....u mnie bynajmmiej ma te pewnosc ze non stop sie cos dzieje...No ale coz poradzic, nie bylbym soba gdybym nie sprobowal.

Gość Trochę skołowany
*Sami* .... Jakbys mnie olala, bynajmniej mialbym jasna sytuacje, a nie musial sie scierac, kombinowac, knuc intrygi. Swoja droga Ty chyba tez masz jakies zaburzenia;)

Autorze.. zdecydowanie za długi ten cytat:))) poza tym sądze,że milsze sercu byłyby slowa , które wypływają z twego serca, a nie na zasadzie kopiuj wklej...:P

Gość Trochę skołowany
powiedzialabym ze sluchasz Najlatwiej odreagowac w dobrym towarzystwie zaufanych ludzi,posiedziec, pogadac, powyglupiac sie i zaczac znow realnie patrzec na rzeczywistosc

Gość Trochę skołowany
Predatorka W tej sytuacji te slowa idealnie odzwierciedlaly to co myslalem

Gość *Sami* ....
eee tam mogą być zaburzenia:P mi tak jest dobrze ,mam chwilowe wyrzuty sumienia ale przechodzą, są takie kobiety jak ja nie da sie ukryć :)

Gość Trochę skołowany
*Sami* .... Wiec jezeli ona jest taka sama, to moze i lepiej dla mnie;) Pozdrawiam i doceniam nieprzychylne komentarz pani Famme Fatale..;)

\"komicznie wiesz kiedy cytaty sa ckliwe i ciotowate? kiedy wysyla je facet ktorego nie chcemy,jezeli bylbys kiedykolwiek zakochany wiedzialbys ze kazdy przechodzi etap kiedy glupi wierszyk jest dla drugiej osoby najwspanialszym wyznaniem milosci\" doskonały przykład - ona go nie kocha, wiec oceni tak jak i ja... Ps kto jest ten pezet?

Gość *Sami* ....
Famme Fatale--no co Ty ,w głębi duszy jestem małą zagubioną dziewczynką poszukującą prawdziwej miłości. Pragnę odrobinę zrozumienia i ciepła,ale tak trudno znalezć prawdziwego mężczyznę w tak obłudnych czasach:( pozdrawiam (z uśmiechem nr 10);)

sami tylko ze w rezultacie ty za to placisz ,jestes podobna do korby z lejdis:) tylko ze ona zaplacila za to samotnoscią, no a skolowany -idz korzystaj z zycia ,przekazaes jej swoje uczucia a co bedzie dalej to juz zycie pokaze

Pezet, właśc. Paweł Kapliński (ur. 18 kwietnia 1980 w Warszawie) – polski raper. Dorastał wspólnie z Onarem, z którym założył grupę Płomień 81 i nagrał trzy albumy: Na zawsze będzie płonął (1999, Asfalt Records), Nasze Dni (2000, RRX) i Historie z sąsiedztwa (2005, Konkret/DobreZiomy). Kapliński współpracował z takimi wykonawcami jak: Noon, Ajron, Grammatik, Flexxip, Stare Miasto, Lari Fari, oraz Eisem, Redem, Fokusem i O.S.T.R.. Były prezenterem programu Rap Fura emitowanego na antenie stacji telewizyjnej VIVA Polska. Kapliński ma młodszego brata który również jest raperem. Występuje pod pseudonimem Małolat. to dla ciebie komicznie:) moim zdaniem najlepszy wykonawca obok o.s.t.r.

Gość Trochę skołowany
*Sami* .... To po co się bawisz mężczyznami, zamiast akceptowac to że dla Was potrafimy nawet zgłupieć i zmienić wszystkie swoje wady i przywary.W gruncie rzeczy jestem skurczybykiem, lubiącym wszystko co wiaże się niebezpieczeństwem..Nagle poznaje piękna kobiete i co chce się zmienic, byc lepszy, cieplejszy, doceniac jej urode, sprawiac zeby czula sie lepiej.A tu co dostaje odpowiedz w Twoim stylu, ze skreslilabys mnie na amen. Czyz to nie hipokryzja;)

tak myslalem, że to jakis kolejny wykonawca hh, który sypie jakimiś banałami a wszyscy 16 latkowie uznają je za prawdy objawione :P

Gość *Sami* ....
Słuchaj analiza mojej osoby nic nie daje teksty ze zostałąm zraniona skrzywdzona itd to tez gówno prawda. Taka gra wciąga,nie mam kłopotów z zainteresowaniem faceta swoją osobą,lubie komplementowac ,doceniać Go itd,a wszystkie królowe stoją i sie dziwią.:D ale jeśli chodzi o love to jednak nie lubie tak od razu być atakowana lubie niepewność i szorstkość jednak;)

"zamiast akceptowac to że dla Was potrafimy nawet zgłupieć i zmienić wszystkie swoje wady i przywary." błagam... zapamietaj sobie takie mądre słowa - kobieta cały czas stara się zmienić faceta na swoją modłę... gdy juz się jej to uda, odchodzi... to taka swoista próba jaką musimy przejsc... kobiety poddaja nas jej nieświadomie... jesli sie zmienisz, odpadasz "W gruncie rzeczy jestem skurczybykiem, lubiącym wszystko co wiaże się niebezpieczeństwem..Nagle poznaje piękna kobiete i co chce się zmienic, byc lepszy, cieplejszy, doceniac jej urode, sprawiac zeby czula sie lepiej.A tu co dostaje odpowiedz w Twoim stylu, ze skreslilabys mnie na amen" błagam, takie teksty powodują, że 16 latki maja kisiel w majtach, ale.... bajerowac to my, ale nie nas... oczywiscie - skurczybyk nagle tracący głowę z miłości :D:D jasneee :D Marzenie wielu romantyczek - nierealne

Gość Trochę skołowany
Realnie patrzac to wykonawac ktory wydaje limitowane plyty (do 5 tys egzemplarzy) ktore na allegro chodza po 400PLN. To facet, ktory po rozwodzie z zona, ktora miala dosyc jego zdrad i zycia w ciaglej niepewnosci napisal plyte ktora juz jest legenda.I tak a propo nie cieszy sie zainteresowaniem 16 latkow, zwyczajnie w swiecie, pisze za trudne kawalki o brzmieniu malo komercyjnym, nawet malo HH ostatnio.To tyle gwoli wyjasnien, wszak niewiedza podwaza autentycznosc i powaznosc opinii

Gość Trochę skołowany
Sami* .... A ja lubie dzialac konkretnie i zdecydowanie i nie bawic sie zbyt dlugo.Po do milosci potrzeba nie czasu a namietnosci..

wiesz komicznie pwoiem wulgarnie akurat z wiekiem trafiles jak plemnik w dupe ,dojrzalosc tekstow pezeta jak i innych wykonawców hh potrafi powalić ,twoje opinie jak na razie nic nie wnoszą poza rzetelnym rozbawieniem mnie , nie wnikam czego sluchasz bo mnie to wali ,wystarczy widziec to co piszesz

"Realnie patrzac to wykonawac ktory wydaje limitowane plyty (do 5 tys egzemplarzy) " i ta wiara w elitarność, jesli edycja jest limitowana :D:D "To facet, ktory po rozwodzie z zona, ktora miala dosyc jego zdrad i zycia w ciaglej niepewnosci " o fuck, to istotnie czyni go wyjątkowym :D podobnie jak pewnie pare setek tysiecy mężczyzn w tym kraju :D wystarczy wkręcić się w określone środowisko bogatych snobów i bedziesz sprzedawał płyty po 4000, a ludzie będą sami do Ciebie wydzwaniac błagając o sprzedanie jednej sztuki...

Gość *Sami* ....
Jakbyś był konkretny i zdecydowany to nie pisałbyś dziś rano żenujących wierszy:O masz uzaleznić kobiete od siebie ,a nie na odwrót Panie Stanowczy:P zmykam pozdro

Gość Poezja
Skołowany Męski wampir energetyczny?:-p To osoba, która żywi się energią innych. Najczęściej to osoby niezadowolone z życia, użalające się, negatywne nastawione do otoczenia. Spotkanie z wampirem powoduje, że czujemy się rozdrażnieni, słabi, smutni. Osoba będąca wampirem może być powszechnie lubiana i ceniona, tylko… ludzie z jej otoczenia podświadomie wolą unikać z nią kontaktów. komiczne? :-D jesteś takim Męskim dawcą energii. Jest wesoły, uśmiechnięty, z humorem, optymistycznie patrzy na świat. W towarzystwie tej osoby czujemy, iż nasz poziom energii też wzrasta, czujemy, jak ten optymizm również nam się udziela. Tacy ludzie nas motywują, sprawiają, iż jesteśmy gotowi na nowe wyzwania. To prawdziwi liderzy.:-p

"wiesz komicznie pwoiem wulgarnie akurat z wiekiem trafiles jak plemnik w d**e" to pewnie cytat z pezeta? :D

nie osobisty itd etc a ty swoje bla bla bla

Gość Trochę skołowany
komiczne Zapotrzebowanie na te plyte bylo olbrzymie juz przed premiera,Ograniczona liczna egzemplarzy stad, ze byla to jego osobista plyta, katharsis i cos intymnego..A 400 PLN bo kazdy doceniajacy jego tworczosc chce miec oryginal.., a nie podrobke lub co gorsza mp3 z internetu.

osobisty, ale natchniony słuchaniem pezeta :D Faktycznie zaczynasz mnie do niego przekonywać :P

skołowany daj sobie spokój on dalej bedzie blablował swoje ,komicznie -nick adekwatny co do uczuc ,które wywołujesz ,swoista terapia w czasach gdzie 13 robia laski w bramach ,zgadnij czyj to cytat,bramka nr1 odpada to nie pezet

Gość Trochę skołowany
widze kolega zartownis.Dobry humor to podstawa i tak trzymac!Reasumujac nie wiem co tu porabiasz skoro masz takie podejscie do kobiet, ze powinienes teraz umawiac sie na numerek z nastepna, a nie siedziec non stop na damskim forum, z ktorego proponuje ci zniknac, tak jak i ja to czynie kolego;)