Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

20Latkaaa

Rozpoczynam walke z cellulitem!!!

Polecane posty

skad wiem??bo nei nawidze wody....nie nawidze basenow itp...rowerka nie mam...ale jezdze sobie raz w tygodniu na rolkach

Nie jestem zlosliwa specjalnie, tylko mnie dobija takie myslenie , ze chce sie tego pozbyc, ale nie lubie tego, a tego mi sie nie chce robic Akurat wiem o czym mowie bo ucze sie by w przyszlosci zostan nauczycielem wf oraz trenerem na silowni, a pozniej jeszcze zrobic sobie studia z dietetyki i troszke na ten temat mam pojecie

Gość tak sobie mysleeee
tylko zauwaz ze bardziej ja zniechecasz do tego niz zachecasz...no coz takie sa przyszle jebniete wfistki :o nie pamietam aby jakas wfistka byla normalna

Gość ..............1
20 latko, jesli masz wage w porządku to aby pozbyc sie celulitu musisz cwiczyc :( kosmetyki pomogą poprawic stan skóry, napną ja i ujednrnią, nie licz na to ze zlikwiduja celulit :( myslałam ze chcesz tez schudnać, ale teraz widze ze nie masz z czego, warto na codzien zdrowo sie odzywiac, nawet jesli nie mamy problemów z wagą, natomiast zwarte, gładkie, jędrne, elastyczne ciało mozemy uzyskac tylko dzięki ruchowi i sportom, niestety, wiem to po sobie, nie cwicze bo nie lubie, gdyby to było mozliwe to narzuciłabym sobie rygorystyczną diete, bo u mnie z apetytem to i tak kiepsko oraz inwestowała w kosmetyki aby pozbyc sie tego swinstwa, na cwiczenia sie nie zdobędę, byc moze specjalistyczne i regularne zabiegi kosmetyczne by cos u mnie dały ale na to juz mnie nei stac :(

Gość tak sobie mysleeee
pozniej dziwne ze dziaciaki nei chca cwiczyc na wfie :o

Gość ..............1
Złośnica nie na darmo wybrałą sobie taki pseudonim :) Może jest złośliwa na co dzień. Nie każdy umie sie zmotywować, pokonać przeszkody i własną niechęć.To nie takie łatwe.

Sport to akurat moja pasja,a uczenie dzieci i zachecanie do sportu to co innego. Mnie dobija cos takiego, ze ona wiem ze musi cwiczyc, ale wszystko jej przeszkadza, w kazdej dyscyplinie jest cos to sprawia ze ona jednak nie bedzie cwiczyc. uwazam ze rolki raz w tygodniu to za malo. A plywanie jest przyjemne, a jak nie to to zapisz sie z chlopakiem, kolega na kurs tanca chcialam pomoc, opieprzyc ja ze zle robi a widze tylko ATAKI na mnie

Gość tak sobie mysleeee
ty chcialas opieprzyc kogos wiec my opieprzamy ciebie zobacz jak to jest:D

Gość tak sobie mysleeee
bo jestes tepa idiotka ktora nie potrafi zrozumiec ze dla innych sport nei jest pasja...i nie msuza wszyscy robic tak jak ty myslisz

Wiem jak to jest bo mam to na codzien na uczelni:) U nas nie ma opieprzania sie. Ci co nie umieli plywac, teraz smigaja i nie narzekaja na nic Aha i zanim zaczniesz narzekac na nauczycieli wf-u to lepiej popatrz co robia z dziecmi rodzice, ze sa takie spasione. Jak masz nauczyc dzieci, tego ze sport to fajna zabawa i ma same zalety, jak rodzice je pozniej zabieraja do KFC, pizzahut i mowia pograj sobie na komputerze, zamiast idz sie wybiegaj, pobaw na dworze

Gość tak sobie mysleeee
ale ty jestes bardziej popierdolona niz myslalam:D

nie kazdy ludzi wyczynowy sport? Ale kobieto 10 minut poplywac, czy na basenie sie popluskac, posiedziec w jacuzzi, saunie to tez wiele daje. Czy wybrac sie na rower, rolki z kolezanka to nic trudnego. Nie mowie jej zeby chodzila dziennie na silownie na 3godziny bo wtedy sie znienawidzi sportu Ale ja cos widze ze Ty chyba go nienawidzisz i dlatego mnie tak najezdzasz............zostawie to bez komentarza

Powiedz mi dlaczego? Bo jak widze spasione dziecko to mnie bierze obrzydzenie do rodzicow, ze taka krzywde mu zrobili?

Gość makroekonomia
nie wiem jak jest teraz, ale w zarowno w podstawowce jak i LO wf-iści to była masakra. Męczyli nas jakimiś skokami przez kozła albo biegami na stadionie ! i trzeba było jakieś chore normy wyrabiać, w efekcie z wf-u same troje, bo pieprzony wf-ista ma jakis chory system oceniania. jak prosiłyśmy zeby nam pozwolił zagrać w siatkę to nie. i dziwic sie ,ze wszyscy tylko kombinowali jak załatwic zwolnienie? wystarczyłoby zeby dzieci poruszały sie w jakikolwiek sposob, najlepiej tka jak lubią , ale nie bo pan wf-ista ma wielkie ambicje.

Gość tak sobie mysleeee
no coz...widac masz z czyms problem :) moje dziecie nie sa spasione...a co inni roba ze swoimi to mnie nie obchodzi...

To nie sa ambicje wfisty. a WF jest tez po to zeby czegos dzieci nowego nauczyc. A tak w ogole jest mniej wiecej program nauczania taki jak np. z biologi wiec co nie co trzeba zrobic

Po prostu nie lubie osob, ktore niby chca sie ruszac, ale wszystko im przeszkadza. Nie musisz mnie od razu wyzywac

Gość makroekonomia
no właśnie dla mnie to jest porabane ,ze wf-istom wydaje się ,ze ich przedmiot jest równorzędny np. z matematyką . powinien zapewnić dzieciom troche ruchu miedzy leckjami i zachęcić je do ruchu po lekcjach , a nie zniechecać! ten program do zrealizowania z wf to jakaś szopka

Gość tak sobie mysleeee
dokladnie:)

Gość fgbc
powodzenia Ja też mam, ale nie chce mi się dbac o to. Mam ważniejsze rzeczy na głowie niż cellullit :) Może kiedyś.

moze nie kazdy potrafi skoczyc przez skrzynie czy kozla, ale zeby pograc w siatkowke, koszykow to trzeba najpierw porobic konkretne elementy danej dyscypliny bo jak sie potrafi technike to gra jest wtedy bezpieczniejsza, a zeby miec kondycje to po to sa te biegi. A oceny z kazdego przedmiotu daje sie za zdolnosci, a nie za checi Itez przezylam wf w szkole, a i mialam dobrych i zlych wuefistow wiec nie tylko wy macie takie doswiadczenie

Gość tak sobie mysleeee
lepiej nie chudnij juz bo nie bedziesz miala sil uprawiac tego twojego sportu:D

Gość dla mnie rewelacyjny jest
żel wyszczuplający bielendy z zieloną herbatą, tylko teraz to potworzyli nową dodatkową serię skladająca się z 3 produktów...i ma nowe opakowanie 175 ml - czyli jest większy niż dotychczas...takie zielone :)...poczatkowo przyjemnie chlodzi a potem rozgrzewa - ponoc nowa formula, dla mnie fantastic, polecam gorąco :D wiadomo, poki bedziemy jadly , to zawsze bedzie cellulit :/

ja używam elancyl a do tego tabletki clarinol i ćwiczenia i dietka. po tygodniu widać rezultat