Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz to mnie załamaliście

do mężczyzn -co myślicie o dziewczynie ktora idzie z wami do łóżka po miesiacu

Polecane posty

Dziewczyny macie rację i cieszę się ze są osoby które myślą w taki sposób :) :* bad boy czyli nie straciłaby twojego szacunku po miesiącu? tylko jakby to się stalo od razu?

Gość bad boy86
tak, chodz to zalezy od intensywnosci spotkan

to musza byc 3 miesace i 15 dni a najlepiej 6 miesiecy i 10 dni jak mniej od 3 to juz jest kurwa :classic_cool:

Gość Zgadzam sie z przedmowczynia
Zobacz co to za facet. Czesto jest tak , ze to nie dzieczyna potrzebuje miec okreslony czas /zrobie jeszcze jedno kolko bo pomysli , ze dziwka jestem/ Czesto to wlasnie chlopak musi miec te kolka zaliczone aby czul sie wystarczajaco meski i odpowiednio dlugo starajacy. Tak maja najczesciej ci , ktorzy maja male lub zadne doswiadczenie z kobietami.Ale to inny temat. Po rpostu dostosuj sie indywidualnie do wybranego faceta.

Gość grappa
jesli wam na sobie zalezy nie ma znaczenia czy to bedzie miesiac czy 3 czy tez 2 dni. ja tak bardzo zwariowalam dla swojego ukochanego ze stalo sie to bardzo szybko- wczesniej nigdy tak nie bylo bo jestem baaaardzo ostrozna w te klocki- a tu bylo to COS i jestesmy do dzis razem i jest cudownie... wiec czas nie ma znaczenia- a miesiac nie jest wcale az tak krotkim czasie jesli sie spotykacie codzinnie, odwiedzacie, rozmawiacie itd... to kiedy TO sie stanie poprostu sie czuje

Gość Zgadzam sie z przedmowczynia
Sorry chodzilo mi o ostatnia wypowiedz na stronie 2 ło matko kobieto "a co Ty sie przejmujesz opiniami innych facetow? Niech Cie interesuje to, co laczy Cie z Twoim Ja bylam z pierwszym facetem dwa lata i nic, z nastepnymi dwoma po pol roku i tez nic, a potem pojawil sie TEN wlasciwy i zrobilismy to po trzech tygodniach bycia razem (to byl moj pierwszy raz!) i nigdy tego nie zalowalam. Jestesmy szczesliwa i udana para od dwoch lat. Jesli oboje chcecie - to w czym problem? Gorzej by bylo, gdybys na samym wstepie mu sie oddala, ale i takie zwiazki maja szanse na przetrwanie, jesli tylko facet jest na tyle madry, ze nie wkreci sobie, ze dziewczyna idzie z kazdym do lozka na pierwszej randce. Przeczytalam gdzies taka "definicje latwosci": jesli idziesz do lozka z kims, kto Cie kompletnie nie pociaga, ani fizycznie, ani intelektualnie. Czas nie ma tu znaczenia. Liczy sie to, ze trzeba czyms sobie na ten seks zasluzyc.

>> to musza byc 3 miesace i 15 dni a najlepiej 6 miesiecy i 10 dni jak mniej od 3 to juz jest k**wa Dokładnie ;o Pojeebana babska logika :o

no właśnie ja też chcę tego tak syzbko, chociaż nigdy mi się tak nie zdarzyło, ale myślę że będzie dobrze :)

ja chyba jeszcze odezwę się już "Po" to będzie ciekawe, czy naprawdę na mnie mu zależało, czy tylko chciał to zrobić, będzie widać chyba od razu jakąś zmianę w nim.

dziwilo by mnie gdyby facet chcial zabiegac o Ciebie miesiac czasu dla samego seksu :-O wiec watpie powodzenia

>> nie kazdy ma takie poglady jak my Bo nie każdy jest tak mondy, oświecony, nowoczesny, wyzbyty schematów, uprzedzeń i katolskich bzdetów :classic_cool:

oj znałam takiego który zabiegał o mnie 3 miesiące, i po tym jak jednak nic nie wyszło - kompletnie do niego nic nie czułam, - zerwał ze mną znajomosc, bo stwierdzil że po 3 miesiacach to seks juz poiwnien byc.

a co to za ziewnięcie Amancie/? :)

Przecież to też zależy od czasu! Są pary, które spotykają się miesiąc, ale np co 3 dzień, a są takie, które się spotykają codziennie po pracy/szkole i widzą się do późnej nocy. Miesiąc miesiącowi nierówny ;)

Pierdolicie lamusy 😠 Z Dorotką ❤️👄🌼 poszliśmy do łóżka zanim w ogóle się pierwszy raz umówilismy :) Nikt nie byl pijany, nikt do niczego nie byl zmuszany ;) Rach ciach i poszło 🖐️ Po tej nocy Dorotka się zakochała we mnie :classic_cool: I tak jesteśmy ze soba już prawie 4 lata :)

" Wstrząs Pie**olicie lamusy Z Dorotką poszliśmy do łóżka zanim w ogóle się pierwszy raz umówilismy Nikt nie byl pijany, nikt do niczego nie byl zmuszany Rach ciach i poszło Po tej nocy Dorotka się zakochała we mnie I tak jesteśmy ze soba już prawie 4 lata " Dorotka ma na nazwisko Rabaczewska czy Nieznalska:classic_cool:?

Gość doautorkitopikuuuu
jeśli byś była porządną dziewczyną to nawet przez myśl by ci nie przeszło żeby sie z nim po miesiącu przespać. Twoje wypowiedzi świadczą tylko o tym że jesteś łatwa i zdzirowata. Czy masz się wstrzymywać? Nie. Porządna dziewczyna by się nie musiała wstrzymywac, bo by jej to nawet do głowy nie przyszło żeby spać z facetem po takim czasie...

>> Dorotka ma na nazwisko Rabaczewska czy Nieznalska Nic z tych rzeczy. Powiem tylko tyle, ze jej doświadczenia w tej kwestii były minimalne, zeby nie powiedzieć bliskie zera :classic_cool:

a Ty to pewnie podniecenia nigdy nie czujesz? ani ochoty na seks z kims kogo znasz krotko? :-O ja pierdole

>> a Ty to pewnie podniecenia nigdy nie czujesz? Kobiety nie moga czuć podniecenia 😡 Zapytaj w Iranie :classic_cool:

a co mnie Iran? zyje w jebanej polskiej rzeczywistosci a wlasciwie w swojej wlasnej:D

Gość doautorkitopikuuuu
Tamari - podniecenia na tyle silne zeby przespac sie z kims po miesiacu? :D NIE :D Nie jestem zwierzeciem, kierują mną uczucia. Podniecenie moge czuc do kazdego faceta i to znaczy ze z kazdym mam sie ruchac? :d Najlepiej od razu? :D Zdzira