Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znalazlam male.....

Kotka z młodymi!

Polecane posty

Gość znalazlam male.....

dzisiaj zauważyłam kotke z dwoma malymi kociakami, ktore błakały sie w ulewie pomiędzy zaparkowanymi samochodami :o dwa malce ledwo szły z nia, dupki im się chwiały:o jak ona mogla je wyprowadzic w taki deszcz? :( w ogole zastnawiam sie co z nimi zrobic? mam w domu 2 koty i psa w naprawde malym mieszkaniu moj partner nie zgodzi sie na przygarniecie kolejnych, nosze im jedzenie ale serce mi sie kroi z żalu 😭 mieszkają w zalanej piwnicy 😭

Gość fjhkgh
a skad jestes? moze jakas fundacje powiadom

Gość lmli omol
Jesteś przynajmniej kobietą wo wielkim sercu!!!!BARDZO WRAŻLIWA! OBY TAICH LUDZI BYŁO JAK NAJWIECEJ.te ziwrząta by nie cierpiały! qrcze może zadzwonić do schroniska,

Gość fjhkgh
schronisko to nie jest dobre miejsce dla kotow, juz lepiej zostawic na wolnosci po uprzednim wysterylizowaniu, ale mlodym moznaby znalezc domki, jesli nie samemu to wlasnie przez jakas fundacje

Gość z dala od teściów
Słonczko!Proszę Cię zajmij się tymi kotkami.One tak samo cierpią jak ludzie.Może dałabyś jakieś ogłoszenie.Skąd jesteś?

Gość znalazlam male.....
dziewczyny maluchy maja dach nad glowa i to najlepszy na swiecie dach! kamien z serca :)

Gość ja chce foty tych kociakow
!! :):) Nawet najmniejszy kot jest arcydziełem - Leonardo da Vinci

najlepiej jak je weżniesz do domu i zadzwonisz po straż miejską to oni zawiozą do schroniska, albo ty zadzwoń do schroniska i powiedź że masz kotki i sama im zawieś. lepiej jak tam się znajdą niż mają sie błąkać po dworze mokre i głodne :( ja kiedyś 3 przygarnęłam, jedna mi po tygodniu umarła, jedną oddałam a trzeci Franuś został u mnie i jest juz od 3 lat, kocham go nad życie :) i on mnie też :)

Gość zuzikaaaaaa
Będziesz je karmiła???

Gość znalazlam male.....
no przeciez ze nie zostaną zjedzone:) nie sa u mnie, a w domku zakoconym po brzegi w ktorym beda miały cudownie, podlecza je, odchuchaja i poszukaja im domków :) domek ktory sam ma 5 kotów ale wciaz odratowywuje i szuka domów innym bezdomnym kotkom okazalo sie ze zabrali maluchy zanim wróciłam z pracy i chwała im za to 🌻, małe kąpały sie w kałuzy i akurat w sama pore nadeszła pomoc bardzo dobrych ludzi o złotych sercach!

Gość zuzikaaaaaa
To dobrze!!!!