Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fbv

Do not visit Poland if you are gay

Polecane posty

jarek..." nie rozmawiaj z debilem, bo najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu, a potem pokona doswiadczeniem" wiec z toba nie dyskutuje szmatlawcu

Gość a ja nie chce pedałow
i zostan tam

Jarek - spierdalaj! patologiczny dziadu!!! nawet nie masz przyjaciol, tylko wiecznie siedzisz na forum!!! nie dziwie sie!!

Gość Z glupcami sie nie dyskutuje

Arkowa popieram cie w100%. Wlasnie przez takie osoby (jak w wiekszosci wypowiadajace sie wyzej) wszyscy na okolo maja nas za moherowy ciemnogrod... wstyd. a potem placza takie barany ze w wiekszosci innych krajow maja ich troglodytow. Jezeli czymkolwiek sie roznisz to w Polsce nie maszzycia... i nie, nie jestem \'lesba\' tylko wstyd mi za takich pozal sie boze zacofanych \'patriotow\'

Pani Klara..dokladnie o to mi chodzi:( nie raz spotkalam sie z pytaniem, dlaczego tak bardzo nienawidzimy "innych" - najczesciej chodzi o czarnoskorych i gejow...Niestety jestesmy narodem zadufanym w sobie, wydaje nam sie,ze lepszych nie ma...

Gość xhcvvv
ja do czarnoskórych nic nie mam a nawet wręcz przeciwnie:O tak samo do gejów i lesbijek. zaczynają mi przeszkadzać dopiero gdy obnoszą się ze swoim homoseksualizmem. tzn. np. namiętnie całują się na środku przejścia:O zresztą, to samo dotyczy par hetero - takie "głębokie" pocałunki to czynność bardzo intymna i powinno się to robić w domu a nie miejscach publicznych😠!!!

Jarus masz jakies kompleksy? może jakiś gej dał Ci kosza?? a może po prostu starasz się zniszczyć to czego nie potrafisz zrozumieć? W takim razie myslę, że żyjesz w dość destrukcyjnym świecie ;)

Gość nie wiem jak jest teraz
dochodzi do tego ,że wizyta pedalstwa w polsce jest czymś z czego nasz kraj powinien być dumny :D :o " YouTube is full of very hateful and disturbing homophobic comments in Polish." Strasznie mocne źródło twierdzeń :D :D

Gość ignorujcie Jarka to przestanie
szczekac...

W sumie tak... ktoś na na poziomie średnio rozwiniętej algi nie ma z reguły nic konstruktywnego do powiedzenia. Tak właśnie jest w Polsce- jeśli nie masz takiego zdania jak \"my\", to najpierw Ci naubliżamy, potem obrazimy Twoją rodzinę- a jak się nie dasz to cię zakrzyczymy... CHORE.