Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stylistka No1

chetnie poradze w kwestii wygladu...

Polecane posty

Gość stylistka No1

Gość asdasdsdfgsdf
okej, poradź mi... zaraz dopiszę resztę

Gość asdasdsdfgsdf
nie wiem jakie włosy by mi pasowały. Mam białą, bladą skórę, czarne wyrażne brwi, oczy duże kolor czarny albo baardzociemny brąz, usta dość duże jasnoróżowy kolor (pisze bo niektórzy mają z natury ciemny kolor) i buzię okrągłą z okrągłymi policzkami. jestem podobna z twarzy do keiry knightley, chociaż ona ma zapadnięte policzki i wysokie czoło, a ja mam niskie czoło i okrągłe policzki

Gość asdasdsdfgsdf
naturalne włosy mam prawie czarne, b.ciemny brąz, zafarbowane obecnie na średni blond. i tak się zastanawiam czy tego nie zmienić. Wszyscy mi mówią że w jasnych jest mi lepiej, ale ja bym się chyba lepiej czuła w ciemnych. tylko ostatnio jak zafarbowałam na ciemne, stwierdziłam że skóra wygląda blado i niezdrowo. tak więc zastanawiam się na dwiema opcjami 1. średni-blond z grzywką 2.ciemnobrązowe długie włosy bez grzywki dodam że mam je teraz do łopatek, ale chciałabym zapuścić na dłuższe

Gość stylistka No1
no to zdecydowanie jakis braz od tego jaki masz odcien skóry zalezy tylko czy ciepły jakas mokka czy gorzka czekolada,palona kawa przy okrągłej buzi to ją optycznie wysmukli

Gość jestem brzydka..
a jaka fryzura dla kwadratowej twarzy, z duzym nosem i okularami?

Gość stylistka No1
czyli trafilam w twoje naturalne odcienie bo twoje wpisy przeczytałam dopiero po swojej odpowiedzi mysle ze czarny nie jest dobrym pomyslem bardzo postarza i wyostrza i trudno sie go pozbyć w razie ew. zmiany

Gość stylistka No1
do kwadratowej buzi najlepiej jakieś dłuzsze wloski przynajmniej do ramion tak żeby łagodziły kształt twarzy zarys podbródka mogą byc cieniowane ku twarzy nie wskazana jest grzywka

Gość jestem brzydka..
a długa grzywka na bok moze byc?

Gość stylistka No1
to zalezy dokąd bedzie siegac gdyż grzywka zwraca uwage na miejsce w którym sie kończy np.prosta klasyczna zwraca uwage na oczy rozumiesz>/

Gość makabreska
ja mam wieczny problem ze soba :) ale moze Ty poradzisz jestem osoba delikatnie mowiac puszysta, i po pierwsze chcialam zapytac czy powinnam nosic duze czy male torebki (mam wrazenie ze duze "wyszczuplaja a przynajmniej zakrywaja ;) ) po drugie nie wiem co zrobic z wlosami, twarz nie jest nalana, jak to zwykle przy otylosci bywa, ale w miare okragla, mam dlugie blond wlosy, rowne, raczej sianowate ale proste, przedzialek na srodku konieczny (mam dziwna linie grzywki - z trojkacikiem na srodku :) ) i chcialabym cos z nimi zrobic, zeby ladnie okalaly twarz ale zeby mi nie przeszkadzaly i daly sie spiac troche chociaz :) ostatni problem to ubarnie, lubie kolory, ale nie chce wygladac jak snopek z kolorowej rafii :) i nie wiem czy kolorowe i wzorzyste tuniki mi pasuja, dodam ze mam duzy biust i bardzo nie lubie dekoltow

Gość stylistka No1
do adsh.... trudno z ciemna oprawa oczu wyobrazić mi ćie sobie w blondach co do grzywki to zalezy od kształtu Twojej twarzy...ja bym jednak zostala przy tym brazie można go tez lekko ożywic refleksami.

Gość jestem brzydka..
nie nie rozumiem;P

Gość asdasdsdfgsdf
dokładnie nie wiem ale zauważyłam że w brązach wyglądam nijako i przezroczyście, no chyba że w ciemnych. wydaje mi się że lepiej jest mi w kolorach trochę bardziej zdecydowanych (b.ciemny brąz, czarny, ale nie kruczy, albo miodowo-złoty blond) Ale nie mogę się zdecydować w którą stronę powinnam dążyć tzn. czy w stronę blondu czy ciemnych. myślałam też o takiej fryzurze jako iż pasowałaby do moich brwi(jako iż mam właśnie takie ciemne) i i oczu. tylko skórę mam niby za jasną http://www.tapety24.org/gallery/Vanessa.Hudgens.546.jpg (też ciemne, i ona też ma okrągłą twarz) i wybacz że się posłużyłam gwiazdką disneya, dzieckiem nie jestem, ale podobają mi się jej włosy, a nikogo fajniejszego nie znalazłam ;p

Gość stylistka No1
marabeska...jezeli jestes osóbka puszysta to jasne ze tuniki są świetnym pomysłem zakrywają tu i uwdzie co do duzego biustu bluzki czy tuniki odciete w stanie beda tu idealnie pasowac jeśli chodzi o duze wzory to zwracaj one bardzo uwage tak wiec radziłam bym gładkie kreacje które mozna ożywic dodatkami co to torebki nie sugeruj sie nią tak bardzo wazne by kolorystycznie dobrana była do stroju

Gość stylistka No1
nie szkodzi:)myśle ze kolor jest dobry ale te pasemka czy też refleksy polecam w kolorze miodowego lub złotego blondu ożywią cere ociepla...

nie wiem jak sie ubierac, jestem drobna, smukła, szczuplutka kobietką 158 i 40 lat. Dzieki z góry.

Gość stylistka No1
chodzi o to ze jeżeli grzywka skończy ci sie nawysokości nosa to zwroci na niego uwage a wspominałas ze masz duży...

Gość stylistka No1
lamia unikaj ciemnych kolorów czerni i głebokich brązów raczej beż ecru jeśli lubisz stonowane kolory,jęśli chcesz optycznie wydłużyc nogi krótkie zakiety jesli natomiast ukrc co nie co w talii bluzeczki odciete w stanie choc uwaga zwracaja uwage na biust...

Gość a ja mam pytanie mam owalna
twarz troche wysokie czolo, chociaz nie az tak razace i podbrudek zarysowany niby wszystko ma swoje proporcje i chcialabym wiedziec czy moge nosic grzywke na czole, niby sie mowi ze przy takim ksztalcie twarzy grzywka pasuje, ale mi sie wydaje ze pogrubia mi twarz i jakos tak wydluza bardziej sama nie wiem, chce sobie sciac grzywke ale tak ja postrzepic nie miec rownej, tylko nie wiem czy bedzie mi pasowac

Gość asdasdsdfgsdf
dzięki za pomoc stylistko ;)

Gość makabreska
dzieki serdeczne :) martwilam sie tymi torebkami :) to moze jeszcze zapytam o makijaz, nie weim, czy tak sie da bez twarzy, ;) ale jakie kolory by mi pasowaly, mam cere jakby lekko opalona, bez wypryskow, przebarwien, niebieski oczy (nie jasne), jasnobrazowa oprawe oczu...a moze po prostu napisz co jest modne :) aa i mam jeszcze jedno pytanie: jak do jasnej ciasnej robi sie ten makijaz oczu w dwoch kolorach? bardzo czesto widze to u prezenterek, bardzo fajnie to wyglada

Gość stylistka No1
adsa....ten kolorek jest nijaki mało wyrazisty i jakby...sztuczny.przy nim skóra wydaje sie bledsza.

dziekuje, a co z wlosami?, mam krecone, ale takie dluzszepoza ramiona, zastanawam sie czy w moim wieku jednak nie sciąć. I czy moge w dzinsach chodzc.

Gość pomaranczaasaa
Witaj! poradziłabyś mi jaką sukienkę dla szczupłej dziewczyny (52kg,165cm) mam mały biust a właściwie brak, wystające obojczyki i szczupłą talię ale strasznie szerokie biodra i dużą pupę. jaki krój sukienek do tego? i jeszcze jak możesz mi powiedzieć jakie bluzki i bluzy są dla mnie najlepsze pozdrawiam ;*

Gość stylistka No1
marabeska mam podobnie jak Ty niebieskie oczy itp...:)pasuje tu fiolet brąz na wieczór lub okazje grafitowe odcienie unikać zółtych choc modne i niebieskich błekitów bo gasza naturalne kolor oczu,co do łczenia kolorków to zależy jaki z jakim granat ze z jasna zielenia fiolet z jasnym różem i złoto lub bęż z brązem wygladaja ciekawie...

Gość a ja mam pytanie mam owalna
czekam na porade :D

Gość Buźkaaaaa-
A ja się zastanawiam nad kolorystyką ubrań bo mam ochote na coś nowego i odwaznego:-) mam 170 cm wzrostu i kobiecą figurę... to znaczy nie jestem gruba ale tez nie chuda...taka w sam raz z dużym biustem, szerszymi biodrami i wcieciem w talii... w zasadzie reprezntuje typ nordycki...znaczy sie że jestem jasna, niebieskie oczy, włosy taki ciemny bląd ale trochę szarawy niz żywy. włosy takie do połowy pleców, grzywka... nie wiem co jeszcze... lubie eleganckie i seksowne ciuchy no i na razie kolory sa takie stonowane: czarny, brąz, kremowy... nie wiem co jeszcze... Jakie kolory moga byc dla mnie odpowiednie?